___kaptan___
Üye
İsmini yeni öğrendim Abdullah'mış
daha öğrenip yaşıyacağız demek ki bu aralar fazlaca aktifsin pek çok yerde yorumlarını görüyorum
açıklayıcı ve uzunca yorumlar
Nick'ini doğru yazdığım için çok sevindiğini de biliyorum ___kaptan___ sanırım yanlış yazanlar oluyor![]()

aktifliğimi de korumaya özen gösteriyorum.

iyi yapıyorsunEvet ismim Abdullah, Facebook'ta vb sitelerde asla kendi ismimi kullanmam, Facebook'ta bazılarına öyle bir takıntı olur ki ismimi öğrenene dek mesaj atıyorlar o derece inat ya söylemiyorum bende
Evet ya iş güç yok askerlik kapıda sıkıntıdan forumdan çıkmıyorum, çok sevecen dostlar arkadaşlar abiler varaktifliğimi de korumaya özen gösteriyorum.
Eee bi yerde şairaneliğimiz var ki uzun uzadıya yazmayı severim
Ve nickimi bi kez daha doğru beyân ettiğiniz için çok teşekkür ederim![]()
ismin güzel ama ismin ile müsemma olursun İnşaallah 

iyi yapıyorsunismin güzel ama ismin ile müsemma olursun İnşaallah
Rica ederim ___kaptan___![]()

Neredeyse hergün sitenin heryerinde mesajlarını görüyorum. Aktif aktifligiyle beraber seviyeli ve saygılı bir kardeşimiz. Adını da bu bahaneyle ögrenmiş olduk.

yorumlarinda hep + isaretini kullaniyorsun

Genellikle :dikkat: kullanır benim kaptan
kullanıyorum bu bariz doğru

Kayseri,Hacılarda Yaşadığını Bilirim Çünkü Bende Kayserideyim![]()
açık adres vireydin hacı eve de beklerdim yani

aşırı saygılı,efendi,sözlerinde yapmacık bulunmayan,ayın üyeliğini de sonuna kadar hakeden birisisin
- - - Eklendi - - -
umarım hep böyle devam edersin..![]()
Elimden geldiğince sınırlarımın dışına çıkmamaya gayret gösteriyorum bazen şahsıma hitaben hakaretlere vb söylemlere susmakta zorlansam da yönetim gereğini yapıyor kanım yerde kalmıyor desem yeridir

Biraz benim nikimi cagiristiriyor
Şaka bi yana görevini yapan biri olarak görüyorum. Yönetmek ilgi geliştirmek dr. Gibi işler zahmetlidir.
Ama konuyu başkası acmaliydi yinede no problem. Saygilar
+ Konuyu açacak kimse olmayınca ben açayım istedim ve de kullanıcılarımızın hakkımdaki görüşlerini merak ettiğim için ben açtım