wp8 lumia guncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp8 lumia guncellemeleri

Nokia bugün bazı uygulama güncellemeleriyle beraber ses ve erişim noktası adıyla iki adet minör güncelleme daha yayınladı.

Nokia Müzik,Nokia Haritalar ve Sinemagraf güncellenen uygulamalar. Ses güncellemesi ile ekolayzır ayarlarında onyuklu ayarlar ve kablolu kulaklıklar için ses iyileştirmeleri bulunuyor. Erişim noktası ise bir çok sim kart kullananlar için şebeke,ağ ve mms ayarlarında kolay kurulum ayarları eklenmiş.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Masallah Diyelim .. =]

Tesekkurler .. Hayirlis Olsun Kullanan Arkadaslara ..

komando04

komando04

Üye
Bana da geldi teşekkürler abi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler abi

uMTOku

Üye
Ben uygulamaya tıklayana kadar güncelleme gelmiyor neden acaba
Sent from my Lumia 920 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ayarlar/telefon guncellemesi/ iki tane kutucuk var onlardan üstte olana tik koydun mu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi güncellemeleri alamadım. :hmmm

uMTOku

Üye
Tik hep vardı sınırsız internet var wifida bağlıyım ama tıklayınca uygulamaya öyle geliyor 3 uygulamaya yaptım ama diğer ikisini nasıl yapacağım önceki güncellemede de böyle oldu yardım için teşekkürler

n000k

n000k

Üye
Bende aldim Bu sabah guncellemeleri..tesekkurler. Bilgi icin..
<- Lumia 920 aşkım ->

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Tik hep vardı sınırsız internet var wifida bağlıyım ama tıklayınca uygulamaya öyle geliyor 3 uygulamaya yaptım ama diğer ikisini nasıl yapacağım önceki güncellemede de böyle oldu yardım için teşekkürler

biraz bekle tum cihazlara ayni anda gelmeyebilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende de henüz görünmüyor.
Ancak Haritalar, Sinemagraph, Yaratıcı Stüdyo ve Müzik uygulamalarını koleksiyondan girip kendim güncelledim.
Diğer güncellemeler henüz görünmedi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hepsi zamanla olur sabır arkadaşlar bende daha telefon yok :)

HalfEvil333

Üye
aynen bende de görünmüyo güncelleme :S

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Bende de henüz görünmüyor.
Ancak Haritalar, Sinemagraph, Yaratıcı Stüdyo ve Müzik uygulamalarını koleksiyondan girip kendim güncelledim.
Diğer güncellemeler henüz görünmedi.

fiber hat ayricaligi :bigstar:

alical33

alical33

Üye
güncelleme bendede görünmedi henüz. ayrıca pr1.1 güncellemesini yaptığımızda yüklediğimiz uygulamalar falan silinecekmi ? birsürü şey yüklü tekrar uğraşmak hiç istemiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
güncelleme bendede görünmedi henüz. ayrıca pr1.1 güncellemesini yaptığımızda yüklediğimiz uygulamalar falan silinecekmi ? birsürü şey yüklü tekrar uğraşmak hiç istemiyorum

buyuk ihtimalle silinecek cunku major guncelleme sistem tamamen yenilenicek.

alical33

alical33

Üye

buyuk ihtimalle silinecek cunku major guncelleme sistem tamamen yenilenicek.
yedeklemeyle yüklü uygulamalarmı yedekleniyor yoksa sadece isimlerimi? yedekleme alırken uygulama listesi yedekleniyor yazıyorda

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yedeklemeyle yüklü uygulamalarmı yedekleniyor yoksa sadece isimlerimi? yedekleme alırken uygulama listesi yedekleniyor yazıyorda

yedeklemeyle uygulamaların kısa yolları yedekleniyor desek doğru olur çünkü tekrar kurulum yaparken tüm uygulamarı yeniden indirip kuruyor...geçenlerde teli sıfırladım ordan biliyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt