Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabredin beyler smdi atıyorum romu üstünede semaphore 2.8.3s yüklicem ardından hemen bi deneme videosu çekip atacağım. Yav yinede söylemek istedim asıl atmamın sebebi telefonu aldığımdan beri ilk defa video çekme ihtiyacı şmdi duydum tam başlatıyorum tel kamera durdu diyip kapatıyor otomatik. kapattm açtm yine aynı bakalm yeni romda nasıl olcak düzelirse iyi olur video.
sabredin beyler smdi atıyorum romu üstünede semaphore 2.8.3s yüklicem ardından hemen bi deneme videosu çekip atacağım. Yav yinede söylemek istedim asıl atmamın sebebi telefonu aldığımdan beri ilk defa video çekme ihtiyacı şmdi duydum tam başlatıyorum tel kamera durdu diyip kapatıyor otomatik. kapattm açtm yine aynı bakalm yeni romda nasıl olcak düzelirse iyi olur video.
Bende hiç kamera durdu diye bir hata vermedi.ama medya tarayıcısı çalışırken galeride birkaç kere durdu diye hata vermişti
MücahitTokgöz
beyler sanırım telde bir problem var moralim bozuldu şimdi yine aynı şeyi yapıyor videoya geçince malesef durdu deyip kapatıyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?