Yeteneğini Göster MaxiCep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Yeteneğini Göster MaxiCep
Yeteneğinizi sergilediğiniz ve içinde kullanıcı adınızı belirttiğiniz bir video çekip yarışmada paylaşacaksınız.. Yeteğiniz kamera karşısında olmanızı gerektiriyorsa kamera karşısında gerektirmiyorsa mesela ellerinizle bir sihir tarzında bir şeyse kameraya görünmenize gerek kalmayan bir video olacak..
Tıpkı Acun Ilıcalının uyguladığı yarışma formatına benzer bişey olacak..
Direk yarışma konusu düzenlemedim bi ön keşif yapmak amacıyla..
Bu tarz bir yarışma düzenlesek kimler katılır? Yeteğiniz var mı :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
motocross yaparım ama fake diyenler çıkar :)
elektro gitar çalarım fake diyen çıkar :D
kick box yaparken videoya alırım gene fake diyen çıkar. şimdiye kadar katıldığım hiç bi yarışmayı kazanamadım. bunun için hiç tenezzül etmiyiceğim. katılcaklara başarılar..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
vaaay abi yarışmadan yarışmaya yelken açıyorsun :kıskıs: hayırlısı olsun, yetenek mii çok güzel şiir okurum abi, lise biteli 2 sene oldu halen okuldaki dinletilere konuk olarak gider şiir okurum o derece, lâkin yarışma için imkanlarım malesef yok :( ama katılan arkadaşlara başarılar diliyorum :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum ki MaxiCep'te sadece profillerle ilgili yarışmalara ilgi oluyor.. Yani varolan bir şey istenildiğinde yarışma dolup taşıyor ama ne zaman bir emek istenilse kimse oralı olmuyor.. Anlaşılan çok üşengeciz.. :kotu:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Anlıyorum ki MaxiCep'te sadece profillerle ilgili yarışmalara ilgi oluyor.. Yani varolan bir şey istenildiğinde yarışma dolup taşıyor ama ne zaman bir emek istenilse kimse oralı olmuyor.. Anlaşılan çok üşengeciz.. :kotu:

:'( :(

otostopçu

otostopçu

Üye
ben yaparım alışkanlık elim hızlıdır :sirit: bir el kaldırmama bakar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt