600-800 Tl Arası Android Telefon Arıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
keşke ailemde anlasa ama 800 ü aşamam

Kardeş Beni Yaza Kadar idare Edecek C6-01 Var şuan elimde Yazın Çalışıp 1500 ila 1700 :tl: Ye Telefon Alacam Ben Acele Etmiyorum Gözünü Seviyim Hata Yapma Pişman olma Hem Yaza Güzel Telefonlarda Çıkar Bekle Almışken Kaliteli Ve İyisinden Al Senin Şuan İdare Eden Telefon Ne Şuan?

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Kardesim benim 21 ay garantisi olan tertemiz galaxy wonderi istersen 600 liraya verebilirim. kutulu,aksesuarli,faturali...Yanindada 80tlye aldigim bluetooth kulaklik hediyem.Telefonumu gozum gibi kullaniyorum.

mertekin34

mertekin34

Üye
Kardeş Beni Yaza Kadar idare Edecek C6-01 Var şuan elimde Yazın Çalışıp 1500 ila 1700 :tl: Ye Telefon Alacam Ben Acele Etmiyorum Gözünü Seviyim Hata Yapma Pişman olma Hem Yaza Güzel Telefonlarda Çıkar Bekle Almışken Kaliteli Ve İyisinden Al Senin Şuan İdare Eden Telefon Ne Şuan?

Bence bu arkadaşın dediğini dinle.Bende de galaxy wonder var açıkcası doğruyu söylemek gerekirse o dediğin oyunları oynayamazsın çok kasar, 1.4 ghz olması süper uçuyor anlamına gelmiyor.İşlemci yönünden zayıf kalıyor.Ve ayrıca android 2.3.6 sürümünde hala, jellybean güncellemesi gelmeyecek gibi gelse bile Mart 2013'ten aşağı gelmeyecek.Telefou alsan bile gingerbread sürümünde rahat edemezsin.İlerde pişman olacağına biraz daha üstüne galaxy s3 mini al.Çünkü o telefon daha çok yeni samsung 1-2 sene güncelleme verir ona.100-200 liradan kaçıp ucuz diye alırsın sonra pişman olursun.Samsung'un yeni modeli çıkıyor grand diye onu bekle,2013ten önce telefon alma açıkcası.

osmndmr.32

Üye
1000 yap g3 mini al sni mutlu eder

aaxx11

Üye
Htc desire c kullanıyorum memnunum

omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi

elimde şuan nokia 603 var bende senin gibi düşünmeye başladım yaza kadar sabredip biraz daha para biriktirecm ya arkadaşlar htc desire x nasıl telefon aslında aklımda ondanda var galaxy almazsam htc takılcm

Kerim.

Kerim.

Üye
603 seni rahat idare eder.para biriktir biraz daha

omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi
evt şu ana kadar bi.sıkıntı çıkarmadı işletim sistemi.ve uygulama sayısı dışında o da nokianın değer vermemesindn nokia bize değer vermezse bizde nokia ya değer vermeyiz ve bırakırız (biraz geç kalsakta) neyse ya birz daha iadre ediyimde gerisini sonra düşünrm

omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi
koskoca maxicep ailesnde başka fikri olan yok mu

abometin2

abometin2

Üye
Aaaaaaaaa

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Ben wonderi 600 liraya verdim şimdi s3 mini metallic blue kullanıyorum harika bir telefon.Kesinlikle öneririm.100 lira daha ekle kaliteli yepyeni bir telefon al s3 mini gibi.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Forumda ilanim var. Htc xe kutulu garantili. 780 tl
Sifir etiketi 1.300tl

ka_za

ka_za

Üye
2.el galaxy nexus düşünebilirsin. Dedigin tüm oyunları oynadım kasma görmedim. Diger özelliklerde var internet performansi listelerde hep ilk 5 de.Bide arkasinda google desteginin olmasi ayri guzel

KELGER

KELGER

Üye
ben galaxy wonder kullanıyorum kastığı oyun gta vice city diğerlerinde kasmıyor.

İşlemci iyi ama ram yetmiyor 500 demşler ama 350 mgb oada yarısı dolu.
En aşağı 750 mgb veya 1 gb dan aşağı ramı olan telefon alma sakın.

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Sana önerebileceğim Samsung Galaxy Wonder var bence ideal bir cihaz...

scatman808

Üye
Bence galaxy duos al s3 mini ile aynı fiyat 750 ila 800 arasında değişiyor tüm oyunları oynarsın

sadikbircan

Üye
Galaxy w şuan android için olan oyunların hepsini oynatabiliyor.Gta vice city biraz fps düşüklüğü yapıyor ama grafikleri düşürünce sorunsuz.700tl civarı bir fiyata rahatça bulabilirsin.Android4.0 yada 4.1 veya daha üst güncellemelerin hiçbirsini almayacak olması bir dezavantaj olsada custom romlar açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip olduğu için güncellik açısından sıkıntı yaşamazsın ve sıkıldığın zaman kolayca custom romlar ile farklı deneyimler yaşamanı sağlayabilecek bir cihaz.

Xperia Neo V aynı şekilde birçok oyunu sorunsuz oynatıyor sadece gta vice city ile biraz yavaşlama oluyor.Ayrıca xperia neo v androd4.0 güncellemesinide aldı.Ancak 4.1 güncellemesini almaycak.Ama galaxy w da olduğu gibi custom romlar ile seni güncellik açısından sıkıntıya uğratmaz ve farklı deneyimler yaşamana izin verir.

Motorola atrix halen android 4.0 güncellemesini almadı ve almayacak gibi duruyor.Ayrıca pek fazla custom rom desteğide yok.Ama donanım olarak tegra gpu çift çekirdek 1ghz işlemci ile oldukça güzel bir seçim.Ayrıca mobil sektörde çift çekirdekli ilk cihaz olma özelliğine ve parmak izi okuyucusuna sahip tek telefon ünvanına sahip.650 700 arası fiyatı ile oldukça uygun bir seçim.

Xperia Sola 700 tl civarındaki fiyatı ile gerek tasarım gerekse donanım olarak sizi hayal kırklığına uğratmayacak yine diğer birçok model gibi güncelliğini koruyan cihazlar arasında.Burada saydığım diğer modeller gibi orta seviye bir donanıma sahip.Ancak sizi oyunlar konusunda hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Fiyatı biraz yukarı çekersek galaxy s3 mini oldukça başarılı ve uzun süre güncelliğini koruyacak bir cihaz.

Galaxy ace2 donanımı oldukça güçlü bir cihaz.İşlemcini 800mhz olması belki gözünüzü korkutabilir ama çift çekirdek olması ve aynı şekilde güçlü bir grafik işlemcisine sahip olması açısından oldukça başarılı.

HTC Desire X donanım olarak yine oldukça güçlü bir cihaz güncellik açısından size sıkıntı yaşatmaz.Pekçok açıdan sizi memnun edebilecek bir cihaz ve htc nin telefonlarına verdiği desteği düşünürsek bir süre daha güncel kalacağına şüphe yok.

Eğer 2.el almayı düşünürsen yada kampanyalar vs gibi şeyler bulup ucuza telefon yakalamayı başarırsan galaxy s2 yi 600-700 e kapatabilirsin.Aynı şekilde note da 600-700 civarına alınabilir bir telefon.İkiside android 4.1 güncellemesine sahip.

HTC Sensation yine 2.elde 700tl civarına bulabileceğiniz oldukça başarılı bir cihaz ve android 4.0 güncellemesine sahip.

Eğer daha üst seviyeye çıkarsak galaxy s3 htc one x vs. için henüz 2.el bulmak zor ve 2.el bulunsa dahi yine fiyatları 1000 tl altında olmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

Üst seviye telefonların oyun performansına fazla deyinmedim ancak zaten donanımları ortada bu kadar güçlü cihazlar için performansı pek sorgulamaya gerek yok zaten.

victor_90

Üye
o fiyatlarda en iyi telefon Xperia Sola .Al pişman olmazsın şuan kullanıyorum sorunsuz .

omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi
bylr arkadaşmda benim gibi kararsız kalmştı. İlk önce htc desire x almayı düşünürkn şimdi galaxy s advanceye yöneldi bu telefnun özelliklerine bktm s3 mini ile hemen hmn aynı özelliktrlr fakat birnin fiyatı 800 tl iken öbürü (s3 mini) 1000 tl ... Ben s3 miniyi düşünüyrm teknosada inceleme fırsatı buldm ve hoşuma gitti internttende oyun performansına bktm kaliteli hd oyunları (modern combat 3, asphalt 7, nova 3, vb) rahatlıkla çalştıryr ve ekran super amoled bu da hoşuma gitti çünkü telde film izlerm sonra dokunmatiği s-voice özelliği gibi s3 te olan özelliklr rahatlıkla çalşyr .. Yani benm kararım s3 mini fakat nerdeyse aynı donanıma sahip s advence bu telefondn 200 tl daha ucuz sizce hangisini almalıym haa unutmadn şunuda sölym s3mininin tasarımı s advenceden daha güzel :)

- - - Eklendi - - -

200 tlye değer mi s3 mini piyasada 1000 tl fiyatında birsürü akıllı telefn var

arda588

Üye
Eğer hala almadıysan SIII Mini almanı tavsiye ederim. Bu arada SIII Mini 1000 TL değil, şuanda 820 TL en ucuzu..

Edit: Hatta şuan 799 TL. İnternetten alma gibi bir fırsatın varsa kaçırma derim..