İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

uMTOku

Üye
Geri yükle dedim de işlememiş ve sorun ne?
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar Bi mp3 indircm de olmuyor yaa sadece dinleyebiliyorum. Üç browser ile indiriyorm müziklerde görünmüyor o da

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar benim sorunum şudur lumia 920 maxicepte konulara cevap yazmağa çalıştığımda atıyor yanı cevap yazamıyorum şuan bile telefonuma safari yükledim onunla yazıyorum benim sıkıntım budur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar benim sorunum şudur lumia 920 maxicepte konulara cevap yazmağa çalıştığımda atıyor yanı cevap yazamıyorum şuan bile telefonuma safari yükledim onunla yazıyorum benim sıkıntım budur

mobil sürüme geç

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hata masaüstünde mobil yada light sürüm onun işini görür

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir sorun da şimdiye kadar lumia 920 almamiş olanlar icin belirteyim;
Lumia920 operator sozleşmeleri sayesinde duşuk fiyatla satiliyormuş yani operator sozleşmeleri dolan bolgelerde cihaz zamlanabilirmiş.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bir sorun da şimdiye kadar lumia 920 almamiş olanlar icin belirteyim;
Lumia920 operator sozleşmeleri sayesinde duşuk fiyatla satiliyormuş yani operator sozleşmeleri dolan bolgelerde cihaz zamlanabilirmiş.

en fazla 100₺ artar abi daha fazla artırmak mantıklı değil.

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar Bi mp3 indircm de olmuyor yaa sadece dinleyebiliyorum. Üç browser ile indiriyorm müziklerde görünmüyor o da

abi sana önerebileceğim bi program var. mağazada arattır. < GetThemAll > diye.. herşeyi indirebiliyorsun.. ben şimdi youtube dan video indirdim :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Malum telefonda dosya yöneticisi yok bu yüzden indirdiğimiz videoları yedek alma şansımız da yok, yarın Flash atınca veya sistem güncellenince ne yapacağız? :hmmm

Üst Alt