htc butterfly avrupada olmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten güzel kulaklık

Uruloki

Uruloki

Üye
hah işte cihaz örn: 2 kilo ağırlıkta geliyosa böyle bize de kırpılmadan gelmeli yani :) tam performans almalıyız :)

Kardeşim çoğu ülkenin iletişim frekansı farklı onun için çipleri değişik olmalı yoksa o cihazı alıp burda ne yapacaksın 2bin liralık ipod touch olur o

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Kardeşim çoğu ülkenin iletişim frekansı farklı onun için çipleri değişik olmalı yoksa o cihazı alıp burda ne yapacaksın 2bin liralık ipod touch olur o

illaki kullanılır yani, ama madem çipler vs değişik geliyor tamam, o zaman niye özellikleri kırpılıyor? Hiç hoş bi durum diil yani bana göre önce heves ediyoruz sonra bakıyoruz ki avrupa da satılmayacak vs vs :angry:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
illaki kullanılır yani, ama madem çipler vs değişik geliyor tamam, o zaman niye özellikleri kırpılıyor? Hiç hoş bi durum diil yani bana göre önce heves ediyoruz sonra bakıyoruz ki avrupa da satılmayacak vs vs :angry:

Özellik kısılıyorun nedenini sana söyledim ayrıca butterfly in avrupaya gelmiyecegi ile alakalı yurtdışı sitelerinde tek bir haber bile yok hatta tr sitelerinde bile arkadaş nerden copy paste yaptıysa site fena sallıyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Özellik kısılıyorun nedenini sana söyledim ayrıca butterfly in avrupaya gelmiyecegi ile alakalı yurtdışı sitelerinde tek bir haber bile yok hatta tr sitelerinde bile arkadaş nerden copy paste yaptıysa site fena sallıyor

:bilmm ama bu kısıtlamalar can sıkıcı :angry:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

İyide yapacak bir şey yok misal tr 4g olsa ne olacak hala daha çoğu yerde 3g yok ayrıca bizim operatorlerimizin şu anda kaldiramaz bunuda

en azından olsa yani + türkiye de 4G olmayacağı anlamına gelmiyor örn; daha düne kadar Turkcell hattımın çekmediği evde şuan 3G çekiyor :oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
4g ilede köklü bir değişiklik olacak mı oda meçhul Türkiye de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt