spot Galaxy s3 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
spot Galaxy s3 almayı düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar :D dediğim gibi şu an s3 spot 900 lira bende galaxy w var rom felan baya ilerledim ama spot tavsiye edermisiniz nelere dikkat etmeliyim birde diyolarki ayarlar telefon hakkında yazılım güncelleme yapınca imei gidiyomuş veya başka bir rom yükleyince düşüncelerinizi bekliyorum :)

The East

The East

Üye
S3 e 1200 1300 verecegime spot alirim 900 e zaten 0 gibi fabrika ayarlarina donuyorlar 300 400 kâr ederim :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
:D tabi orasını düşündümde işte güncelleme ile imei canımı sıkıyo

The East

The East

Üye
Bir tane site var orda 0 s3 250 tl hemde java :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Bir tane site var orda 0 s3 250 tl hemde java :)

yaw geç onları :D telefon diye almam

- - - Eklendi - - -

aslında aklımda s4 almakta var ama bi tane yardımcı kimse çıkmadı tavsiye yok :D

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
bence biraz daha çık faturalı garantili 2. el al yinede kendin bilirsin

blacktalon

blacktalon

Üye
Şuda var s3un ekranı cok dayanıksızmıs googledan araştır neredeyse samsungu yıkacaklar bu yüzen

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
nsren

nsren

Üye
Allah Allah bide corilla classla korunuyo felan diyolar demekki yalanmış

Ben de de wonder vardı. Ne yaptıysam istediğim kıvama gelmedi sattım s3 mini aldım kesinlikle tavsiye:-)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Ben de de wonder vardı. Ne yaptıysam istediğim kıvama gelmedi sattım s3 mini aldım kesinlikle tavsiye:-)
teşekkürler ama küçük ekran değil büyük ekranlı almayı düşünüyorum ama bi yardım eden çıkmadıki

nsren

nsren

Üye
teşekkürler ama küçük ekran değil büyük ekranlı almayı düşünüyorum ama bi yardım eden çıkmadıki

Vay Arkadaş 4 inç küçük mü :-) ama şunu bilmen de fayda var spot telefon almak parayı çöpe atmak demektir. İnternete girdiğinde anda telefonun kapanma riski taşır. IMEI kodu kendine ait değilse :-)

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye

Aynı düşünce bendede var :) Çok akıllıca bir hamle olur diye düşünüyorum.Siz wonderinizi kaça sattınız üzerine ne kadar ekleyip s3 mini aldınız ? :D

nsren

nsren

Üye
Aynı düşünce bendede var :) Çok akıllıca bir hamle olur diye düşünüyorum.Siz wonderinizi kaça sattınız üzerine ne kadar ekleyip s3 mini aldınız ? :D

Bir dakika bile düşünme yap :-) ben 600e verdim üste 350 verdim. 17 ay garantisi vardı.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Bir dakika bile düşünme yap :-) ben 600e verdim üste 350 verdim. 17 ay garantisi vardı.

600 liraya iyi vermissin :D Benim telinde 21 ay garantisi var daha uc aylik.Bende ayni fiyata alici bulabilirsem olabilir :)

nsren

nsren

Üye
600 liraya iyi vermissin :D Benim telinde 21 ay garantisi var daha uc aylik.Bende ayni fiyata alici bulabilirsem olabilir :)

:-) elden sattım :-) bazı yerlerde 850 diye duydum s3 mini için. Bir araştır bakalım. Ama hakikaten süper. Rom arama derdinden kurtuldum. Jelly bean var içinde ve üstelik te güncelleme gelecek bir telefon.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Aynen katiliyorum :) Tesekkurler

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
şimdi aklım karıştı telefonu satıp s3 mini almak gerçekten mantıklı ama illede büyük ekran hemde 2. el s3te alabilirim

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Dun aldim s3 mini kardesim cok memnunum.Telefon oyunlarla uygulamalarla menulerle dalga geciyor cok seri :D Batarya omrude cift cekirdekli 1ghz ve 1gb ram icin cok iyi.

nsren

nsren

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bruce Wayne

Üst Alt