Haber HTC 10 ön siparişlerin dağıtımları başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC 10 ön siparişlerin dağıtımları başlıyor
HTC 10 akıllı telefonun ön siparişlerinin bu hafta başlayacağı kaydediliyor.



Tayvan'ın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan HTC, geçtiğimiz ay içerisinde bir etkinlik düzenlemiş ve HTC 10 adındaki yeni nesil amiral gemisini sunmuştu. Geçtiğimiz seen HTC One A9 adındaki bir akıllı telefon modelini sunan ve bu modelde farklı bir tasarım çizgisi kullanan firma, bu tasarım çizgisine HTC 10ile de devam ediyor.



HTC, yeni amiral gemisi HTC 10'un yanı sıra bu akıllı telefonun daha düşük bir versiyonunu da HTC 10 Lifestyle adı ile gün yüzüne çıkardı. Aynı stratejiyi Güney Kore devi LG de gerçekleştirirken, LG, G5 adındaki amiral gemisini sunmuş ve bu cihazın daha düşük versiyonu da LG G5 SE adı ile gelmişti.

HTC 10 bir çok ülkede ön siparişe sunulmuş durumda ve bu ülkelerden birisi de Amerika Birleşik Devletleri olurken, bu ülkede ön siparişlerin dağıtımları gelecek hafta başlayacak. Bilgi HTC'nin Kıdemli Global Online İletişim Müdürü Jeff Gordon'dan gelirken, Gordon; Twitter üzerinden SIM kilitsiz HTC 10 dağıtımlarının bu hafta başlayacağını duyurdu.

Ayrıca cep telefonu operatörlerinden Verion Wireless 5 Mayıs tarihinde, Sprint 13 Mayıs tarihinde dağıtımlara başlıyor.

HTC 10 akıllı telefon; 5.2" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle cihazı sunacak.

HTC 10 ön siparişlerin dağıtımları başlıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: firostr


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Övdükleri kadar var mı acaba bu cihaz.? Merak ediyorum açıkcası .
 
0MG90

0MG90

Üye
İnternette kamera örnekleri harika. Özellikle ön kamerası çok iyi. Ses olarak hepsini ezer zaten. İncelemek için sabırsızlanıyorum. :eller:
 
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos ve DiaBLoS


Üst Alt