eskisi sallansa dert etmem de bu yeni batarya tıkır tıkır ses yapmıyor mu sinir oluyorum.yarın uğrayacağım bakalım.olmazsa iade almalarında ısrarci olacağım.
hayır Kendi pilimde sıkıntı yok ama onun verdiği yeni aynı model pilde sorun oldu.anlamadığım nokta bu. Senin her iki batarya da düşüyorsa problem kasada gibi görünüyor.
gittim şöyle oldu..servisin yetkilisi ile görüştüm.yeni pilde bir miktar boşluk kalabiliyormuş,şöyle ki. ilk aldığımızda telefonun pili hafif şişme yapabiliyormuş..ömrünün sonuna doğru.bi da benim pil holünü genişletmiş.yeni batarya hafif gevşek gibi duruyor. serviste kullandıkları eski bataryayı denediler.yuvaya göre tam oturdu.yeni bir batarya koydular o da hafif sallanıyor.hologramlı yeni pil koydular.o da gevşek durdu.sonuçta benim eski pil şişmiş ve holü genişletmiş.yeni aldığım pil de zamanda eski pilimin ebadına gelirmiş.ama illa ki şikayetçi isem telefonu alığ servise yollarlarmış ama kullanıcı hatası olarak geri gelirmiş.özetle araya kağıt koy pil biraz şişince kağıdı çıkarırsın dedi..yüksek ihtimal başlarından savdılar anlayacağınız..