görüntülü konusma acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xas123

Üye
    Konu Sahibi
görüntülü konusma acil yardım
arkadaşlar yurt dışındaki akrabamla görüntülü konusmak istiyorum fakat android telefonu var bildiginiz program varmı yardım edin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tango var ama Symbian için yok :hmmm

kcr

Üye
indirdim fakat görüntülü arama yok ve bir şey satın almam isteniyor

Görüntülü arama yok derken, görüşme yapacağınız kişi de telefonuna aynı programı indirdi ve fring arkadaş listenize birbirinizi eklediniz mi? Eğer karşılıklı fring arkadaş listesinde birbirinizin ad ya da nickname'inizi göremiyorsanız görüntülü konuşma da yapamazsınız.

xas123

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü arama yok derken, görüşme yapacağınız kişi de telefonuna aynı programı indirdi ve fring arkadaş listenize birbirinizi eklediniz mi? Eğer karşılıklı fring arkadaş listesinde birbirinizin ad ya da nickname'inizi göremiyorsanız görüntülü konuşma da yapamazsınız.

rehber görünüyor ordan sadece arama seçeneği görünüyor nasıl ekleniyor bilgim yok ve kredi istiyor

kcr

Üye
Siz bir telefon numarasını fring üzerinden aramak istediğiniz zaman ödeme ister. Onun haricinde ücretsizdir. Aynen skype gibi.
Programa girdikten sonra ekranın sağ altındaki menüye tıklayın. Gelen menüden sırasıyla "Manage buddies" ve "Add new buddy" 'e tıkladığınız zaman sizden listeye ekleyeceğiniz kişinin telefon numarası veya Fring kullanıcı adını girmenizi isteyecektir. Onu da girip tamam dedikten sonra listenize eklediğiniz ismin üzerine gelip yine sağ alttaki menüden "Call" ve "Video call"'a tıklarsanız görüntülü aramayı başlatacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt