Yandex Web Browser İndir (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Yandex Web Browser İndir (Türkçe)

Chromium üzerine inşa edilen Yandex.Browser, Chrome ve Firefox deneyimini bir arada sunuyor. Geçtiğimiz günlerde indirime sunulan tarayıcının Mac ve Windows sürümleri bulunuyor. Yandex arama motorundan izler taşıyan tasarımı, adres çubuğuna tıklandığında açılan sık kullanılanlar listesi ve Chrome ile birebir aynı olan ayarlar bölümüyle kullanım kolaylığı vaad eden web tarayıcı, dilerseniz Chrome üzerindeki kişisel verilerinizi kopyalayabiliyor.​

genso

Üye
bence güzel değildir ne de olsa yandex daha yeni

komando04

komando04

Üye
yandex gelişiyor güzel olmuş teşekkürler

canersonmez94

canersonmez94

Üye
ben beğendim chrome kadar iyi değil henüz ama firefox opera ve safariden kat kat iyi bence chromu geçme ihtimali var chrome sevmeyenlere öneririm.

komando04

komando04

Üye
gerçekten geçecek diye düşünüyorum ben

stuffalp

Üye
Denemekten zarar gelmez. En azından indirin, dursun.

furkan5800

furkan5800

Üye
İlk çıktığı gün indirdim ama hiç hoşuma gitmedi toplama olmuş chromium üzerine kurulmuş tamam açık kodlu zaten chromium ama görünüm firefox turbo modu ve serverı opera ile aynı ama yinede iyi zamanla gelişeceğini düşünüyorum...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Yandex'in geleceği parlak :)

nokiae6

Üye
Deneyip beğenen var mı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Deneyen yokmu bizde bilgi sahibi olsak :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum chromeda bilgisayarımdan kaynaklı kasılmalar oluyodu yandex browserda göremedim :) ve yeni sekme açarken favorilerimizi kendimiz ayarladığımız için daha rahat oluyo