Galaxy S ve Otofokus!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S ve Otofokus!!!!
Galaxy S kullanıcılarına müjde:)

Uzun zamandır beklediğim oldu.artık Galaxy S otomatik video çekerken otofokus yapabiliyor.

Galaxy S kullanıcılarının dert ettiği bana göre büyük sorunlardan biri olan video çekerken fixed focus olmasıydı.

Ve sonunda CyanogenMod ekibi tarafından S2 nin kamera driverındaki bazı kodlar Galaxy S dekine eklendi.ve sonuç başarılı.

Özellikle Hackless,CanKartal ve nickini yazmakta zorlandığım bir arkadaşım için açtım bu konuyu :D

Artık otofokuslu video cm10.1 ve üzeri sürümlerde kullanılacak.

buyrun son çıkan Nightly sürümü.Otofokus olayı bu nightly ile geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

enterneoll

enterneoll

Üye
sevindim sizin için performans ne durumda ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Harika ötesi :) şimdi bu olay ile daha çok sevindim :) isteyenlere kanıt için video bile atabilirim :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Oha cok iyi:D

cukuleaks

Üye
Olum benim paylaştığım videoları dikkatli izle zaten otofokus yapıyorki ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Video geliyor :D

MücahitTokgöz

oha çok iyi bu işte :D yanlz bu 10.1 4.2.1 oluyor ? :D bu arada ismi deiştircem ama ne yapıcağımı bilemiyorum bu ergenkengi koydğm bi isimdi :D

enterneoll

enterneoll

Üye
lütfen 1 video at çok merak ettim :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Basit bir video çektim.

720P de çekmedim.video boyutu 50 mb tı aşmıştı :D
Yamaha Np-31 Piyanom :D
[video=youtube;Jn5dRllN_D8]http://www.youtube.com/watch?v=Jn5dRllN_D8&feature=youtu.be[/video]

MücahitTokgöz

Eminmisin?

- - - Eklendi - - -

Konu dışına çıkmayalım nick için gereksizlerde ayrı bir konu aç :)

cm10.1 de oluyor

yav pardon 4.2.1 mi oluyor ? dicektim "mi" yi eklemeyi unutmşm ksra bakma :D yanınada güncel bi devil kernel yada semaphore yolla tamamdr daha başının etini yemicem :D

cukuleaks

Üye

Eminmisin?

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE]
Yaw eminim hacı. Bak videolarımı izle istersen. Bardağı kameranın önüne koyunca bulanıklaştırıp netleştiriyo . Bardağı çekince yine bulanık oluyo yine netleştiriyo. Vallaha var olm cidden ya...

enterneoll

enterneoll

Üye
keşke yazı değilde biraz cisimlerle yapsaydın

cukuleaks

Üye
Basit bir video çektim.

720P de çekmedim.video boyutu 50 mb tı aşmıştı :D
Yamaha Np-31 Piyanom :D
[video=youtube;Jn5dRllN_D8]http://www.youtube.com/watch?v=Jn5dRllN_D8&feature=youtu.be[/video]
aha var aynısı var istersen video çekeyim diyecem ama cidden uploadı çok uzun sürüyo:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
keşke yazı değilde biraz cisimlerle yapsaydın
Yazıdan daha iyi otofokus yapılabilecek başka birşey varmı? :hmmm

ayrıca o anda aklıma sadece bu geldi :)

- - - Eklendi - - -

Eminmisin?

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE]
Yaw eminim hacı. Bak videolarımı izle istersen. Bardağı kameranın önüne koyunca bulanıklaştırıp netleştiriyo . Bardağı çekince yine bulanık oluyo yine netleştiriyo. Vallaha var olm cidden ya...
Çok ilginç.peki sen o videoyu çektiğinde hangi sürüm vardı? değişiklik listesini okuyayım bi..

çünkü eminim bu özellik cm10 ve 9 da yoktu.hatta her nightly güncellediğimde kontrol ediyordum bunu

cukuleaks

Üye

Yazıdan daha iyi otofokus yapılabilecek başka birşey varmı? :hmmm

ayrıca o anda aklıma sadece bu geldi :)

- - - Eklendi - - -

Çok ilginç.peki sen o videoyu çektiğinde hangi sürüm vardı? değişiklik listesini okuyayım bi..

çünkü eminim bu özellik cm10 ve 9 da yoktu.hatta her nightly güncellediğimde kontrol ediyordum bunu
Hacı ben telefonu aldığımdan beri var bu. Yada şöyle söyleyeyim cm9 dan beri var.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Alıntının içine etmişsin :D

Telefonu aldığından beri vardı derken?!?!?! :D

o zaman bende gerçekten ilginç bir sorun varmış.çünkü bu bende gerçekten yoktu...

cukuleaks

Üye
Alıntının içine etmişsin :D

Telefonu aldığından beri vardı derken?!?!?! :D

o zaman bende gerçekten ilginç bir sorun varmış.çünkü bu bende gerçekten yoktu...
ilginç ama bu ben telefonu bildiğimden ve video çekmeye başladığımdan beri var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt