astral seyehat bı denıyım dedım '' sonuc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
sonunda carpılca gıbı.. astral gunduz denıyınce olmuyo gece daha ıyı

larten123

larten123

Üye
ölme riski yok imkansız yani biz uyurken de astral seyahat ypmış oluyoruz

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
waycell

waycell

Üye
cok ilgimi cekmisti bir zamanlar bu konu ama adaptasyon sorunum var arkadasima anlattim ilk denemesinde basarili olmus ama korkup yarida kesmis.once ortam karariyor ve cinlama sesi duyuyorsunuz.sonra bi bakiyorsunuzki kendiniz asagidasiniz.istedigin gibi gez toz dolas sıkıntı yok donus garantisi var cunku aranizda cok sıkı bir bag var.fakat aklimi kurcalayan cinlerle karsilasma olasiligi....dusunmek bile istemiyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
cok ilgimi cekmisti bir zamanlar bu konu ama adaptasyon sorunum var arkadasima anlattim ilk denemesinde basarili olmus ama korkup yarida kesmis.once ortam karariyor ve cinlama sesi duyuyorsunuz.sonra bi bakiyorsunuzki kendiniz asagidasiniz.istedigin gibi gez toz dolas sıkıntı yok donus garantisi var cunku aranizda cok sıkı bir bag var.fakat aklimi kurcalayan cinlerle karsilasma olasiligi....dusunmek bile istemiyorum

Astral seyahatte, bütün herşey bizim kontrolümüz altında duygu ve düşüncemize göre hareket ettiğimiz için seyahate çıkışı sağladıktan sonra başka varlıkları düşünmedikçe onlarla karşılaşmazsınız :tebessüm:

ka_za

ka_za

Üye
Haha beklenen espri :D

CrazyJeRvu34

Üye
astral seyahatı bıtırıp gozunu actıgında 3 harflı goruyorsun.. Ben oyle duydum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
astral seyahatı bıtırıp gozunu actıgında 3 harflı goruyorsun.. Ben oyle duydum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Aslı astarı yok, korkmadan tam odaklanarak yapıldığı takdirde hiç bir sorun teşkil etmiyor + Siz o varlıkları düşünmedikçe görmezsiniz :oke:

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Astral seyahat yapmayı öğrenmeseniz iyi olur çünkü ilerine rüyada olduğunuzun farkında olmak bir daha rüya görememe anlamına da geliyor. Dikkatli olun. 2.si uykunun aniden kaçması veya derin uykuya geçme ve uykuyu iyi alamama gibi problemler doğuruyor. "Şekil A." A=Ben

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Şu zımbırtıyı bir ben beceremedim .s

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
bende psişik olmak istiyorum . Düşünce gücüyle eşyaları hareket ettirmek istiyorum , ne olacak simdi :zzz:

her insan psişik tir ama bi çoğu bunun farkında degildir. (spirit science astral travelyaz youtube a. youtube da videolar var İngilizce alt yazi var biraz İngiliz ce bilen anlar :) )

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
Astral seyahat yapmayı öğrenmeseniz iyi olur çünkü ilerine rüyada olduğunuzun farkında olmak bir daha rüya görememe anlamına da geliyor. Dikkatli olun. 2.si uykunun aniden kaçması veya derin uykuya geçme ve uykuyu iyi alamama gibi problemler doğuruyor. "Şekil A." A=Ben
zaten lucıdı yapıyorum... ruya gormuyorum kı ruyada oldugumu bılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt