___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
İsmini yeni öğrendim Abdullah'mış :D
daha öğrenip yaşıyacağız demek ki bu aralar fazlaca aktifsin pek çok yerde yorumlarını görüyorum :)
açıklayıcı ve uzunca yorumlar :D
Nick'ini doğru yazdığım için çok sevindiğini de biliyorum ___kaptan___ sanırım yanlış yazanlar oluyor :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
İsmini yeni öğrendim Abdullah'mış :D
daha öğrenip yaşıyacağız demek ki bu aralar fazlaca aktifsin pek çok yerde yorumlarını görüyorum :)
açıklayıcı ve uzunca yorumlar :D
Nick'ini doğru yazdığım için çok sevindiğini de biliyorum ___kaptan___ sanırım yanlış yazanlar oluyor :)

Evet ismim Abdullah, Facebook'ta vb sitelerde asla kendi ismimi kullanmam, Facebook'ta bazılarına öyle bir takıntı olur ki ismimi öğrenene dek mesaj atıyorlar o derece inat ya söylemiyorum bende :kıskıs:

Evet ya iş güç yok askerlik kapıda sıkıntıdan forumdan çıkmıyorum, çok sevecen dostlar arkadaşlar abiler var :tebessüm: aktifliğimi de korumaya özen gösteriyorum.

Eee bi yerde şairaneliğimiz var ki uzun uzadıya yazmayı severim :tebessüm:

Ve nickimi bi kez daha doğru beyân ettiğiniz için çok teşekkür ederim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Evet ismim Abdullah, Facebook'ta vb sitelerde asla kendi ismimi kullanmam, Facebook'ta bazılarına öyle bir takıntı olur ki ismimi öğrenene dek mesaj atıyorlar o derece inat ya söylemiyorum bende :kıskıs:

Evet ya iş güç yok askerlik kapıda sıkıntıdan forumdan çıkmıyorum, çok sevecen dostlar arkadaşlar abiler var :tebessüm: aktifliğimi de korumaya özen gösteriyorum.

Eee bi yerde şairaneliğimiz var ki uzun uzadıya yazmayı severim :tebessüm:

Ve nickimi bi kez daha doğru beyân ettiğiniz için çok teşekkür ederim :tebessüm:
iyi yapıyorsun :oke: ismin güzel ama ismin ile müsemma olursun İnşaallah :)
Rica ederim ___kaptan___ :lol

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Tuba
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Neredeyse hergün sitenin heryerinde mesajlarını görüyorum. Aktif aktifligiyle beraber seviyeli ve saygılı bir kardeşimiz. Adını da bu bahaneyle ögrenmiş olduk.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Neredeyse hergün sitenin heryerinde mesajlarını görüyorum. Aktif aktifligiyle beraber seviyeli ve saygılı bir kardeşimiz. Adını da bu bahaneyle ögrenmiş olduk.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim abi sağolasın :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Başka kimse tanımıyor mu beni kırıldım şimdi :(

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yorumlarinda hep + isaretini kullaniyorsun

Astrosman

Astrosman

Üye
Genellikle :dikkat: kullanır benim kaptan

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kayseri,Hacılarda Yaşadığını Bilirim Çünkü Bende Kayserideyim :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yorumlarinda hep + isaretini kullaniyorsun

codblackops2

codblackops2

Üye
aşırı saygılı,efendi,sözlerinde yapmacık bulunmayan,ayın üyeliğini de sonuna kadar hakeden birisisin :)

- - - Eklendi - - -

umarım hep böyle devam edersin..:)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Biraz benim nikimi cagiristiriyor :)
Şaka bi yana görevini yapan biri olarak görüyorum. Yönetmek ilgi geliştirmek dr. Gibi işler zahmetlidir.
Ama konuyu başkası acmaliydi yinede no problem. Saygilar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
aşırı saygılı,efendi,sözlerinde yapmacık bulunmayan,ayın üyeliğini de sonuna kadar hakeden birisisin :)

- - - Eklendi - - -

umarım hep böyle devam edersin..:)

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim :tebessüm: Elimden geldiğince sınırlarımın dışına çıkmamaya gayret gösteriyorum bazen şahsıma hitaben hakaretlere vb söylemlere susmakta zorlansam da yönetim gereğini yapıyor kanım yerde kalmıyor desem yeridir :naughty: :d: :tebessüm:

Enes

Enes

Üye
iyi biliriz :D kayseri muhabbetini biliriz çünkü ben de kayseri doğumluyum :D sonra note 2 yi biliriz :D o beni iyi bilir mi bilmem ama ben iyi bilirim :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Biraz benim nikimi cagiristiriyor :)
Şaka bi yana görevini yapan biri olarak görüyorum. Yönetmek ilgi geliştirmek dr. Gibi işler zahmetlidir.
Ama konuyu başkası acmaliydi yinede no problem. Saygilar

Evet nickler çarpışıyor, bazı konulara en son yorum yapan sizin nicki görüyorum ben bu konuya yorum da bulunmamıştım diyorum ama nickin bana ait olmadığını farkedince sorun çözülüyor :tebessüm: + Konuyu açacak kimse olmayınca ben açayım istedim ve de kullanıcılarımızın hakkımdaki görüşlerini merak ettiğim için ben açtım :tebessüm:

Üst Alt