Of kötü haber ben yazını devamını okumamışım ama bu iş böyle olmaz kernel olmazsa hiç iyi olmaz ve cm 10.1i kullanmak çok istiyodum neyse inşallah arco biraz romları düzene sokup desteği kesmez peki galaxy sde kullanılanı port edemiyomu acaba çünkü bildiğim kadarıyla galaxy s baya ilerledi of vallaha moralim bozuldu
- - - Eklendi - - -
Castagnait port ve galaxy s yakın donanımlı ama arco bunu düşünmüştür kernelin inşallah sadece yolu uzun olur ee şu an arconun yeteneğine güven
mekten başka şansımız.yok heralde sadık hocam![]()
Türkçe mi bu rom?
ya lütfen yardım edecek birisi yok mu? hiçmi böyle sorunla karşılaşan olmadı saatlerdir nette arıyorum bi çözüm yolu bulamadımarkadaşlar ben alpha 3 kernel 3 ü yükledim sonra bir de üstüneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkteki kernellerden bi tanesini yükledim (keşke yapmasaydım) sonra telefonu reboot ile açmak istedim samsung yazısı çıktı sonra samsung galaxy wonder ve altında cyanogenmod olan bölüm çıktı sonrası siyah ekran telefon kapanmıyo sadece siyah ekran oluyo yardım ederseniz çok sevinirim
ya lütfen yardım edecek birisi yok mu? hiçmi böyle sorunla karşılaşan olmadı saatlerdir nette arıyorum bi çözüm yolu bulamadımarkadaşlar ben alpha 3 kernel 3 ü yükledim sonra bir de üstüneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkteki kernellerden bi tanesini yükledim (keşke yapmasaydım) sonra telefonu reboot ile açmak istedim samsung yazısı çıktı sonra samsung galaxy wonder ve altında cyanogenmod olan bölüm çıktı sonrası siyah ekran telefon kapanmıyo sadece siyah ekran oluyo yardım ederseniz çok sevinirim
ya arkadaşımarkadaşlar ben alpha 3 kernel 3 ü yükledim sonra bir de üstüneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkteki kernellerden bi tanesini yükledim (keşke yapmasaydım) sonra telefonu reboot ile açmak istedim samsung yazısı çıktı sonra samsung galaxy wonder ve altında cyanogenmod olan bölüm çıktı sonrası siyah ekran telefon kapanmıyo sadece siyah ekran oluyo yardım ederseniz çok sevinirim
- - - Eklendi - - -
ya lütfen yardım edecek birisi yok mu? hiçmi böyle sorunla karşılaşan olmadı saatlerdir nette arıyorum bi çözüm yolu bulamadım
- - - Eklendi - - -
ya lütfen yardım edecek birisi yok mu? hiçmi böyle sorunla karşılaşan olmadı saatlerdir nette arıyorum bi çözüm yolu bulamadım
gwçmiş yorumları okusan aynı şeyleri bende yaptım yapman gereken romu tekrar yükle ama rom dosyalarını sildiysen hafıza kartı varya telefondan çıkarılabilen ona alpha 3 'ün 2.6 olanını indir o hafıza kartına kart okyucu veya başka bir telefon vasıtasıyla at yani sd karta attığn gibi gapsı felanda at sonra hafıza kartını telefona tak cmw menüsüne gel işte wipe işlemlerini yap wipe data felan zaten konuda yazıyor onları uygula sonra insatllzipfromsdcar sonra aşağılarda instazipfromexternalsdcard var ona meü tuşu ile bas romu gapsı yükle bu kadar korkulacak bir şey yokama arkadaşım telefonum hafıza kartımı görmüyor sadece dahili depolama olan sdcard'ı görüyor hafıza kartını görse sorun olmiycakya arkadaşımgwçmiş yorumları okusan aynı şeyleri bende yaptım yapman gereken romu tekrar yükle ama rom dosyalarını sildiysen hafıza kartı varya telefondan çıkarılabilen ona alpha 3 'ün 2.6 olanını indir o hafıza kartına kart okyucu veya başka bir telefon vasıtasıyla at yani sd karta attığn gibi gapsı felanda at sonra hafıza kartını telefona tak cmw menüsüne gel işte wipe işlemlerini yap wipe data felan zaten konuda yazıyor onları uygula sonra insatllzipfromsdcar sonra aşağılarda instazipfromexternalsdcard var ona meü tuşu ile bas romu gapsı yükle bu kadar korkulacak bir şey yok
installzipfrom sdcard içinde installzipfromexternalsdcard yok olsa yükliycem hafıza kartımda var rom telefon sadece sdcardı görüyor hafıza kartını görmüyorya arkadaşımgwçmiş yorumları okusan aynı şeyleri bende yaptım yapman gereken romu tekrar yükle ama rom dosyalarını sildiysen hafıza kartı varya telefondan çıkarılabilen ona alpha 3 'ün 2.6 olanını indir o hafıza kartına kart okyucu veya başka bir telefon vasıtasıyla at yani sd karta attığn gibi gapsı felanda at sonra hafıza kartını telefona tak cmw menüsüne gel işte wipe işlemlerini yap wipe data felan zaten konuda yazıyor onları uygula sonra insatllzipfromsdcar sonra aşağılarda instazipfromexternalsdcard var ona meü tuşu ile bas romu gapsı yükle bu kadar korkulacak bir şey yok
kardeşim cm10 henüz stabil değil. Cm9 yuklemeni öneriririm sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorsan.s.a arkafaslarr bn cm9 la cm10 arasnda kaldm ne yapmaliyim tavsiyelerinizi bkliorm
performans modu(build.prob) :
özellikleri:
-daha iyi batarya performansı
-artırılmış resim kalitesi
-dokunmatik hassaiyet artışı
-daha hızlı video işleme
-daha hızlı yeniden başlatma
-daha hızlı aramalar(yaklaşık yarım saniye kadar daha akıcı)
-daha hızlı arayüz
-artırılmış indirme ve yükleme hızı
-daha yüksek boş ram alanı
-daha hızlı uygulama açılışı
kısaca her açıdan artırılmış performans...
yüklenişi:
1)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresindeki zipi indirin ve içindeki build.prob dosyasını dışarı çıkartın.
2)root explorer ile system içine kopyalayın ve dosya değişimini onaylayın.
3)reovery moda girin advanced/fix permission seçin.
4)telefonunuzu yeniden başlatın.
not: Zip dosyası cwm yüklemesi için değildir sadece anlatımı uygulayın.
hafıa kartı ile dahili hafıza değiştirme(sdswap):
http://www.maxicep.com/android-modi...ve-jb-icin-vold-fstab-swap-islemi-694393.html konusundaki anlatımı uygulayınız.
bende romu yükledim sonrasında senin gibi bende kernel yükledim bendede telefon açılış ekranında kalıyor bnde çözümünü arıyorum bulucağıma eminim eğer ben bulana kadar bulamazsan buraya nasıl çözdüğümü yazarımarkadaşlar romu normal yüklüyorum çalişiyor sikinti yok ama bu iki adimdan birini uyguladiğimda telefon yeniden başlamiyor, açiliş ekraninda kaliyor, sorun bende mi yoksa başka bir sikintimi var acaba ?
pardon bak tek çözüm böyle yada odin sen hafıza kartına bir dosyaları at yüklerken ben yanlış seöylemişim özür dilerim installzipfromsdcard sonra choose zipfrom external sd kart yani burası senin hafıza kartın burdanda romu yükleyeceksinama arkadaşım telefonum hafıza kartımı görmüyor sadece dahili depolama olan sdcard'ı görüyor hafıza kartını görse sorun olmiycak
- - - Eklendi - - -
installzipfrom sdcard içinde installzipfromexternalsdcard yok olsa yükliycem hafıza kartımda var rom telefon sadece sdcardı görüyor hafıza kartını görmüyor
- - - Eklendi - - -
telefonu açmadan usb kablosuyla sdcardı görmeye yarayan bi program yok mu
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bildiğiniz galaxy w için boot phone modem dosyaları ayrı ayrı seçilebilen orjinal rom varmı tek dosyalı olmiycak ama tek dosyalı yüklemiyo telefonma dediğim gibi boot phone pda dosyaları ayrı olarak olucak
- - - Eklendi - - -
lütfen yardım edermisiniz?
arkadaşım bende recovery menüsünde şöyle bir menü çıkyo ilk recovery menüsüne girdikten sonra 'reboot system now' bi altta 'applyupdate from sdcard' bi altta 'wipe data/factory reset' bi altta 'wipe cache patition' bi altta ise 'install fota' yazıyo benim girmem gerken yer apply update from sdcard sanırım ama burda bütün dosyalara baktım rom yükleme dosyası yokpardon bak tek çözüm böyle yada odin sen hafıza kartına bir dosyaları at yüklerken ben yanlış seöylemişim özür dilerim installzipfromsdcard sonra choose zipfrom external sd kart yani burası senin hafıza kartın burdanda romu yükleyeceksin