Bu Kulaklığı Alırsam...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kulaklığı Alırsam...
Üniversite sınavlarından sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama şu an elimdeki telefonu da kulaklıksız kullanmak istemiyorum. :D Profilimde de görüldüğü gibi kullandığım telefon 6710s Navigator.
Sorularıma gelirsek:
- Bu kulaklığı alırsam telefonumda kullanabilir miyim?
- Maximum fiyatlarda daha bi kulaklık bulabilir miyim?
- Bu kulaklığı bütün telefonlarda kullanabilir miyim?

Uruloki

Uruloki

Üye
Linke tiklanmiyor fuki ama 1nci sorunun cevabı evet 2nci için garanti vermiyorum çünkü benim bose yi N8 taninmayan aksesuar diyerek ses vermemisti ama one x mikrofonlu kulaklık olarak görüyor direk 3ncünün cevabı ise fiyatı bilemiyorum çünkü adrese giremedim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Linke tiklanmiyor fuki ama 1nci sorunun cevabı evet 2nci için garanti vermiyorum çünkü benim bose yi N8 taninmayan aksesuar diyerek ses vermemisti ama one x mikrofonlu kulaklık olarak görüyor direk 3ncünün cevabı ise fiyatı bilemiyorum çünkü adrese giremedim

linki düzelttim

otostopçu

otostopçu

Üye
:hmmm çok fazla performans bekleme bundan sana önereyim istersen kulaklık

Uruloki

Uruloki

Üye
Fuvki ne tarz müzik dinliyorsun sen

Uruloki

Uruloki

Üye

Ruh halime bağlı :D
Rap genelde Eminem ve Jay-Z.
Bazen Blues bazen R&B bazen de taş :ehe

Skullcandy ler var fuvki daha fazla bas ağırlıklı hatta içlerinde pille çalışan subwoofer a sahip modelleri bile var istersen onlara bak ki onlar daha ucuz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

Skullcandy ler var fuvki daha fazla bas ağırlıklı hatta içlerinde pille çalışan subwoofer a sahip modelleri bile var istersen onlara bak ki onlar daha ucuz

bunu tesadüfen gördüm zaten :D
görsel olarak da güzel olması lazım ama :D

aleranol

aleranol

Üye
O zaman akg kulaklıklara goz at en iyiler. Hemde görüntüleri cok manyak

otostopçu

otostopçu

Üye
fiyat aralığı ne olcak furkanım :hmmm

otostopçu

otostopçu

Üye
mesela bu güzel

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu özellik olarak ortalama pure hd ile aynı özellikleri var sadece görünüşü daha güzel

- - - Eklendi - - -

buda benim kullandığım kulaklık hiç bir şekilde dışarıya ses vermiyor musicseal denen bi özellik sayesinde ses kısma tuşu felan var kış günlerinde sıcak tutuyor :ehe

- - - Eklendi - - -

overhead kulaklıkların çok ses çıkarmasını bekleme daha çok ses kalitesi odaklı oluyorlar yüksek bir sesleri yok kulakiçi kulaklıklarla karşılaştırırsan

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
mesela bu güzel

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu özellik olarak ortalama pure hd ile aynı özellikleri var sadece görünüşü daha güzel

- - - Eklendi - - -

buda benim kullandığım kulaklık hiç bir şekilde dışarıya ses vermiyor musicseal denen bi özellik sayesinde ses kısma tuşu felan var kış günlerinde sıcak tutuyor :ehe

- - - Eklendi - - -

overhead kulaklıkların çok ses çıkarmasını bekleme daha çok ses kalitesi odaklı oluyorlar yüksek bir sesleri yok kulakiçi kulaklıklarla karşılaştırırsan

tamam benim şimdi işim var akşama doğru cevap yazarım. :op:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
mesela bu güzel

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aşırı yüksek sesli olması önemli değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...