Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yoo kendi hesabımdı ilk aldığım hesaptı ama 2 tane olduğundan onu silme gereği duydum + ama ne hikmetse şuan da da 2 tane hesabım var ama elbette ki birine girmeyeli o kadar oldu ki en son dondurmuştum şifresini bile hatırlamıyorum
ama önemli değil yaa şuan ki hesabımlar maxicep üyeliğime bişey olmasın yeter 2'side ilk göz ağrım desem yeridir
Var ama hafta da bir girerim 5 dakika. Mesaj var mı diye. Aslında ben yıllardır kullanmıyorum arkadaşın ısrarı üzerine yeni açtım.
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
Valla Facebook'u sırf kampanyalara katılmak için kullanıyorum. Dün Little Caesers'dan pizza kazandım mesela. Daha önce taşınabilir hard disk kazanmıştım. O yüzden istesem de silemiyorum
Valla Facebook'u sırf kampanyalara katılmak için kullanıyorum. Dün Little Caesers'dan pizza kazandım mesela. Daha önce taşınabilir hard disk kazanmıştım. O yüzden istesem de silemiyorum