Lumia 920 ekran hız yenilemesi 5 kat hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ekran hız yenilemesi 5 kat hızlı
Şu anda piyasanın gözdeleri arasında bulunan iki cihaz, iPhone 5 ve Nokia Lumia 920 birbirleriyle sıklıkla karşılaştırılıyor. Her iki cihazda da yüksek piksel yoğunluklu, renk üretimi mükemmel seviyede ve sağlam görüş açıları sunan iddialı ekranlar bulunduğu için karşılaştırma alanlarından bir tanesini de ekranlar oluşturuyor. Yeni bir test Nokia Lumia 920′nin ekranının tazeleme hızının iPhone 5′inkinden 5.4 kat daha hızlı olduğunu ortaya çıkardı.

Bu test MicroPC tarafından gerçekleştirilmiş ve Lagomin tepki süresi testi kullanılmış. Yapılan karşılaştırmada Nokia Lumia 920, Apple iPhone 5 ve Samsung Galaxy S III’ün ekranları tazeleme hızları bakımından test edilmiş. Temel olarak testte ekrana bir görüntü yerleştiriliyor, daha sonra bu görüntü değiştirilerek değişim sırasında oluşan “hayalet çizgiler” sayılıyor. Daha az çizgi daha yüksek tazeleme hızı demek.
Testin sonucunda Luımia 920′de 0.59 hayalet çizgi oranı kaydedilirken bu sayı Galaxy S III’te 1.41, iPhone 5′te 3.15 olarak kaydedildi. Sonuç olarak Lumia 920′nin ekranı Galaxy S III’ünkinden 2.4, iPhone 5′inkinden ise 5.4 kat daha yüksek tazeleme hızına sahip. Tahmin ediyoruz ki, Nokia Lumia 920′nin sahip olduğu Puremotion teknolojisini bu yüksek tazeleme hızında payı büyük.

- - - Eklendi - - -

Buda paylaşılmamıştır umarım :D

MrCommanDTr sanada alındım :/ şiddet yandaşı biri gibi gösterdin beni :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Haber için :tşk:

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim umarım bu sefer konu kapanmaz :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
samsung note2 lumia920 ve iphone 5i birleştireceksin süper telefon çıkar ortaya keşke böyle birşey çıkarsalar. :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim konuyu açan Ali abi öyle yazmış başlığa şiddetle ilgili benim yazdığım birşey yok.

jetpackjoyride

Üye
Biz bunu farkediyoz mu yani

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bilgi için Teşekkürler

pRime.

pRime.

Üye
iphone ekranları hala daha başarılı. bana inanmayan gitsin iki cihazı yan yana kullansın, nokia diğer telefonlara göre çok yol katetmiş ama iphone hala daha pürüzsüz geçişler ve akıcı görüntü veriyor. bu test yalan olamayacağına göre sorun başka yerde.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
iphone ekranları hala daha başarılı. bana inanmayan gitsin iki cihazı yan yana kullansın, nokia diğer telefonlara göre çok yol katetmiş ama iphone hala daha pürüzsüz geçişler ve akıcı görüntü veriyor. bu test yalan olamayacağına göre sorun başka yerde.

illaki öyledir ancak bunlar gözle görülcek detaylara bakmıyorlar cihazlarla deneyip rakamları çıkartıyorlar yani bize göre geçiş iyi ancak işletim sistemine göre yansıma hızı olabilir bence

komando04

komando04

Üye
Nokia gerçekten çok yol katetti teşekkürler haber güzel

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Haber icin :tşk:

gkcll

gkcll

Üye
Bilgi için teşekkürler

geçende bir kullanıcı nokia ya twitter den övgüler yağdırıyordu aslı varsa bazen ekrana dokunmadan ekranın hafif ten oynadığını görüyorum yazmış tı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler

geçende bir kullanıcı nokia ya twitter den övgüler yağdırıyordu aslı varsa bazen ekrana dokunmadan ekranın hafif ten oynadığını görüyorum yazmış tı

lumia920 kullananların çoğu onu fark ediyor. Bazen ekrana dokunmadan tepki veriyor hissi oluşuyor. Kendimden şüphelenmeye başladığım için ekran hassasiyetini düşürdüm:ehe

gkcll

gkcll

Üye

lumia920 kullananların çoğu onu fark ediyor. Bazen ekrana dokunmadan tepki veriyor hissi oluşuyor. Kendimden şüphelenmeye başladığım için ekran hassasiyetini düşürdüm:ehe

demek ki adam doğru söylemiş
aydınlattığım için teşekkürler usta :)

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim umarim ise yarar bilgi olmustur

avcitalip

avcitalip

Üye
samsung note2 lumia920 ve iphone 5i birleştireceksin süper telefon çıkar ortaya keşke böyle birşey çıkarsalar. :D

şöyle olsa daha iyi olur bence :

Note 2'nin işlemcisi,Ram'i
One X+'nın GPU'su
iPhone 5'in ios6'sı
nokia'nın pureview,puremotion gibi özel sistemleri

işte bunların hepsinin bir arada olduğu bir telefon lazım bize,arayüzü WP arayüzü olursa çok güzel olur :eller: ama böyle bir telefon yok malesef :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler.

alenkolik

alenkolik

Üye
Bilgi için teşekkürler

Adam note2yi kullansa heyecandan kalpten giderdi ozaman desene. :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

şöyle olsa daha iyi olur bence :

Note 2'nin işlemcisi,Ram'i
One X+'nın GPU'su
iPhone 5'in ios6'sı
nokia'nın pureview,puremotion gibi özel sistemleri

işte bunların hepsinin bir arada olduğu bir telefon lazım bize,arayüzü WP arayüzü olursa çok güzel olur :eller: ama böyle bir telefon yok malesef :(

Mükemmel olur valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt