Nokia C6-01 orjinal yeni batarya sallanıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 orjinal yeni batarya sallanıyor..
bugün nokia care'den orjinal bl 5ct batarya aldım..telefona takınca hafif sallanma yapıyor.cihazda kapanma olmuyor ama sağa sola çevirince hafif tıkır tıkır diye ses geliyor..ilk bataryasında böyle bir durum yoktu.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Aldığın yere götür ve yaşamış olduğun problemi anlat. Gerekeni yapmalarını iste ve yaptır. Yeni bataryanı iyi günlerde kullanman dileği ile ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​sanırım batarya da sorun var..değişim isteyeceğim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
gittim sordum..bataryalar standart üretilir pil bölmesinde sorun olabilir dediler..eski bataryamda bu sorun yoktu yenisinde problem oldu dedim.kontrol ettim kalınlığı falan herşey aynı.durduk yere nasıl oldu bu :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
eninde az da olsa ya da kalınlıkta biraz küçüklük var ki böyle yapıyor , eski bataryayı takınca aynı oynama olmuyorsa bataryada sıkıntı var gibi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
telefonda ısrarla bataryalar Tek tip olur incelik kalınlık gibi farklar Söz konusu olamaz dedi.gide gele deli damgası yiyeceğim ondan korkuyorum :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
sen elindeki kendi bataryanla götür bir de aldığını götür kendileri taksın görsün , ürünü almak istemiyorum de ısrarcı ol.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yarın sabahtan gideceğim artık. kendi bataryamı da götürecem baksınlar görsünler.olmazsa da iade alsınlar.siz de dikkatli olun bu konularda :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
eyvallah , iade için ısrarcı olunuz, uygun olmayan ürüne para vermek saçmalıktır , zamanında ben de çok yedim böyle trinklerden. Kolay gelsin.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Evet benim eski bataryam da kullana kullana artık sallanmaya başladı bazen kapanıyor ama yeni batarya aldım bunu yedek kullanıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
eskisi sallansa dert etmem de bu yeni batarya tıkır tıkır ses yapmıyor mu sinir oluyorum.yarın uğrayacağım bakalım.olmazsa iade almalarında ısrarci olacağım.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
İlk mesajımda da dediğim gibi eğer sorunu bataryada görüyorsan, götürüyosun olabildiğince ısrarcı olup değişim istiyosun.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
getirin teknisyen arkadaş baksın dedi zaten..ben o pili kullanmam artık..değiştirirlerse amenna.yoksa para iadesi yaparlar.yorumlar için sağolun arkadaşlar :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
para iadesi yaparlarsa al :) ama bütün bataryalar onun dediği gibi aynıysa sizin telefona batarya uymayacak demektir. Ben de E72 var iki batarya var kapağı açtıktan sonra telefonu ters yatırınca batarya düşüyor her iki bataryada da peki bu normal mi fikriniz var mı ??

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
hayır Kendi pilimde sıkıntı yok ama onun verdiği yeni aynı model pilde sorun oldu.anlamadığım nokta bu. Senin her iki batarya da düşüyorsa problem kasada gibi görünüyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yeni bataryada şişme payı bırakmış olabilirler mi acaba?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hayır Kendi pilimde sıkıntı yok ama onun verdiği yeni aynı model pilde sorun oldu.anlamadığım nokta bu. Senin her iki batarya da düşüyorsa problem kasada gibi görünüyor.

gittiniz nokia shop a hocam ? ben telefonu sıfır almıştım daha yakın bozuk çıkınca anakart değişimi yapmışlar (swap mb) , aynı kasayı takmışlar kasada ne gibi sorun olabilir ki servise versem ilgilenirler mi acaba ? ben E72lerde normal diye üstelememiştim demek ki sıkıntı var sanırım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
gittim şöyle oldu..servisin yetkilisi ile görüştüm.yeni pilde bir miktar boşluk kalabiliyormuş,şöyle ki. ilk aldığımızda telefonun pili hafif şişme yapabiliyormuş..ömrünün sonuna doğru.bi da benim pil holünü genişletmiş.yeni batarya hafif gevşek gibi duruyor. serviste kullandıkları eski bataryayı denediler.yuvaya göre tam oturdu.yeni bir batarya koydular o da hafif sallanıyor.hologramlı yeni pil koydular.o da gevşek durdu.sonuçta benim eski pil şişmiş ve holü genişletmiş.yeni aldığım pil de zamanda eski pilimin ebadına gelirmiş.ama illa ki şikayetçi isem telefonu alığ servise yollarlarmış ama kullanıcı hatası olarak geri gelirmiş.özetle araya kağıt koy pil biraz şişince kağıdı çıkarırsın dedi..yüksek ihtimal başlarından savdılar anlayacağınız..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
gittim şöyle oldu..servisin yetkilisi ile görüştüm.yeni pilde bir miktar boşluk kalabiliyormuş,şöyle ki. ilk aldığımızda telefonun pili hafif şişme yapabiliyormuş..ömrünün sonuna doğru.bi da benim pil holünü genişletmiş.yeni batarya hafif gevşek gibi duruyor. serviste kullandıkları eski bataryayı denediler.yuvaya göre tam oturdu.yeni bir batarya koydular o da hafif sallanıyor.hologramlı yeni pil koydular.o da gevşek durdu.sonuçta benim eski pil şişmiş ve holü genişletmiş.yeni aldığım pil de zamanda eski pilimin ebadına gelirmiş.ama illa ki şikayetçi isem telefonu alığ servise yollarlarmış ama kullanıcı hatası olarak geri gelirmiş.özetle araya kağıt koy pil biraz şişince kağıdı çıkarırsın dedi..yüksek ihtimal başlarından savdılar anlayacağınız..

pilin şişmesi normal bir durum değil bence , pil şişerse iyi performans alamazsınız diye biliyorum. sıfır aldığınızda telefonu poşetinden çıkan bataryayı taktığınızda sallantı yapıyor mu bu cevap önemli hocam ? sıfır altında aldığın telefonun bataryasında böyle bir durum oldu mu bataryayı ilk taktığında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt