wp8 lumia guncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
yedeklemeyle uygulamaların kısa yolları yedekleniyor desek doğru olur çünkü tekrar kurulum yaparken tüm uygulamarı yeniden indirip kuruyor...geçenlerde teli sıfırladım ordan biliyorum :oke:
ne anladık ozaman bu yedeklemeden biz ozaman tekrar uğraş birsürü :off:

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben alamadım ama eve gidince Bi denerim 3 uygulamanın güncellemesi geldi ama başka bir şey gelmedi.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

alical33

alical33

Üye
tekrar uğraşmıyorsun o kendi yüklüyor
tekrar data kullanıyor ama wireles arıyacaz artık etrafta başka çare yok şimdiki uygulamaların çoğunu internet paketimden indirmiştim 1gb lik onun 200mb si falan kaldı şimdi :\

Lumiance

Lumiance

Üye
Aynıları bana da geldi bugün. Bir de nokianınkiler dışında battery status uygulaması vardı bende o da güncellenmiş

nanotex

nanotex

Üye
6 tane güncellemeyi görünce heyecanlandım :D

krstnck

krstnck

Üye
Bendede çıkmadı tek tek tıkladım 4 tane falan güncelledim o şekilde.

pirenuri

pirenuri

Üye
ya bende de çıkmadı arkadaş ne şanssız adamım ben ya :S

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ses ve Erişim noktası güncellemelerini yükleyen oldu mu?

krstnck

krstnck

Üye
Ses ve Erişim noktası güncellemelerini yükleyen oldu mu?
Yok bende yüklemedim toprağım daha doğrusu bulamadım nerden yükleyeceği mi :) Nokia müziği güncelledim resimdekileri onlarıda tek tek tıklayarak.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ben ses ve erişim noktası güncellemelerini yaptım birazdan ayarlardan ss atarım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok bende yüklemedim toprağım daha doğrusu bulamadım nerden yükleyeceği mi :) Nokia müziği güncelledim resimdekileri onlarıda tek tek tıklayarak.
Mağazaya girince yada arayüzdeki mağaza kısa yolunda güncelleme olduğunda bildirim veriyor olması gerekir.

- - - Eklendi - - -

ben ses ve erişim noktası güncellemelerini yaptım birazdan ayarlardan ss atarım.
Senin dışında başka yapan var mı diye sordum abi.:)

krstnck

krstnck

Üye
Mağazaya girince yada arayüzdeki mağaza kısa yolunda güncelleme olduğunda bildirim veriyor olması gerekir.
Yok bildirmedi Ali abinin açtıığı konudan haberim oldu tek tek deneyip tıkladım öyle güncelle yazdı sürekli.O şekilde güncelledim hepsini.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok bildirmedi Ali abinin açtıığı konudan haberim oldu tek tek deneyip tıkladım öyle güncelle yazdı sürekli.O şekilde güncelledim hepsini.
Olsun da öyle olsun toprağım :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

alical33

alical33

Üye
ben yükledimde ses ayarı dediklerinde bitek dolby ayarına tüm şarkılarda aynı ses seviyesine ayarla gibisinden bişey vardı çokta önemli güncellemeler değil

krstnck

krstnck

Üye
Bizde neden görünmüyo acaba bu güncelleme.Farklı bir ayar bişey mi var acaba?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ses ve erişim noktası güncellemesi hala gelmedi ama gelir elbet yarın öbür gün.
Senin erişim noktası sürümü 3.2.0.4 olmuş. Bizde hala 3.1.3.5 :hmmm

n000k

n000k

Üye
Bende ses ve erişim noktası güncellemesini sabah yaptım..
<- Lumia 920 aşkım ->

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt