Sınavda 2 bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Sınavda 2 bölümü
yanımdaki arkadaştan geçirmiştim yarın sınavlar okunacak hoca anlar mıki acaba :(

Kerim.

Kerim.

Üye
Direk mi gecirdin? Ve konu neydi?

tazz2

tazz2

Üye
hocaya selamımı söle :d:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Ingilizce sözcükleri geçirdim :(

Kerim.

Kerim.

Üye
Yanlislar varsa (ki vardir)ve ayni yanlislar.sanirim anla veya anlamazliktan gelir(hoca kıl degilse):|

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
yarın yazarım sonucu :(

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam:|hoca nasi?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Beni filan iyi tanıyor seviyorda fakat işte hu yüzden kağıdımı inceleyebilir kopya çektiğim arkadaştan 10 dk önce çıktım sınavdan işte bu yüzden belki bir şey olmaz?

- - - Eklendi - - -

Beni filan iyi tanıyor seviyorda fakat işte hu yüzden kağıdımı inceleyebilir kopya çektiğim arkadaştan 10 dk önce çıktım sınavdan işte bu yüzden belki bir şey olmaz?

doctorrr

doctorrr

Üye
direk montaj mı

doctorrr

doctorrr

Üye
Sıkıntı olacağını zannetmiyorum :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
işallah işallah :D

Enes

Enes

Üye
emin ol çok iyi anlıyorlar da bir şey demiyorlar :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Kopyayı onlemek icin a b gurup diye 2'ye ayırmadıysa belki bir sey olmaz. Ayırdıysa sen diğer gurubun cevapları yazdıysan diret 0 alırsın zaten.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

Ingılzcem gerçekten çok kötü aynı sorular arkadaştada olunca kendimi tutamadım bir daha yapmayacağım hele bir şu işten paçayı yırtayım :(

- - - Eklendi - - -

Ingılzcem gerçekten çok kötü aynı sorular arkadaştada olunca kendimi tutamadım bir daha yapmayacağım hele bir şu işten paçayı yırtayım :(

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Enes

Enes

Üye
biz de bu gün ingilizce fnaline girdik öyle bir sallamışım ki :D ama biliyorum yani çat pat. ama sorun olmaz sert etme

Enes

Enes

Üye
yahu ben lisede komple kağıt geçirdim arkadaştan olsa bana olurdu :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Lisede sıkıntı yok. Ünide sıkıntı oluyor :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bi daha yaz:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt