GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
Türkçe mi bu rom?

mudem3333

mudem3333

Üye
Gapps indirme linki sorunlu sanırım

fayn88

fayn88

Üye
Arkadaşlar karnel 2.6 yı yükledim menüde kamera ikonu yok nasıl düzeltecez kameraya kilit ekranından giriyorum.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
öyle olmuyor direk 2.6 kernelli romu indirmen lazım

yusufkrz

yusufkrz

Üye
teşekkürler,maxicep anlatım açıklama süper number one

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Of kötü haber ben yazını devamını okumamışım ama bu iş böyle olmaz kernel olmazsa hiç iyi olmaz ve cm 10.1i kullanmak çok istiyodum neyse inşallah arco biraz romları düzene sokup desteği kesmez peki galaxy sde kullanılanı port edemiyomu acaba çünkü bildiğim kadarıyla galaxy s baya ilerledi of vallaha moralim bozuldu

- - - Eklendi - - -

Castagnait port ve galaxy s yakın donanımlı ama arco bunu düşünmüştür kernelin inşallah sadece yolu uzun olur ee şu an arconun yeteneğine güven
mekten başka şansımız.yok heralde sadık hocam :D

Galaxy s çok ayrı bişey hocam ne yaptınız ya.İslemci gpu ekran tipi boyutu anakart kamera hersey farklı.Ortak tek yanları samsung galaxy serisi olmaları ve android kullanmaları.Galaxy w ile benzer olan galaxy s+ ve onun için olan bütün herşeyde ya yine arco nun çalışması yada arconun galaxy w çalışmasından port.Yani galaxy s+ içinde arco çalışıyor.Yeni kernel ve romlar sadece galaxy w için değil aynı zamanda s+ ve benzer donanımı kullanan exhibit II galaxy vibrant gibi telefonlar içinde arco nun çalışmalarıyla mümkün oluyor.Githubda arrisieve diye geçen cihaz galaxy w değil s+ Ancora yazan cihaz sadece galaxy w zaten ancora arisieve gibi kod adları ile belirtilmeyen şeylerde ikisi için ortak olan fark göstermeyen çalışmalar

- - - Eklendi - - -

Zateb Galaxy s ile benzerlik olsa donanım olarak simdiye kadar cm10 stabil bile olurdu.

- - - Eklendi - - -

Türkçe mi bu rom?

Cm romlarının hepsi multilang özelliğindedir.Bilinen birçok dünya dilini destekler.TÜRKÇE DAHİL.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
kernel 3 un linki kırılmış linki yenilerseniz sevinirim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Linkler düzeltildi.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 2.6 dan 3.0a yada 3.0dan 2.6 ya geçerken wipe işlemlerini yapın.İkiside cm10 ama kernel değişince eski datalar sorun yapıyor.Bu yüzden wipe işlemlerini atlamayın.

• Beğen
Tepkiler: pinokyotr

halil7294

Üye
sa arkadaslar bu gelen guncelemeleri nasıl telefona yuklıycez cyanogenmod guncelemelrine basıyom gunceleme yok diyo

hakan572123

Üye
arkadaşlar ben alpha 3 kernel 3 ü yükledim sonra bir de üstüne bu linkteki kernellerden bi tanesini yükledim (keşke yapmasaydım) sonra telefonu reboot ile açmak istedim samsung yazısı çıktı sonra samsung galaxy wonder ve altında cyanogenmod olan bölüm çıktı sonrası siyah ekran telefon kapanmıyo sadece siyah ekran oluyo yardım ederseniz çok sevinirim

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben alpha 3 kernel 3 ü yükledim sonra bir de üstüne bu linkteki kernellerden bi tanesini yükledim (keşke yapmasaydım) sonra telefonu reboot ile açmak istedim samsung yazısı çıktı sonra samsung galaxy wonder ve altında cyanogenmod olan bölüm çıktı sonrası siyah ekran telefon kapanmıyo sadece siyah ekran oluyo yardım ederseniz çok sevinirim
ya lütfen yardım edecek birisi yok mu? hiçmi böyle sorunla karşılaşan olmadı saatlerdir nette arıyorum bi çözüm yolu bulamadım

- - - Eklendi - - -

ya lütfen yardım edecek birisi yok mu? hiçmi böyle sorunla karşılaşan olmadı saatlerdir nette arıyorum bi çözüm yolu bulamadım

Ali58_58

Ali58_58

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşım :zzz: gwçmiş yorumları okusan aynı şeyleri bende yaptım yapman gereken romu tekrar yükle ama rom dosyalarını sildiysen hafıza kartı varya telefondan çıkarılabilen ona alpha 3 'ün 2.6 olanını indir o hafıza kartına kart okyucu veya başka bir telefon vasıtasıyla at yani sd karta attığn gibi gapsı felanda at sonra hafıza kartını telefona tak cmw menüsüne gel işte wipe işlemlerini yap wipe data felan zaten konuda yazıyor onları uygula sonra insatllzipfromsdcar sonra aşağılarda instazipfromexternalsdcard var ona meü tuşu ile bas romu gapsı yükle bu kadar korkulacak bir şey yok

hakan572123

Üye
ya arkadaşım :zzz: gwçmiş yorumları okusan aynı şeyleri bende yaptım yapman gereken romu tekrar yükle ama rom dosyalarını sildiysen hafıza kartı varya telefondan çıkarılabilen ona alpha 3 'ün 2.6 olanını indir o hafıza kartına kart okyucu veya başka bir telefon vasıtasıyla at yani sd karta attığn gibi gapsı felanda at sonra hafıza kartını telefona tak cmw menüsüne gel işte wipe işlemlerini yap wipe data felan zaten konuda yazıyor onları uygula sonra insatllzipfromsdcar sonra aşağılarda instazipfromexternalsdcard var ona meü tuşu ile bas romu gapsı yükle bu kadar korkulacak bir şey yok
ama arkadaşım telefonum hafıza kartımı görmüyor sadece dahili depolama olan sdcard'ı görüyor hafıza kartını görse sorun olmiycak

- - - Eklendi - - -

installzipfrom sdcard içinde installzipfromexternalsdcard yok olsa yükliycem hafıza kartımda var rom telefon sadece sdcardı görüyor hafıza kartını görmüyor

- - - Eklendi - - -

telefonu açmadan usb kablosuyla sdcardı görmeye yarayan bi program yok mu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bildiğiniz galaxy w için boot phone modem dosyaları ayrı ayrı seçilebilen orjinal rom varmı tek dosyalı olmiycak ama tek dosyalı yüklemiyo telefonma dediğim gibi boot phone pda dosyaları ayrı olarak olucak

- - - Eklendi - - -

lütfen yardım edermisiniz?

suleyman_77

Üye
s.a arkafaslarr bn cm9 la cm10 arasnda kaldm ne yapmaliyim tavsiyelerinizi bkliorm

-Emre

-Emre

Üye
cwmde usb için bir bölüm vardı mounts and storages altında fakat tam olarak hatırlamıyorum isterseniz Orj. Roma geri dönün.

knight97

knight97

Üye

hakan572123

Üye
arkadaşlar telefonumu açmadan sdcard'a (telefon hafızası)'na ulaşabilme imkanım var mı?

erdaluzun

Üye

performans modu(build.prob) :
özellikleri:
-daha iyi batarya performansı
-artırılmış resim kalitesi
-dokunmatik hassaiyet artışı
-daha hızlı video işleme
-daha hızlı yeniden başlatma
-daha hızlı aramalar(yaklaşık yarım saniye kadar daha akıcı)
-daha hızlı arayüz
-artırılmış indirme ve yükleme hızı
-daha yüksek boş ram alanı
-daha hızlı uygulama açılışı
kısaca her açıdan artırılmış performans...:)

yüklenişi:

1) adresindeki zipi indirin ve içindeki build.prob dosyasını dışarı çıkartın.
2)root explorer ile system içine kopyalayın ve dosya değişimini onaylayın.
3)reovery moda girin advanced/fix permission seçin.
4)telefonunuzu yeniden başlatın.
not: Zip dosyası cwm yüklemesi için değildir sadece anlatımı uygulayın.

hafıa kartı ile dahili hafıza değiştirme(sdswap):

http://www.maxicep.com/android-modi...ve-jb-icin-vold-fstab-swap-islemi-694393.html konusundaki anlatımı uygulayınız.

arkadaşlar romu normal yüklüyorum çalişiyor sikinti yok ama bu iki adimdan birini uyguladiğimda telefon yeniden başlamiyor, açiliş ekraninda kaliyor, sorun bende mi yoksa başka bir sikintimi var acaba ?

hakan572123

Üye
arkadaşlar romu normal yüklüyorum çalişiyor sikinti yok ama bu iki adimdan birini uyguladiğimda telefon yeniden başlamiyor, açiliş ekraninda kaliyor, sorun bende mi yoksa başka bir sikintimi var acaba ?
bende romu yükledim sonrasında senin gibi bende kernel yükledim bendede telefon açılış ekranında kalıyor bnde çözümünü arıyorum bulucağıma eminim eğer ben bulana kadar bulamazsan buraya nasıl çözdüğümü yazarım

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ama arkadaşım telefonum hafıza kartımı görmüyor sadece dahili depolama olan sdcard'ı görüyor hafıza kartını görse sorun olmiycak

- - - Eklendi - - -

installzipfrom sdcard içinde installzipfromexternalsdcard yok olsa yükliycem hafıza kartımda var rom telefon sadece sdcardı görüyor hafıza kartını görmüyor

- - - Eklendi - - -

telefonu açmadan usb kablosuyla sdcardı görmeye yarayan bi program yok mu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bildiğiniz galaxy w için boot phone modem dosyaları ayrı ayrı seçilebilen orjinal rom varmı tek dosyalı olmiycak ama tek dosyalı yüklemiyo telefonma dediğim gibi boot phone pda dosyaları ayrı olarak olucak

- - - Eklendi - - -

lütfen yardım edermisiniz?
pardon bak tek çözüm böyle yada odin sen hafıza kartına bir dosyaları at yüklerken ben yanlış seöylemişim özür dilerim installzipfromsdcard sonra choose zipfrom external sd kart yani burası senin hafıza kartın burdanda romu yükleyeceksin

hakan572123

Üye
pardon bak tek çözüm böyle yada odin sen hafıza kartına bir dosyaları at yüklerken ben yanlış seöylemişim özür dilerim installzipfromsdcard sonra choose zipfrom external sd kart yani burası senin hafıza kartın burdanda romu yükleyeceksin
arkadaşım bende recovery menüsünde şöyle bir menü çıkyo ilk recovery menüsüne girdikten sonra 'reboot system now' bi altta 'applyupdate from sdcard' bi altta 'wipe data/factory reset' bi altta 'wipe cache patition' bi altta ise 'install fota' yazıyo benim girmem gerken yer apply update from sdcard sanırım ama burda bütün dosyalara baktım rom yükleme dosyası yok

Üst Alt