Maxicep Ayın üyesi ve Maxicep Bloknot

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Ayın üyesi ve Maxicep Bloknot
siteye yaklaşık 2.5 milyon üye var ve her ayın üyesi bir kişi yerine 2 üye seçilse ve ayın üyeleri olan arkadaşlara Maxicep Bloknot gönderilse nasıl olur arkadaşlar ve yönetimdeki arkadaşlar yorum ve fikirleriniz neler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Her ay 2 üye seçilse çok daha iyi olur. Çünkü 2 kişide birbirine denk gidiyor ama bir tanesi malesef eleniyor.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Mantıklı aslında ama üstlerimiz(adminler) ne tepki verirler bilemem :bilmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
o zaman her bölümde ayrı ayrı aktif olan üyeler var yani symbian, androit, gereksizler, konu dışı, futbol, temalar oyunlar vs uzar gider ayın üyeleri listesinde olamayan üyeler sayının arttırılmasını talep edebilir yani bu Benim görüşüm

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
o zaman her bölümde ayrı ayrı aktif olan üyeler var yani symbian, androit, gereksizler, konu dışı, futbol, temalar oyunlar vs uzar gider ayın üyeleri listesinde olamayan üyeler sayının arttırılmasını talep edebilir yani bu Benim görüşüm

:aha: yaren_dede yazım hatanı yakaladım :d: Androit= Android :ehe :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
+ konuyu açan arkadaşın görüşüde tahminimce şu yönde; hani ay 30 gün, ve 1 kişi seçiliyor, hani ayda 2 kişi seçilirse en azından bizlerede denk gelme olasılığı vardır gibisinden düşünüyor diye seziyorum :bilmm

- - - Eklendi - - -

valla t9 kullanıyorum olabilir :)

O t9'dan zamanından neler çektim ne durumlara düştüm be yaren_dede hiç sorma :utan + şimdi E7'nin qwerty klavyesi ile rahatım :kıskıs: :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Her bölümde ayın elemanı olsa ? Ama bu sefer çok fazla olur.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Her bölümde ayın elemanı olsa ? Ama bu sefer çok fazla olur.

o da var kardeşim, ama şunu söyleyeyim, kısa süre sonra burdaki yorumlar ve de fikirler artacak ve de ya adminlerimizden ya da moderatörlerimizden biri gelip ayın üyesi sadece 1 kişiden mütevellittir diyecektir :kıskıs: buna eminim hani gönül ister ki 2 kişiye verilsin bu ünvan lâkin yönetim bunu uygun görmeyecektir :(

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
yok bence ayın üyesi 1 tane olmalı birinci yani bu kadar benim düşüncem...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yok bence ayın üyesi 1 tane olmalı birinci yani bu kadar benim düşüncem...

+1 :oke: adı üstünde ayın üyesi, üyeleri dense haklıyız 2 kişi olur ama ayın üyesi dendiği için 1 kişi olması daha iyi böyle kalsın bence ;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Orası da doğru :s

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bir kişi olarak kalacak da o arkadaşa blok not gönderilse nasıl olur ayın üyesi olma avantajı olsun

- - - Eklendi - - -

+1 :oke: adı üstünde ayın üyesi, üyeleri dense haklıyız 2 kişi olur ama ayın üyesi dendiği için 1 kişi olması daha iyi böyle kalsın bence ;)

peki ayın üyesine bloknot gönderilse olmaz mı

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
bloknot a taktı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt