Galaxy S ve Otofokus!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

ilginç ama bu ben telefonu bildiğimden ve video çekmeye başladığımdan beri var :D
İşte bu gerçekten ilginç..Interesting..Weird....

Cankartal eğer buralardaysan sende bi deneyebilirmisin? :D

cukuleaks

Üye
Nasıl oluyor bu iş :hmmm

- - - Eklendi - - -

İşte bu gerçekten ilginç..Interesting..Weird....

Cankartal eğer buralardaysen sende bi deneyebilirmisin? :D
DENEMESİN AMAN!!! Önce şuanki haline baksın o yüzden dedim :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ama merak ettim yinede :D

Cankartal neredesin :D

MücahitTokgöz

Ama merak ettim yinede :D

Cankartal neredesin :D

sabredin beyler smdi atıyorum romu üstünede semaphore 2.8.3s yüklicem ardından hemen bi deneme videosu çekip atacağım. Yav yinede söylemek istedim asıl atmamın sebebi telefonu aldığımdan beri ilk defa video çekme ihtiyacı şmdi duydum :D tam başlatıyorum tel kamera durdu diyip kapatıyor otomatik. kapattm açtm yine aynı bakalm yeni romda nasıl olcak düzelirse iyi olur video.

cukuleaks

Üye
sabredin beyler smdi atıyorum romu üstünede semaphore 2.8.3s yüklicem ardından hemen bi deneme videosu çekip atacağım. Yav yinede söylemek istedim asıl atmamın sebebi telefonu aldığımdan beri ilk defa video çekme ihtiyacı şmdi duydum :D tam başlatıyorum tel kamera durdu diyip kapatıyor otomatik. kapattm açtm yine aynı bakalm yeni romda nasıl olcak düzelirse iyi olur video.
Androidin kötü yanlarından biri. Kararlılık yok.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bende hiç kamera durdu diye bir hata vermedi.ama medya tarayıcısı çalışırken galeride birkaç kere durdu diye hata vermişti

MücahitTokgöz

beyler sanırım telde bir problem var moralim bozuldu şimdi yine aynı şeyi yapıyor videoya geçince malesef durdu deyip kapatıyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunda semaphore "s" kerneli varsa 720p yamasını yükle düzelir

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Evet.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Semaphore "s" kernelini yükledikten sonra yeniden başlatmadan direkt 720p yamasını yükleyip tekrar başlatıyorum.sende öyle yapabilirsin

MücahitTokgöz

ya rica etsem atabilirmisin bulamadımda

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan upload ettim al :)

cukuleaks

Üye
Link kırık.

- - - Eklendi - - -

:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt