İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Turkcell'in anlaşması bitince belki Şubat'tan itibaren fiyat düşmeye başlayabilir.
Ama o zamana kadar da Türkiye'de stok kalır mı bilinmez :kıskıs:

Nokia & MS, telefonu ülkelere operatörlerle anlaşarak gönderiyor.
Stoklar sınırlı olduğu için şimdilik perakendecilere pek fazla cihaz aktarımı yapmıyor.
O yüzden teknoloji mağazalarının Lumia 920'yi getirtmesi zor, dışardan bir şekilde getirtseler bile uygun fiyata getirmeleri zor.

Microp1987

Üye
Turkcell'in anlaşması bitince belki Şubat'tan itibaren fiyat düşmeye başlayabilir.
Ama o zamana kadar da Türkiye'de stok kalır mı bilinmez :kıskıs:

Nokia & MS, telefonu ülkelere operatörlerle anlaşarak gönderiyor.
Stoklar sınırlı olduğu için şimdilik perakendecilere pek fazla cihaz aktarımı yapmıyor.
O yüzden teknoloji mağazalarının Lumia 920'yi getirtmesi zor, dışardan bir şekilde getirtseler bile uygun fiyata getirmeleri zor.

e teknosada ve mediamrktde var ama

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
n000k

n000k

Üye
e teknosada ve mediamrktde var ama
nerde varmış o?? bende merak ettim fiyat ver bakalım??? turkcell anlaşma bitmediki oralarda satsın!!!! şuan vodafone , avea bile satamıyor Nokia lumia 920 yi!!!!!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nerde varmış o?? bende merak ettim fiyat ver bakalım??? turkcell anlaşma bitmediki oralarda satsın!!!! şuan vodafone , avea bile satamıyor Nokia lumia 920 yi!!!!!

:evet: aynen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben dun bir tim'e girdim surekli de gittigim bir yer baktim lumia920 yok ortalikta satmiyor musunuz diye sordum satiyoruz tabi ki var dediler. Fiyat sordum sorduguma sorucagima pişman oldum :ah

komando04

komando04

Üye
ben dun bir tim'e girdim surekli de gittigim bir yer baktim lumia920 yok ortalikta satmiyor musunuz diye sordum satiyoruz tabi ki var dediler. Fiyat sordum sorduguma sorucagima pişman oldum :ah

kaç dediler abi

uMTOku

Üye
İnternette 1450ye var ayrıca nfc anahtarlık alan oldu mu
Sent from my Lumia 920 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hay maşallah neden böyle bir fiyat biçerler anlamış değilim abi,herhalde fiyatı bilmiyordur kekliyelim gibisinden düşündüler

talep fazla olunca bir de cihazin stoklari azalmaya başlayinca kaca tutturursak hesabi yapiyorlar.

Microp1987

Üye
arkadaslar internette olmamasi magazada olmadigi anlamina gelmiyor yalan söyleyecek deilim bakmak isteyen ankara istanbul yolu mediamarkte gidip bakabilir cepa avm teknosa magazasinada ayrica bende b kaç tim e sordum hepsinde fiyat 1649 tl

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar internette olmamasi magazada olmadigi anlamina gelmiyor yalan söyleyecek deilim bakmak isteyen ankara istanbul yolu mediamarkte gidip bakabilir cepa avm teknosa magazasinada ayrica bende b kaç tim e sordum hepsinde fiyat 1649 tl

arkadaşlarimiz sana yalan soyluyorsun demek istemediler. Zaten demezler de. Fakat şu anda lumia920'nin resmi saticisi Turkcell. Mediamarkt ve teknosa bu cihazi satabilir. Fakat nasil satar şoyle; ya Turkcell'in satiş standi kurulur ve Turkcell adina orada satiş yapilir ya da bu firmalar buyuklukleri itibariyle bu urunu paralel ithalat yoluyla getirip satarlar. Bu durumda birinci oncelik fiyati bilmek olacaktir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben şunu soracam Wifi N8 int kullanmaya başlayınca kendi bağlanıyordu bunda öyle oluyormu
örneğin web sayfasına girdim wifi kendi kendine hemen bağlanıp ben çıktımmı oda kopuyormu n8 de öyleydi bağlantı için öncelikli bağlantı vardı bunda göremedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eger mevcut bilinen wifi agi varsa ona baglanir yoksa paket veriyi kullanir. Hangisine baglanacagini sormuyor. Oncelik wifinin.

cintrikus

cintrikus

Üye
arkadaşlar daha önce okuduydum ama aramada yaptım bulamadım mesaj sesi değiştirebiliyomuyuz? bi program vardı sanırım ama hatırlayamadım ismini

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
eger mevcut bilinen wifi agi varsa ona baglanir yoksa paket veriyi kullanir. Hangisine baglanacagini sormuyor. Oncelik wifinin.
abi ayarlar wifi açık oluncamı bağlanıyor yoksa ayarlar wifi kapalı olsa bile gerektiğinde bağlanırmı yoksa wifi hep açıkmı olması lazım açık olursa da devamlı pili yer gibi geldi de

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi ayarlar wifi açık oluncamı bağlanıyor yoksa ayarlar wifi kapalı olsa bile gerektiğinde bağlanırmı yoksa wifi hep açıkmı olması lazım açık olursa da devamlı pili yer gibi geldi de

wifi acik olmasi lazim yoksa baglanmaz.

Üst Alt