Çoklu Paylaşım [Dev Arşiv] Symbian 3 HD Oyunları (Linkler Konunun Sonundadır)

Sponsorlu Bağlantılar

larten123

larten123

Üye
ellerine sağlık :tebessüm:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Kayahan N8 Fan'da Most wanted haberlerine şahit oldum aslı astarı nedir bilgin var mı ?

Jar'a kıyasen yükü biraz taşıyacak 3-5 oyun daha var kayahan bir göz gezdirmeni tavsiye ederim.

Most hikaye gibi duruyo şimdilik sadece gönül almak niyetine konulmuş umudum yok.Yalnız seninde es geçtiğin bir kaç veya daha fazla farklı oyunlar mevcut mesela bowling :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Kayahan N8 Fan'da Most wanted haberlerine şahit oldum aslı astarı nedir bilgin var mı ?

Jar'a kıyasen yükü biraz taşıyacak 3-5 oyun daha var kayahan bir göz gezdirmeni tavsiye ederim.

Most hikaye gibi duruyo şimdilik sadece gönül almak niyetine konulmuş umudum yok.Yalnız seninde es geçtiğin bir kaç veya daha fazla farklı oyunlar mevcut mesela bowling :)

bu forum dışında takip ediyorum bazı yerleri dailymobile bide asıl kaynağım var öyle bir habere rastlamadım ama doğru olabilir çünkü ea bizimle işi bitirmemiş gibi geliyor bana
şuan fazla oyun ekliyebileceğimi sanmıyorum çünkü bir konuya en fazla 70000 harf 400 resim sınırı var benim harf 69000lerde resimde tam 400 tane ama oyun hd ise söyle bi yerden kısalım

sefabalaman

sefabalaman

Üye
Eline sağlıkk... :)

seyfoo52

seyfoo52

Üye
teşekkürler

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi