Galaxy w odin ile rom yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan572123

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w odin ile rom yükleyemiyorum
merhaba benim galaxy w telefonum var daha önce cyanogenmod 10 kernel 3.0 yükledim daha sonra onun üzerine başka bir kernel daha yükledim ama telefonum samsung galaxy wonder ekranı geliyo sonrası siyah ekran oluyo odin ile orjinal rom yüklemek istedim odini açtım ops bölümüne ancorayı ekledim sonra alttaki kısmada romu ekledim teli dowload moda aldım odin telefonu gördü start'a bastım fakat 10 dk yı çoktan geçti hiç bişey yok message bölümünde odin mode..check plcatform verification kısmında kaldı devam etmiyor yardımlarınızı bekliyorum

- - - Eklendi - - -

bu ara telefonum brickli değil

slvestre-99

Üye
kardes usb kablosu samsung disinda ise ondan olabilir

erdi_s

erdi_s

Üye
Konu yanlis yere acilmis gibi sanki

fuathan

Üye
Kardeş dikkat et ancora.ops u seçince programda ancora.ops yazması lazım eğer yazmıyorsa romu yüklemez böyle bende çok olmuştu :))

hakan572123

Üye
    Konu Sahibi
orjinal usb kablosu ile yapıyorum

- - - Eklendi - - -

Kardeş dikkat et ancora.ops u seçince programda ancora.ops yazması lazım eğer yazmıyorsa romu yüklemez böyle bende çok olmuştu :))
c:/....... vs. ancora.ops yazıyo sadece ancora.ops yazmıyo

- - - Eklendi - - -

Konu yanlis yere acilmis gibi sanki
nereye açmalıyım?

- - - Eklendi - - -

kimsenin bilgisi yok mu?

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Devam eder sikinti yok birdaha dene

hakan572123

Üye
    Konu Sahibi
Devam eder sikinti yok birdaha dene
kaç kere denedim yok yok olmuuuuyooorrr

- - - Eklendi - - -

lütfen yardım edin

- - - Eklendi - - -

odin ile herşeyi kontrol ettim ne gerekiyosa yaptım hep odin mode.. check plcatform verification da kalıyor usb sürücüleride yüklü herşey tamam ama niye flaşlamıyo

fuathan

Üye
kaç kere denedim yok yok olmuuuuyooorrr

- - - Eklendi - - -[/COLOR
lütfen yardım edin

- - - Eklendi - - -

odin ile herşeyi kontrol ettim ne gerekiyosa yaptım hep odin mode.. check plcatform verification da kalıyor usb sürücüleride yüklü herşey tamam ama niye flaşlamıyo

Kardesim pcyi actigimda ayrintili bi sekilde sana anlatirim yapmadiysan.eger

• Beğen
Tepkiler: hakan572123
asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Recovryi açabiliyormusun

• Beğen
Tepkiler: hakan572123
asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
recovery menüsünü açabiliyorum

- - - Eklendi - - -

download modda çalışıyor

- - - Eklendi - - -

anlatırsanız çok makbule geçer

Recoveryden wipe yap telefon acilir odin kismina gelirsek muhtemelen odin surumunden kaynaklaniyo sam mobilden tekrar indir tabi rom dosyasi tam inmemiste hatali inmis olabilir tabi bunlari odinde sari yaziyi gordugunu starta basabildigini varsayarak soyluyorum

hakan572123

Üye
    Konu Sahibi
sammobile den romumu her türlü tarayıcıyla 2 kere indirdim odinin eski sürümlerinide(galaxy w için olanı) denedim yine olmuyo hep odin mode.. check plcatform verification da kalıyo

- - - Eklendi - - -

sammobile den romumu her türlü tarayıcıyla 2 kere indirdim odinin eski sürümlerinide(galaxy w için olanı) denedim yine olmuyo hep odin mode.. check plcatform verification da kalıyo
başka nasıl yapabilirim ki

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye

- - - Eklendi - - -

başka nasıl yapabilirim ki

Hocam sen teli acabiliyomusun su anda

iskader

iskader

Üye
Dostum recovery menüden wipe data wipe dalvik ceche mount and storage den format data system yap sonra cm9 yükle bi sorun yoksa kurtulursun.

hakan572123

Üye
    Konu Sahibi
Dostum recovery menüden wipe data wipe dalvik ceche mount and storage den format data system yap sonra cm9 yükle bi sorun yoksa kurtulursun.
ya arkadaşlar ben clockworkmod u yüklemeden romu yüklemiştim yani fabrika çıkışlı recovery menü var bende hata yaptım , düzeltebilme şansım var mı?

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
ya arkadaşlar ben clockworkmod u yüklemeden romu yüklemiştim yani fabrika çıkışlı recovery menü var bende hata yaptım , düzeltebilme şansım var mı?

Var tabiki
1.root dosyasini yukle recovery ile
2.clockworkmod recovery yukle odin ile yukleyebilirsen stok rom backup uplaad ederim
Yada recovery menude wipe data wipe chace yap sonra odin ile rom degil kernel yukle tabi once stok roma uygun bir kernel bul sonra odin ile stok rom kur

hakan572123

Üye
    Konu Sahibi
sorunum halloldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt