Android TV, Mobil TV-HD ve Alternatifli TV İzle ...

Sponsorlu Bağlantılar

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
tamam silinmeyeceğine tatmin oldum bir isteğim var tüm kanalları en üst bölüme toplarmısın .
Teşekkürler.:alkis

Rica Ederim Kardeşim:) Ama Tek Bir Mesajda Toplayamam. Mobilden Giriyorum Karekter Fazla Oldumu Konuyu Düzenlemekte Zorluk Çekiyorum:)

FATİH_58

FATİH_58

Üye
saol

tihame

Üye
ses ve goruntude kayma oluyorsa senkronizasyon icin mx player da sw secin

Remember Me

Remember Me

Üye
Te$ekkürler hidayet

kurd-0

Üye
aga önceden ntvsporda birçok alternatif vardı bunları kaldırmışsın ben izleyemiyorum şuan ntvsporu onları tekrar koyabbilir misin?

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi

İyi Seyirler:)

- - - Eklendi - - -

ses ve goruntude kayma oluyorsa senkronizasyon icin mx player da sw secin

Teşekkürler Konuya Ekliyorum:)

- - - Eklendi - - -

Te$ekkürler hidayet

Teşekkürler Kardeşim, İyi Seyirler:)

- - - Eklendi - - -

aga önceden ntvsporda birçok alternatif vardı bunları kaldırmışsın ben izleyemiyorum şuan ntvsporu onları tekrar koyabbilir misin?

O Linkler Çalışmıyor O Yüzden Kaldırdım. Çalışan Link Bulursam Eklerim:) Yada Araştırırım Bulduğum Link Olursa Sana Pm Atarım Çalıştığını Teyit Edersen Konuya Eklerim:)

bilal3734

Üye
Sadece Trt Spor Calisiyor Digerlerini Açmiyor?

kurd-0

Üye
valla bende açılan bazen açılmıyordu bazende açılmayanlar açılıyordu ntvspor bekliyorum aga

trkralli

Üye
hic biri açılmıyor

cengizozyaprak

Üye
guzel olmus tebrikler

PriZm

PriZm

Üye
Daha önceden tıkır tıkır çalışıyordu şimdi kanalı açmak istediğimde "ne ile açılsın" sorusunda mx video player çıkmıyor sadece tarayıcılar çıkıyor :s

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden tıkır tıkır çalışıyordu şimdi kanalı açmak istediğimde "ne ile açılsın" sorusunda mx video player çıkmıyor sadece tarayıcılar çıkıyor :s

Ayarlardan Geçerli Media/Video Oynatıcını Mx Player Olarak Belirledinmi?

PriZm

PriZm

Üye
Tapatalktan kaynaklanıyormuş :zzz: tarayıcıdan açtığımda mx video player seçeneği çıktı :)

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalktan kaynaklanıyormuş :zzz: tarayıcıdan açtığımda mx video player seçeneği çıktı :)

Ali Sen Çalışmayan Kanalları Belirtirsin Arada. Bende Android Telefon Yok

- - - Eklendi - - -

guzel olmus tebrikler

- - - Eklendi - - -

valla bende açılan bazen açılmıyordu bazende açılmayanlar açılıyordu ntvspor bekliyorum aga

Aşağıdakilerden Hangileri Çalışıyorsa Belirt, Bende Konuya Ekleyeyim.

- - - -

Hangisinin Yada Hangilerinin Çalıştığını Belirtirseniz Çalışan Ntv Spor Linkini Konuya Eklerim:)

- - - Eklendi - - -

hic biri açılmıyor

Açan Nasıl Açıyor?

hakan4510

Üye
tv 8 yok bu kanalların içinde acaba yenimi yuklenecek bu arada emeginiz için çok teşekkur ederiz.

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Üst Alt