Yardim lütfen !!!! (lumia 920)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Yardim lütfen !!!! (lumia 920)
merhaba arkadaşlar lumia 920 yi sürekli takip ediyorum ve hiçbir telefonu almak için bu kadar çaba sarfetmemiştim. ancak 2 konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.1.si telefonun şarjı bir gün gidiyormu yani 24 saati cıkarırmı? 2.konu ses düzeyi gelen aramalarda sesi yeterli seviyedemi??? bu 2 konuda tatmin olursam yeterli benim için.diger özellikleri konusunda hiçbi şüphem yok istisnasız cok iyi.

alical33

alical33

Üye
şarj ilk bikaç gün çabuk biter sonra düzene oturur benmki 1.5 gün gidiyordu normal kullanımda ses seviyeside bence gayet iyi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Batarya kalibrasyonunu iyi yaparsan ve çok çok çooookkk aşırı kullanmazsan 24 saati geçerde ki yanlış hatırlamıyorsam 3 gün kullanan bir arkadaş (maşallah diyelim) vardı...ahize sesi benim içinde çok önemliydi ve bence harika.sağır Sultan bile duyar:D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben kalibrasyonu yaptım ilk gün sabah 8 bu saat % 35 kaldı ilk gün biraz kurcaladım tabi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

ilk bir haftayi gozonune almayin. Bir haftadan sonra batarya performansi duzenli olarak artiyor.

Tamam o zmaan sorun yok ben sen demiştin abi 6 saat şarj diye aklımdan çıkmadı şarjı bitirip 8 saat kaldı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oyunlara çok takılırsan yarım günü ancak çıkarır (hatta çıkarmayabilir) :)
Ancak fazla oyun oynamıyorsan 24 saati rahat çıkarırsın.
Ses düzeyi idare eder. :oke:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

ilk bir haftayi gozonune almayin. Bir haftadan sonra batarya performansi duzenli olarak artiyor.

bu yeni sürümün batarya performansını beğenmedim 5 saat zor gidiyor ki kalibrasyonu senin dediğin şeklinde yaptığım halde abi :(

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için cok tşk ederim...bunun üzerine telefon yok...nokia daha iyisini çıkarana kadar piyasanın en iyisi bu sanırım...androidciler ve iphone kullanıcıları kızıcak ama :)

nanotex

nanotex

Üye
Oyun oynarken çok şarj gidiyor yahu :/

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarj da sesde gayet iyi kesinlikle tatmin ediyor kardeşim. Ben hiç kapatmadan 4 gün kullandım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Batarya kalibrasyonu: İlk aldığımızda içindeki şarjı tamamen bitiriyoruz.Sonra kapalı şekilde şarja takıyoruz.Dolduktan sonra 6 saat daha şarjda tutyoruz.Değil mi?

Daha öncelerde ilk 16 saat şarj meselesi vardı sanırım aynı mantık ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Batarya kalibrasyonu: İlk aldığımızda içindeki şarjı tamamen bitiriyoruz.Sonra kapalı şekilde şarja takıyoruz.Dolduktan sonra 6 saat daha şarjda tutyoruz.Değil mi?

Daha öncelerde ilk 16 saat şarj meselesi vardı sanırım aynı mantık ?

hemen hemen ayni mantik. Fakat bunda dolduktan sonra 6 saat şarjda tutman yeterli. Ayrica telefonu şarja taktiginda cihaz zaten otomatik olarak acilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet aynı mantık.

komando04

komando04

Üye

hemen hemen ayni mantik. Fakat bunda dolduktan sonra 6 saat şarjda tutman yeterli. Ayrica telefonu şarja taktiginda cihaz zaten otomatik olarak acilir.

şarjdayken kapalı kalsa olmaz mı abi kapalı kalmasını istiyorum açılıyor,symbian gibi değil yani

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence şarja takınca hemen kendiliğinden açılması güzel/faydalı bir özellik.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
birde şunu sorucam arkadaşlar...kullanıma başlamadan evvel bir microsoft hesabımı acmam gerekiyo?? yani bir cok kişide eşleştirmede sıkıntı olmuş sanırım rehberdeki kişilerle hotmail hesabındaki kişiler konusunda. yani rehberi göremeyenler oluyomuş.kişileri aktarmada sıkıntılar oluyomuş felan. bu konuda neler yapılabilir.mesela benim face hesabım yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İlk gün kucaladım biraz öğrenmek için TAM 12 Saat gitti kapandı sabaha kadar şarjda kaldı bakalım zamanla ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt