Sonunda feysbuktan kurtuldum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

___kaptan___

___kaptan___

Üye

"fake" hesap mıydı ? :D

yoo kendi hesabımdı ilk aldığım hesaptı ama 2 tane olduğundan onu silme gereği duydum :) :tebessüm: + ama ne hikmetse şuan da da 2 tane hesabım var :d: ama elbette ki birine girmeyeli o kadar oldu ki en son dondurmuştum şifresini bile hatırlamıyorum :D :ehe

ama önemli değil yaa şuan ki hesabımlar maxicep üyeliğime bişey olmasın yeter 2'side ilk göz ağrım desem yeridir :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum :D

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Az da olsa yine de zaman geçirdiğim yer :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Var ama hafta da bir girerim 5 dakika. Mesaj var mı diye. Aslında ben yıllardır kullanmıyorum arkadaşın ısrarı üzerine yeni açtım.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Valla Facebook'u sırf kampanyalara katılmak için kullanıyorum. Dün Little Caesers'dan pizza kazandım mesela. Daha önce taşınabilir hard disk kazanmıştım. O yüzden istesem de silemiyorum :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Valla Facebook'u sırf kampanyalara katılmak için kullanıyorum. Dün Little Caesers'dan pizza kazandım mesela. Daha önce taşınabilir hard disk kazanmıştım. O yüzden istesem de silemiyorum :D

söyle bizde yapak :)

esokmen

esokmen

Üye
Eğer çok takılıyorsan bir iki gün dayan kardeşim sonra bak göreceksin ne kadar boş bir ortam olduğunu :)

Türe

Türe

Üye
bana lazım olduğu için kapatmam sanırım hiç :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Eğer çok takılıyorsan bir iki gün dayan kardeşim sonra bak göreceksin ne kadar boş bir ortam olduğunu :)
11 gün kapalı kaldı sonra 5 dakika girdim baktım ne var ne yok diye sonra tekrar dondurdum :D alıştım yokluğuna artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt