Uygulama E:Can't mount /sdcard/ hatası yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
E:Can't mount /sdcard/ hatası yardım
Merhaba arkadaşlar.
Bugün okuldayken telefona Reboot attım. Sonra Es File Explorer ile Sd Card'a girmeyi denedim fakat SD Kart yok, boş veya takılı değil dedi. Ardından araştırdım internetten ve Rom atmaya karar verdim. SD Kart'ı bilgisayarıma taktım fakat bilgisayar bir türlü algılamadı. Telefonda bulunan Rom'u baştan kurayım dedim ve CWM'ye aldım telefonu. Bu sefer de E.Can't mount /sdcard/ hatası aldım. Telefonum başka SD Kartları okuyor fakat benimkini görmüyor. 16 GB olduğu için bir çare bulmaya çalışıyorum yoksa pek önemli değil de. Şimdiden teşekkür ederim.

hakan_710

hakan_710

Üye
kartı pc ye taktığında herhangi bir tepki veriyor mu? taktığın zaman usb takılmış gibi ses gelip, bilgisayarım a girince gözükmeme durumu mu var?

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
kartı pc ye taktığında herhangi bir tepki veriyor mu? taktığın zaman usb takılmış gibi ses gelip, bilgisayarım a girince gözükmeme durumu mu var?

Yok hocam bilgisayar tepki vermiyor, ses gelmiyor, bilgisayarıma girince de tepki yok. Hiç bir şekilde ne bir telefon ne bilgisayar görmüyor

hakan_710

hakan_710

Üye

Yok hocam bilgisayar tepki vermiyor, ses gelmiyor, bilgisayarıma girince de tepki yok. Hiç bir şekilde ne bir telefon ne bilgisayar görmüyor
farklı bir kart okuyucu (notebook kullanıyorsan) farklı bir kart büyütücü kullan. eğer hala görmüyor ise yapacak birşeyin yok kartın bozulmuştur. garantisi varsa yolla yenisini al. garantin yoksa bir bardak su içebilirsin. arkadaşıma aldığım 8gb class 10 kart da aynı olmuştu garantiden yenisini verdiler. eğer kartın bozulduysa (ki umarım bozulmamıştır) kart alırken biraz fazla ücret ver garantilisini al.

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
farklı bir kart okuyucu (notebook kullanıyorsan) farklı bir kart büyütücü kullan. eğer hala görmüyor ise yapacak birşeyin yok kartın bozulmuştur. garantisi varsa yolla yenisini al. garantin yoksa bir bardak su içebilirsin. arkadaşıma aldığım 8gb class 10 kart da aynı olmuştu garantiden yenisini verdiler. eğer kartın bozulduysa (ki umarım bozulmamıştır) kart alırken biraz fazla ücret ver garantilisini al.

Garantisi hala devam ediyor ve bugün iletişime geçeceğim firmayla. İnşallah yenisini verirler. Yardımız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt