bulutsuzgece
Üye
arkadaşlar marketten oyun-uygulama almak istiyorum ancak kredi kartı istiyor..ucreti liralardan kesemiyor muyuz.
Kredi kartıyla alabilirsin sadece, telefonda yüklü TL'yi kullanamazsın.
arkadaşlar marketten oyun-uygulama almak istiyorum ancak kredi kartı istiyor..ucreti liralardan kesemiyor muyuz.
pc in görür merak etme dostumarkadaslar bende yarın birgün alcam telefonu ama benim aklıma takılan bisey var kullandıgım masaüstü bilgisayarda xp kurulu telefonu bilgisayara bagladıgımda görürmü :S veya nokia suitei

pc in görür merak etme dostum
<- Lumia 920 aşkım ->
aylik sinirsiz internet paketi bilen var mi turkcell
sınırsız 1gb yaz 2222'ye gonder.
tsk kardes kac tl biliyon mu?
19.90tl
peki nokia suite i da kullanabilirmiyim xp de ?
ahh pardon yaa doğru xp de göremez teli. suite zaten görmüyor.. en aşağı windows 7 yüklü olması gerekiyordu değil mi pc de?Xp de telefonu görmüyor. Suite kullanamazsn

ahh pardon yaa doğru xp de göremez teli. suite zaten görmüyor.. en aşağı windows 7 yüklü olması gerekiyordu değil mi pc de?![]()

http://www.maxicep.com/windows-phon...-alacaklara-tavsiye-3-741397.html#post5644822920 ve windows hakkında merak ettiğim
konular genel de her işlemci kamera ve ram
yani donanımdan bahsediliyor ince ayrıntılar
yapılmıyor kullandigin için sana sormak
istiyorum wp lerde fm radyo yok deniliyor
doğru mudur ? Otg gibi bir bağlantı var mi usb bellekleri bağlamak için ? Hdmı veya tv
out çıkışı var mi ? Fm transmetter yani fm
verici var mi ? Video oynatıci hangi
kodekleri yani türleri destekliyor mp4 wmv
destekliyorda avi gibi mkv flv gibi çok
kullanılan video uzantılarında durum nedir? Video oynatıcida liste şeklinde videolar
oynatılıyor mu? Dosya yönetici gibi bir
uygulama var mi ? Bluetooth hangi özellikleri
destekliyor çevirmeli bağlantı dosya
transferi bağlantı falan ? Telefonun
ses düzeyi nasıl 5800 a kıyasla ? Artı içinde gelen orjinal uygulamalar değer verilebilecek
uygulama var mi? Aklıma bunlar geliyor ciddi
olarak almayı düşündüğüm bir tel o yüzden
alan birinin görüşleri önemli benim için ben
701 kullanıyorum o tele geçtiğimde eksiklik
hissederse insan olmuyor arc s alarak yaşamıştım bunu tekrar geri dönüş yapmak
zorunda kaldım cevabın için şimdiden
teşekkür ederim telefonun hayırlı uğurlu
olur inşallah kazasız belasız kullanmak nasip
olsun
ilk soruyu anlamadım kardeşim. Sime kayıt yapamıyorsun maalesef, artık sim kartı unut çünkü telefon kişileri tanımladığın microsoft hesabına eşitleme yapıyor ve orada yedekliyor. Yani telefonuna format atmış olsan bile microsoft hesabını tanımladığında kişiler telefona eşitleniyor.Şu twitter bağlamıyor microsoft hesabı üzerinden diyor mail geliyor bağlandı falan diye sonra hesabınıza erişilemedi diyor benmi yapamıyorum adım adım nasıl olacak
birde telefon hafızasınjdan sime aktarma yapılmıyormuş tek tekmi ekliyecem nasıl olacak ilk kayıtıda sime yapmıyormu
facebook hesabı açıyoruz ya twitter hesabı açılmıyor hesaplarınıza ulaşılmıyor diyor
yanlışlık yapma ihtimalin var mı? Kişiler kısmından twitterda ekli olan birine giriş yapmayı dene.Yanlışlık olacağını sanmıyorum zira direk açıyor biliyorsun parola vs sormuyor kendi yerinden bağlıyor dimi microsoft benmi yanlış yapıyorum face de kullanıcı ve parola soruyoryanlışlık yapma ihtimalin var mı? Kişiler kısmından twitterda ekli olan birine giriş yapmayı dene.
İbrahim kardeşim bana numaranı pm atabilir misin?Yanlışlık olacağını sanmıyorum zira direk açıyor biliyorsun parola vs sormuyor kendi yerinden bağlıyor dimi microsoft benmi yanlış yapıyorum face de kullanıcı ve parola soruyor
- - - Eklendi - - -
Güncelleme yaymla dediğinde attım twit gitti ama ne olup bittiği görünmüyor sistemi de bilmediğimden benmi hata yapıyorum diyorum ama
kamera ayarındanda resim kaliteleri görünmüyor 4,3 mü 16,9 daha kaliteli çekiyor