astral seyehat bı denıyım dedım '' sonuc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
astral seyehat bı denıyım dedım '' sonuc
tavana bakıyodum dalgalan bı cısım ı uzun sure ızledım daha sonra gozlerım kararmaya basladı.. gerı kalktım suan kafam cok fena agrıyo.. gercekten bu guvenlımı ? ölüp kalmayız demı.. aslında denemezdım ama lucıdı yapabılıyosam bunuda yaparım dıye dusundum.. bırde onu gorebılmek ıcın.. tuhaf bı durum...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Bende deniyom ama olmuyo :zzz:

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
bence bunlar yetenek ısı

godofnight

godofnight

Üye
benim araştırdiklarima gore bi bag varmış. Ama bayağı saglammış.kopmasi imkansiz gibi birsey sadece hastalar için riskli. Ôlme riski yoktur bence.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
ya ölürsek ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eninde sonunda öleceğiz, ölmek alın yazımıza göre gelir bize, örn: ben 2.kez denememde başarısız oldum sizin için ve de inadım için bu gece bir sorun olmazsa tekrar deneyeceğim, haaa ölüm olursa da alın yazımda bu varmış demek ki yani :bilmm ama çoğu okuduğum astral seyahat konularında ölümden bahsedilmiyor,

Astral seyahat konsantre ve irade meselesi pes etmeden elinin kolunun bacaklarının ağırlaştığını ve yükselerek kendini yukardan gördüğünü düşüneceksin aklına ansızın başka bişey getirmeden işte o zaman zafere ulaşırsınız :tebessüm: :oke:

The East

The East

Üye
Lucid Ruya Astral Seyahatin bir altında yer alıyor googleye lucidden astrala geçiş yazarsan bulabilirsin çok kolay

alaStar

alaStar

Üye
Kaç para ki bu astral seyahat beyler bide türkiye de varmı yoksa illa amerikada nasaya mı başvuralım :)

kezban yenge

kezban yenge

Üye
astral seyahat nedir ki ya bence en iyi seyahat firması metro

• Beğen
Tepkiler: alaStar
godofnight

godofnight

Üye
beyler konuyu bozmassak iyi olur:) ölme riski kesinlikle yok çoğu kişi denemiş. Sadece inanmak , ve yoğunlaşmak lazım.

kerem28yuksel

Üye
aman bea lucid neyine yetmiyor

semihguney

semihguney

Üye
bende psişik olmak istiyorum . Düşünce gücüyle eşyaları hareket ettirmek istiyorum , ne olacak simdi :zzz:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
beyler konuyu bozmassak iyi olur:) ölme riski kesinlikle yok çoğu kişi denemiş. Sadece inanmak , ve yoğunlaşmak lazım.

Hay ağzına sağlık yaa :alkis :oke: sadece adapte olcan, inancan ve başarcan bu kadar :sirit:

- - - Eklendi - - -

bende psişik olmak istiyorum . Düşünce gücüyle eşyaları hareket ettirmek istiyorum , ne olacak simdi :zzz:

Yapabiliyorsanız hodri meydan buyrun ben astral konuyu açan arkadaş lucid siz de bu konuda çalışın ekip kuralım :kıskıs:

semihguney

semihguney

Üye
ekip kurup yetenek sizsinize mi çıkalım ne yapalım , ben beyin gücüyle zamanı değiştirmek istiyorum hadi bunu yapında bana da öğretin arkadaş :zzz: daha çok isteğim var ama :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ekip kurup yetenek sizsinize mi çıkalım ne yapalım , ben beyin gücüyle zamanı değiştirmek istiyorum hadi bunu yapında bana da öğretin arkadaş :zzz: daha çok isteğim var ama :)

İstek saatimiz başlamıştır :kıskıs:

The East

The East

Üye
ben yeteneksizsinize gitmiştim beyin gücümle jüri masasını uçurdum kovdular beni tv dede yayınlamadılar dedimki bu yetenek dedilerki nasıl yaptın bende beyin gücü dedim masanın altına baktılar bi adam girmiş kaldırıyor :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ben yeteneksizsinize gitmiştim beyin gücümle jüri masasını uçurdum kovdular beni tv dede yayınlamadılar dedimki bu yetenek dedilerki nasıl yaptın bende beyin gücü dedim masanın altına baktılar bi adam girmiş kaldırıyor :D

:aha: :zuhaha: :kıskıs: yok artık :ehe

godofnight

godofnight

Üye
cisim uçurma okadar kolay değil :D ise kûcúk cisimlerle başlanmalı.mesela kağit :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt