İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Malum telefonda dosya yöneticisi yok bu yüzden indirdiğimiz videoları yedek alma şansımız da yok, yarın Flash atınca veya sistem güncellenince ne yapacağız? :hmmm

bazı uygulamalar indirdiginiz dosyalari skydrive'a upload edebiliyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
bir sorun da şimdiye kadar lumia 920 almamiş olanlar icin belirteyim;
Lumia920 operator sozleşmeleri sayesinde duşuk fiyatla satiliyormuş yani operator sozleşmeleri dolan bolgelerde cihaz zamlanabilirmiş.

Genelde butun mağazalar peşin fiyatına taksit yaparken Bağdat Caddesi 1900tl civarı vade farkıyla yapıyor .... Gerçi caddesinden kazanıyor :D

saynesim

saynesim

Üye
Teşekkürler arkadaşlar mobil sürümde olmuyor masa üstü sürümde oldu

remzi33

remzi33

Üye
Arkdaşlar gettemall atıyor yaa hatalı mı program

- - - Eklendi - - -

abi sana önerebileceğim bi program var. mağazada arattır. < GetThemAll > diye.. herşeyi indirebiliyorsun.. ben şimdi youtube dan video indirdim :oke:

eyvallah sağolasn yardım için. İndirdim onda da ancak müzik listemde yine görünmüyor mp3

komando04

komando04

Üye

en fazla 100₺ artar abi daha fazla artırmak mantıklı değil.

telefon eskidikçe düşüyor,bizim lumialar ise tam tersi abi

- - - Eklendi - - -

bir sorun da şimdiye kadar lumia 920 almamiş olanlar icin belirteyim;
Lumia920 operator sozleşmeleri sayesinde duşuk fiyatla satiliyormuş yani operator sozleşmeleri dolan bolgelerde cihaz zamlanabilirmiş.

valla Ali abi biz aldıkta inşallah almak isteyenler için uygun olarak satılır

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
mesajlara gitip + ya dokunacaksın imleç en üst satırda olarak açılır oraya kişiyi ekleyeceksin altada mesajını yaz dehle o gider ;)

Ya 10 kere göndermişim zaten kutucuğa yazıp yolla diyince altta bir kutucuga daha giriyor ya ben gitmiyor sanmıştım rapor açtım iletim raporu gelince uyandım ama geç oldu

komando04

komando04

Üye
Ya 10 kere göndermişim zaten kutucuğa yazıp yolla diyince altta bir kutucuga daha giriyor ya ben gitmiyor sanmıştım rapor açtım iletim raporu gelince uyandım ama geç oldu

gidiyor abi gidiyor çoklu gönderme olmaması çok kötü

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

gidiyor abi gidiyor çoklu gönderme olmaması çok kötü

evet bazen lazım oluyor ama o kutucuklara neden yazdırıyorlar onu çözemedim bende ordan yanıldım kutucuğa yazdım göndere tıkladım bir alt kutucuğa geçti umarım güncellemede gelişir

komando04

komando04

Üye
evet bazen lazım oluyor ama o kutucuklara neden yazdırıyorlar onu çözemedim bende ordan yanıldım kutucuğa yazdım göndere tıkladım bir alt kutucuğa geçti umarım güncellemede gelişir

inşallah abi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Akşam ilk kez fotoğraf çektim loş ışıkta bulanık çoktı biraz.gece çekimi +flaş kapalı otomatik +flaş kapalı ve son olartak flaş açık tı ama sanki N8 kadar iyi çıkmadı yada bana öyle geldi birde odaklama yapınca çerçevenin yeşil olması lazım değilmi genelde hep öyledir

son olarak rehberi nerden ayarlaya bilirim telefon dakileri sim karta yada simdekileri telefona

remzi33

remzi33

Üye
Foto konusunda yorum yapamam ama rehber için Ayarlara girip sola kaydır, kişilere gir sim kişilerini içe aktar diyerek ve orda istediğin kişileri seçip telefona aktarabilirsin. Aktardığın kişiler otomatik olarak Microsoft hesabına kaydedilir. Telefondan sime aktaramazsn. Ayrıca People hub yani kişilerde Facebook veya twitter kişilerinin görünüp gorunmemesini değiştirebilirsn. İstersen Facebook ve twitter kişileri ile rehberdeki kişileri people hub a girerek birleştirebilirsin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Foto konusunda yorum yapamam ama rehber için Ayarlara girip sola kaydır, kişilere gir sim kişilerini içe aktar diyerek ve orda istediğin kişileri seçip telefona aktarabilirsin. Aktardığın kişiler otomatik olarak Microsoft hesabına kaydedilir. Telefondan sime aktaramazsn. Ayrıca People hub yani kişilerde Facebook veya twitter kişilerinin görünüp gorunmemesini değiştirebilirsn. İstersen Facebook ve twitter kişileri ile rehberdeki kişileri people hub a girerek birleştirebilirsin.

Yapma ya ben o menüyü bulmuştum da telefondan sime aktarmamak kötü telefonu alırken rehberi aktardım ama sime alamazsan tek tek kayıtmı yapacam nasıl olacak birde yeni kayıt yaparken sime de kaydetmiyor heralde telefona veya sime kaydet de yok

cintrikus

cintrikus

Üye
dokunarak fokuslama yapmak için telefonun ekrana dokunarak foto çekme özelliğinin açık olması lazım ama mesela odaklayacağınız yere dokunuyosun hemen odaklayıp fotoyu çekiyo yani benim merak ettiğim dokununca odaklamayı yapsın ama hemen çekip kaydetmesin yokmu böle bir ayar?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dokunarak fokuslama yapmak için telefonun ekrana dokunarak foto çekme özelliğinin açık olması lazım ama mesela odaklayacağınız yere dokunuyosun hemen odaklayıp fotoyu çekiyo yani benim merak ettiğim dokununca odaklamayı yapsın ama hemen çekip kaydetmesin yokmu böle bir ayar?

Evet odaklamada bir sorun var yada sisitemi öyle ama bu yanlış odaklama yapınca yeşil yanması lazım bu fotoğraf makinelerinde de böyle diğer telefonlarda da neden böyle yapma gereği duymuşlar ben anlamadım ama bu sistemi yapan da kendine göre bir açıklaması vardır

- - - Eklendi - - -

Ayarlar + İnternet paylaşımı menüsü ne işe yarıyor
Aç yaptığımda şebeke ağı açıkken çalışıyor paylaşıyor falan diyor ama ben anlamadım

remzi33

remzi33

Üye
Evet odaklamada bir sorun var yada sisitemi öyle ama bu yanlış odaklama yapınca yeşil yanması lazım bu fotoğraf makinelerinde de böyle diğer telefonlarda da neden böyle yapma gereği duymuşlar ben anlamadım ama bu sistemi yapan da kendine göre bir açıklaması vardır

- - - Eklendi - - -

Aç yaptığımda şebeke ağı açıkken çalışıyor paylaşıyor falan diyor ama ben anlamadım

o ayar şebeke internetini dağıtmaya yarıyor. Telefon modem görevi görüyor wifi ile diğer cihazlar laptop vs bağlanabiliyor

cintrikus

cintrikus

Üye

- - - Eklendi - - -

internet paylaşımı telefonunu kablosuz yayın veren modem gibi kullanmak için açtığın zaman etrafındaki insanlar seni modem olarak görüp senden bağlanabilir nete

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ok tamam şimdi anladım

- - - Eklendi - - -

nerden twit atıyoruz pek ben bulamadım birde face mesaj atmayı falan da bulamadım kişilerden görünüyor ama ben bulamadım N8 ayrı ayrı giriyordum şimdi bocaladım alışıcam tabi

theposies

theposies

Üye
arkadaşlar marketten oyun-uygulama almak istiyorum ancak kredi kartı istiyor..ucreti liralardan kesemiyor muyuz.

Microp1987

Üye
arkadaslar bende yarın birgün alcam telefonu ama benim aklıma takılan bisey var kullandıgım masaüstü bilgisayarda xp kurulu telefonu bilgisayara bagladıgımda görürmü :S veya nokia suitei

Üst Alt