s3 mü yoksa iphone 5 mi alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
s3 mü yoksa iphone 5 mi alayım
arkadaşlar iphone 5mi s3 mü alayım kararsız kaldım özellikler hakkında pek bilgim yok ustalardan birde deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler herkese saygılarımla.

mtngln

mtngln

Üye
kararlılık bakımından her türlü iphone 5 daha üstün ben iphone u tercih ederim

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
sebebi neden açıklaya bilirsen sevinirim tşkler

messevim

messevim

Üye
bence iPhone 5

• Beğen
Tepkiler: adam john
alical33

alical33

Üye
illa iphone alacaksan 4s al 5te pek fazla yenilik yok ve okadar fiyt farkını hakettiğini düşünmüyorum sadece performans biraz artmış ama 4s inde performansı gayet iyi iphone 5 yerine s3 al derim ben ayrıca oyun ve uygulamayla çok işim olmaz dersen nokia lumia 920 de önerebilirim ben kullanıyorum çok memnunun farklı bi deneyim seçim senn :)

enterneoll

enterneoll

Üye
abi iphone çok sınırlandırıyo kullanıcılarını bence galaxy s3 al hem ekran boyutu hem uygulama yükleme kolaylığı hem bluetooth fiyat daha ne sayiyim ki ?

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
vallaha kararsızım 5 ele geliyor 3 elden düşüyor özellik olarak 3 daha iyi 5 geride kalıyor bluetooth büyük bir sorun neyapacam bilmiyom

alical33

alical33

Üye
bluetooth sorunsa iosa hiç bulaşma

enterneoll

enterneoll

Üye
2sinide seversinde en çok hangisini seversin bence ona karar ver ama ben s3'den yanayım.

The East

The East

Üye
Her uygulamaya para vercegine s3 al ayni oyunlar apk indir :)

doruk944

doruk944

Üye
kardeşim valla bi elime iphone 5i alıyorum arkadaşın bi yandanda note 2mi iphone oyuncak gibi gelio sadece boyuna büyütmşler çok acayip duruyor iphone benim şahsen kullanış olarak hoşuma gitmedi ve boyuna büyütmeleri klavyenin aynı kalmasına neden olmuş şahsen note 2 al derim iphone 5e o parayı verecene

Bu arada iphoneda da .ipa indirerek bedavaya oyunu indiriosun ve bedava oyun olarak iphone daha stabil o açıdan karşılaştırma

Maximien

Maximien

Üye
Dostum daha düşük özellikli olduğu halde daha fazla para vermek istemiyorsan S3 al.

İnternetten ikisininde özelliklerini karşılaştırabilirsin pek anlamayacak bir şey yok. Ayrıca note 2 demiş arkadaşın birisi bende s3 değiştirip geçeyim demiştim ona ama eline almadan karar verme aşırı büyük telefon. Hayırlı olsun şimdiden.

doruk944

doruk944

Üye
Dostum daha düşük özellikli olduğu halde daha fazla para vermek istemiyorsan S3 al.

İnternetten ikisininde özelliklerini karşılaştırabilirsin pek anlamayacak bir şey yok. Ayrıca note 2 demiş arkadaşın birisi bende s3 değiştirip geçeyim demiştim ona ama eline almadan karar verme aşırı büyük telefon. Hayırlı olsun şimdiden.

Telefonu 1 hafta kullandıktan sonra boy sorunu yaşmıycanın garantisini veririm diğer telefonlar oyuncak gibi gelcek zaten yeni akıll telefonlar bu boyda olacağı için şimdiden alışmaya başla derim ;)

furkey

Üye
illa iphone alacaksan 4s al 5te pek fazla yenilik yok ve okadar fiyt farkını hakettiğini düşünmüyorum sadece performans biraz artmış ama 4s inde performansı gayet iyi iphone 5 yerine s3 al derim ben ayrıca oyun ve uygulamayla çok işim olmaz dersen nokia lumia 920 de önerebilirim ben kullanıyorum çok memnunun farklı bi deneyim seçim senn :)

yapmayın artık lumiacılar. Her konuda siz... Tamam kabul güzel telefonunuz var ama millet lumia mı alsam dese lumia da derdi. Aklında yok ki demiyor siz de her konuya atlıyorsunuz lumiaya da bak diye... Tamam sakinim :)

Bu arada hocam benim sana tavsiyem s3. Yok illa ios dersen 4s. Karşılaştırmasını izledim hiç bir farkı yok. S3 ün boyunu dert ediyorsan dert olmasın çünkü millet soruyor bu cebine nasıl sığıyor diye koyduğumda şok oluyorlar :)

hellthelast1

Üye
Aynen üsteki arkadaşa katılıyorum s3'ü 1 hafta kullan o bile kucuk gelicek sana.. cebede rahat sığıyor.. uygulama ve oyun için alıyorsan kesinlikle s3 almalısın..

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
İphone 5i internete çok giriyorsan al inanılmaz bir hızı var.Bas ve çek.
Bunundışında galaxy s3 tüm ihtiyaçlarını karşılar

ka_za

ka_za

Üye
İphone 5i internete çok giriyorsan al inanılmaz bir hızı var.Bas ve çek.
Bunundışında galaxy s3 tüm ihtiyaçlarını karşılar

Flash Playerı bile olmayan bi cihazın interneti hızlı olsa nolur oda ayrı bir konu :)

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Flash Playerı bile olmayan bi cihazın interneti hızlı olsa nolur oda ayrı bir konu :)

Flash player kagit uzerinde yok fakat app store uzerinde birkac tane app var bununla ilgili ve her video izleniyor :) Ona bakarsan yeni adroidlerdede flash yok ama yukleniyor apk bal gibi :D Flash player cok naz yapiyor diye firmalar flashi kendileri eklemiyorlar artik ;) Bunlar yavas yavas browserlar ile cozuluyor

uMTOku

Üye
HTML 5 varken Flash basit hem android şişme yapan bir işletim sistemi hemen at her işletim sistemi olan telefona sahibim kanıtlayabilirim kıyaslanmaz iphone 5 jailbreak ile Bluetooth hallediliyor lumiacı atlamış demişsiniz fikrini vermiş bende hak veriyorum stabil hemde kasma yok android de donanım varmış kralını koysunlar yine şişme yapacak önemli olan gerektiği kadar donanım ve kullanıcıya hitap ios bu konuda çok iyi her türlü insan aldığı için basit geliyor ama işlevlerini kullanan insan için ios iyidir istersen iphone 5 yada 4S de ayarlarım sana yada note 2 felan ama tarafsız olarak söylüyorum Apple ukala falan ama yapıyor.
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Düşünmem iphone 5 alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt