htc butterfly avrupada olmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
htc butterfly avrupada olmayacak
Evet arkadaşlar ilk olarak herkese hayırlı günler.kötü haber Avrupa da bu cihazı bekleyenler için işte haber ve dünyanın ilk HD ekranlı telefonu Butterfly'ın Avrupa'daki ön siparişlerinin iptal edildiği ortaya çıktı. Gerekçe iste telefonun Avrupa pazarına sürülmeyeceği.

Geçtiğimiz gün paylaştığımız haberle Kasım ayında maddi durumunu biraz düzelttiği ve cirosunu arttırdığını gördüğümüz HTC, özellikle yeni Windows Phone 8 modelleriyle bir çıkış yakalamış gibi.

Japonya için geçtiğimiz ay duyurulan HD ekranlı J Butterfly, ABD için DroidDNA ve HTC Deluxe modelleriyle ciddi bir atak yapan firma, HTC Butterfly'ı da global olarak duyurmaya karar vermişti. Fakat görünene göre bu karardan Avrupa kıtası için döndü.

HD çözünürlüğünde 5 inçlik Butterfly ve Droid DNA modelleri Expansys üzerinden ön siparişe açılmıştı fakat bu siparişler iptal edildi.

Expansys tarafından ön sipariş veren müşterilere gönderilen mail ile ortaya çıkan duruma göre HTC, Butterfly modelini Avrupa pazarına sunmaktan vazgeçti. Mailde de bu bilgiye yer veriliyor. Yollanan bu mailden sonra ön sipariş sayfası da kaldırıldı.

HTC'nin bu kararı oldukça ilginç olarak yorumlanıyor. Hala ürünün Avrupa'da satılmayacağına ilişkin resmi bir açıklama yok fakat henüz hiç bir firma HD ekranlı telefonunu piyasaya sunmamışken, HTC elindeki bu fırsatı harcıyor gibi gözüküyor.

Belki de HTC, Avrupa için daha başka bir cihaz getirmeyi düşünüyor fakat global pazarda tek bir model ile çıkmaması, firmanın hem güncelleme olarak hem de tek bir popüler isim yaratma konusunda elini büküyor
kendilerince haklı olabilirler

Uruloki

Uruloki

Üye
Htc nin deluxe diye bir modeli yok ve madem avrupaya sunmayacaklardi niye uluslararasi versiyonu çıkardılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Açıkcası mobil cihazların bu şekilde kıta kısıtlamalarına anlam veremiyorum, sanki ayrımcılık yapılıyor gibi, Örn X cihazı Korede adeta kusursuz bir cihaz olarak satışa sunuluyor, ama avrupa vb kıta konumlarında cihazı kırpılarak gönderiliyor, anlamsız bence :bilmm

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası mobil cihazların bu şekilde kıta kısıtlamalarına anlam veremiyorum, sanki ayrımcılık yapılıyor gibi, Örn X cihazı Korede adeta kusursuz bir cihaz olarak satışa sunuluyor, ama avrupa vb kıta konumlarında cihazı kırpılarak gönderiliyor, anlamsız bence :bilmm

çok haklısın kardeşim

___kaptan___

___kaptan___

Üye

çok haklısın kardeşim

Mesela Güney Kore kökenli Samsung'un bir cihazı ya S3 yada Note2 de böyle bir durum vardı yanılmıyorsam, galiba RAM'den ve bir iki özellik kırpılmıştı yani, ama bu kırpmalar ve de kısıtlamalar kendi gelirlerine darbe vuruyor bence :nono:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Güney Kore kökenli Samsung'un bir cihazı ya S3 yada Note2 de böyle bir durum vardı yanılmıyorsam, galiba RAM'den ve bir iki özellik kırpılmıştı yani, ama bu kırpmalar ve de kısıtlamalar kendi gelirlerine darbe vuruyor bence :nono:

s3te kısıtlama vardı.not2yi bilmiyorum ama kesin vardır.aynı olay iphonedede vardı

___kaptan___

___kaptan___

Üye

s3te kısıtlama vardı.not2yi bilmiyorum ama kesin vardır.aynı olay iphonedede vardı

işte buna karşıyım ben :nono: İphone'u küçüklüğünde ve de fiyatında dolayı sevmedim ama onda da kısıtlamalar olmuştu özellikle İOS 6 sürümünde adeta Türkiyede İOS 6 bomboş vaziyette geldi yani ama ABD'deki gibi özelliklerle gelse alınmayacak cihaz değil yani, gerçekten kınıyorum firmaları bu vb kısıtlamalardan ötürü :nono: tekrardan haber için :tşk:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
işte buna karşıyım ben :nono: İphone'u küçüklüğünde ve de fiyatında dolayı sevmedim ama onda da kısıtlamalar olmuştu özellikle İOS 6 sürümünde adeta Türkiyede İOS 6 bomboş vaziyette geldi yani ama ABD'deki gibi özelliklerle gelse alınmayacak cihaz değil yani, gerçekten kınıyorum firmaları bu vb kısıtlamalardan ötürü :nono: tekrardan haber için :tşk:

bende karşıyım haklısın kardeşim ben teşekkür ederim

dedereis123

dedereis123

Üye

kanada ile aramizda fark var s3 de

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Bazıları Operatör anlaşmaları yüzünden oluyor

Haklısın ama :oke:

dedereis123

dedereis123

Üye
yok abi böyle ayrımcılığın cıvkı çıktı yani en çok telefon kullanan ülkelerden biriyiz ancak karşılığını alamıyoruz

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yok abi böyle ayrımcılığın cıvkı çıktı yani en çok telefon kullanan ülkelerden biriyiz ancak karşılığını alamıyoruz

aynen öyle kardeş aynen öyle :( cihaz tanıtılıyor bir seviniyoz havalara uçuyoz ardından şu şu kıtalara kırpılıp kalcak diyince keyfimiz kaçıyor :angry:

dedereis123

dedereis123

Üye
dedim ki başka cihazla uğraşmıyım l920 ve ya i5 alana kadar belki htc butterfly çıkar dedim ancak bunu duyunca şimdi sinir oldum :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
dedim ki başka cihazla uğraşmıyım l920 ve ya i5 alana kadar belki htc butterfly çıkar dedim ancak bunu duyunca şimdi sinir oldum :D

:kıskıs: bu kırpılma olayına en iyi örneği İOS 6'yı gösterebiliriz bi konu açılmıştı türkiyede neredeyse İOS 6'nın hiç bir özelliğini kullanamayacağız yani :angry: gıcık edici bir durum :nono:

dedereis123

dedereis123

Üye
nasıl lumia için iş görür mü kaptan :D

saruman_me

saruman_me

Üye
işte bu kötü olmuş ya bu cihazı bekliyordum doğubankta yalan oldu almak daha zorlaştı..:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt