___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
telefonun 920 mi

.Murat.

.Murat.

Üye
iyidende iyidir kardeşim
Allah hep gönlündeki versin sana kardeşim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
yettim kaptanım :D forumda ençok tanıdığım kişisin kaptan kardeş :) maxicepte hep seni görüyom valla :D

Eyvallah sağolasın HAM ZA kardeş, bende seni bu ikinci görüşüm desem yalan olmaz, umarım bundan sonra daha sık karşılaşırız, yorumun için teşekkürler :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
içe kapanığım pek göz önünde değilim diyen ama heryerde olan birisin :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
içe kapanığım pek göz önünde değilim diyen ama heryerde olan birisin :ehe

Baktım ki içine kapanık oldukça eziliyoruz o devri kapadım :tebessüm: artık heryerdeyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum abilerime kardeşlerime :tebessüm:

random1

random1

Üye
değerli, saygın ve yardımsever kişiliğiyle örnek arkadaşımız.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sürekli bunu kullanıyor: :tebessüm:
Cep genelde görüyorum genelde haberlere yorum yapıyor.
Bulmuşken söylemek istiyorum ki, bütün haberlere teşekkür yazmaya gerek yok. :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
sürekli bunu kullanıyor: :tebessüm:
Cep genelde görüyorum genelde haberlere yorum yapıyor.
Bulmuşken söylemek istiyorum ki, bütün haberlere teşekkür yazmaya gerek yok. :tebessüm:

Sırıtmaktansa bu daha uygun geliyor :tebessüm:
evet biliyorum mobil olduğumdan da beğenemiyorum PC görüme geçip beğenmekte ölüm geliyor :angry: + Haberlerde yalnızca teşekkür edip kirlilik yapmamak adına şahsi yorumlarda bulunuyorum :tebessüm:

paki96

paki96

Üye
Dayımızdır :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Oldukça aktif, örnek teşkil eden, saygılı, söylemlerinde en ufak bir yapmacıklık, samimiyetsizlik bulunmayan şeker gibi bi' arkadaş :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Oldukça aktif, örnek teşkil eden, saygılı, söylemlerinde en ufak bir yapmacıklık, samimiyetsizlik bulunmayan şeker gibi bi' arkadaş :)

Kıymetli ve okurken duygulandıran yorumun için çok ama çok teşekkür ederim sayın doctorrr'um sağolasın :tebessüm: :utan

CABBAR

CABBAR

Üye
Tanımak isterim :) tanışma fırsatı olmadı daha ama göze çarpıyorsun forumda.
"+ haber için :tşk:" bunu çok kullanıyorsun dikkatimi çekti :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Tanımak isterim :) tanışma fırsatı olmadı daha ama göze çarpıyorsun forumda.
"+ haber için :tşk:" bunu çok kullanıyorsun dikkatimi çekti :)

Rabbimin izniyle tanışırız elbet :tebessüm: +Haber için :tşk: kullanmamdaki amaç/sebeb/neden ise haberi paylaşan illa ki bir emek harcadığı üzre ki hemen hemen her haberi de az çok muhabbet ettiğimiz saygı duyduğumuz kullanıcılar olduğundan boş geçmemek adına bir teşekkür de bulunuyorum yani :tebessüm:

CABBAR

CABBAR

Üye
Isim nedir kaptan ben Aykut :)

Üst Alt