AlicanL920
Üye
Kardeşim bulunduğun yerde önemli biliyorsun...
yalova yokmu bunun başka yolu kardeşimm
?Kardeşim bulunduğun yerde önemli biliyorsun...
?yalova yokmu bunun başka yolu kardeşimm?
yalova yokmu bunun başka yolu kardeşimm?

alican yalovanin neresindesin.
ALİCAN tüfekçi sen misin la yoksaabii yalova cınarcıkktayımm
Eğer arkadaşın söylediği gibi yaptın ve internete bağlandığın da H/Yuksek veri bağlantı işareti çıkmıyorsa muhtemelen bulunduğun bölgede operatörün 3g desteği yok.![]()
ALİCAN tüfekçi sen misin la yoksa

ömür cafe civarında 3G çekmezkardeşimm nokia c7 vardı ben de onda 3g vardı rahat rahat internete giriyordumm sıkıntı olmuyordu yanii yalova cınarcık tayımm olması lazım yanii dediklerini yaptım
- - - Eklendi - - -
benimmm ali abiiii![]()

ömür cafe civarında 3G çekmez![]()
hee yaaa cekmiyoo ben ömurde degilimm abi 
sen ne yap biliyor musun o facebook paketini iptal et ve aylık 1gb limitsiz internet paketi al 19.90a bak keyfine![]()
![]()
hee yaaa cekmiyoo ben ömurde degilimm abi
![]()
sen ne yap biliyor musun o facebook paketini iptal et ve aylık 1gb limitsiz internet paketi al 19.90a bak keyfine

aylık 1gb inidirimli yaz 2222ye gönder veya turkcelli ara direk 532 ile yardımcı olurlartamam abi edicem ayda 1GB İYİMİŞ fiyatı dA İYİ abi nasıl yapıcam onu turkcelle mi gidicem varmı bi bilginn![]()
bu l920 bataryası sizce nasıl memnunmusunuz , müzik çıkışı standar bir çıkış mı yoksa özel bir çıkış donanımı var mı , bu hack olayı sizce gelir mi yoksa gelmez mi bilginiz var mı
bataryasi benim gibi birisinde bile 10-12 saat gidiyorsa cok iyi demektir. Muzik cikişini degerlendirmesem daha iyi kullandim bana doyurucu geldi ama muzikle haşir neşir degilimdir. Hack olay xda'da calişanlar var bu konuda. Ama ne zaman gelir bilinmez. İos bile kirilip cydia,installous gibi cozumler getirildiyse bu da kirilir.
tesekkurler dostumm yaptım ama olmadıı
dostum veri bağlantısı açık mı? Bi kontrol et
ayarlar > şebeke > veri bağlantısı > açık
bu şekilde olduktan sonra çıkmaması imkansız gibi bişey
teşekkür ederim ali abiaylık 1gb inidirimli yaz 2222ye gönder veya turkcelli ara direk 532 ile yardımcı olurlar

arkadaslar sizce biraz daha beklemelimiyim fiyati düsermi yoksa daha fazla frenlemesemmi kendimi![]()
lumia920'nin fiyati kisa vadede duşmez.
kısa vade derken abi hani su teknoloji magazalarinda falan satisa cikinca belki düser diyorum