Windows 8 Harika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye

minecraft istiyor ekran kartı driverı. Ayrıca pesi kasmadan açmam içinde ekran kartını optimize (ayar) etmem lazım.

Pesin offside mantığında hiçbirşey yok aksine mükemmel. Sadece çok çok çok ufak insan hataları eklenmiş ve çokda güzel ve heyecanlı olmuş :D

Ya ben nediyorum açar diyorum kaçtane oyun yükledim açıyor bişey olmaz :)

hacı şu çift pencere olayı nasıl oldu ya :hmmm

Türe

Türe

Üye
nasıl kendiliğinden mi oldu :hmmm

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

minecraft istiyor ekran kartı driverı. Ayrıca pesi kasmadan açmam içinde ekran kartını optimize (ayar) etmem lazım.

Pesin offside mantığında hiçbirşey yok aksine mükemmel. Sadece çok çok çok ufak insan hataları eklenmiş ve çokda güzel ve heyecanlı olmuş :D

Ya ben nediyorum açar diyorum kaçtane oyun yükledim açıyor bişey olmaz :)

10 metre geriden çıkan adama ofsayt çalıyor yaa :S Öyle hata yapacak hakemi sahaya gömerler :ehe
Pes i standart ekran kartı driverları ile bile çalıştırıyordu sanırım.
Ekran kartı ile sorun yok diyorsan akşam biraz kurcalayıp yükleyeyim ben.
Tabi sana pm den bi ulaşmam lazım :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bende win 8 yuklu ama sirf ssd ile cok iyi optimize veriyor ve pcnin driverleri win8e tam uyumlu onun disinda
o yeni baslat menusu start8 ile hallettim
ekranin yanindaki kisayollarida metro ui controller ile kapadim
bana bulasmasin aman o baslat menusu kolaylikltan tamamen uzak tam bir kasinti
oyundasin start tusuna basiyorsun arayuze giriyor kapatiyorsun oyuna giriyor bu seferde ne sinir sey oyle

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
bende win 8 yuklu ama sirf ssd ile cok iyi optimize veriyor ve pcnin driverleri win8e tam uyumlu onun disinda
o yeni baslat menusu start8 ile hallettim
ekranin yanindaki kisayollarida metro ui controller ile kapadim
bana bulasmasin aman o baslat menusu kolaylikltan tamamen uzak tam bir kasinti
oyundasin start tusuna basiyorsun arayuze giriyor kapatiyorsun oyuna giriyor bu seferde ne sinir sey oyle
Ben yeniliğe çok çabuk alışan bir insanım. Şuan o dediğin şeylerin hepsini 5 senedir kullanıyomuşum gibi rahatça kullanıyorum ve bencede çok güzel düşünmüşler :D

Türe

Türe

Üye
Aynen valla metro akar :pro :

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
doctorrr

doctorrr

Üye
Metro evet kullanışlı ben de çabuk alıştım.

Strange

Strange

Üye
Ben yükledim pişmanım şimdi. Kaspersky çalışmadı sileyim dedim silenmedi dosyalarını sildim ama hala yüklü. MCafee yükledim oda çalışmadı şimdi kaldıramıyorumda.

Türe

Türe

Üye
Bu windows 8 in hatasi degil programin hatasi ;)

• Beğen

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ben yükledim pişmanım şimdi. Kaspersky çalışmadı sileyim dedim silenmedi dosyalarını sildim ama hala yüklü. MCafee yükledim oda çalışmadı şimdi kaldıramıyorumda.
programlar daha win8 e uyumlu çıkartmadılarsa microsoftun yapacağı bişey yok :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yatın kalkın windows 8'e dua edin kurduğumda ekran kartı driverine kadar buldu herşey hazırdı ama etkinleştirirken sorun oldu format atmak zorunda kaldım 7 ultimate yükledim wlan driveri bile yüklemedi internete giremedim arkadaşın pc'den 1 megabit hızında driverları indirdim :zzz:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yatın kalkın windows 8'e dua edin kurduğumda ekran kartı driverine kadar buldu herşey hazırdı ama etkinleştirirken sorun oldu format atmak zorunda kaldım 7 ultimate yükledim wlan driveri bile yüklemedi internete giremedim arkadaşın pc'den 1 megabit hızında driverları indirdim :zzz:
:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
W7 eskiden tüm driverları bulurdu geçen gün bir akrabamın pcye format atarken wlan ı bırak ethernet kartını bile bulamadı :S O kadar uğraştım bağlayamadım nete. Laptoptan indirdim de flashla attım ben de. Laptop a da format attığımda telefondan driverları indirip öyle kurmuştum.

Aslında şöyle bir durum var. W7 çıktığında o güne kadar çıkmış ethernet kartlarının %90 ını tanıyordu. Şimdi yeni boardları ve ethernet kartlarını tanıyamıyor çünkü biz eski w7 yi kurmaya çalışıyoruz :) W8 de şuan piyasadaki %90-95 civarı board ve ethernet kartlarını tanıyordur.

• Beğen

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

W7 eskiden tüm driverları bulurdu geçen gün bir akrabamın pcye format atarken wlan ı bırak ethernet kartını bile bulamadı :S O kadar uğraştım bağlayamadım nete. Laptoptan indirdim de flashla attım ben de. Laptop a da format attığımda telefondan driverları indirip öyle kurmuştum.

Aslında şöyle bir durum var. W7 çıktığında o güne kadar çıkmış ethernet kartlarının %90 ını tanıyordu. Şimdi yeni boardları ve ethernet kartlarını tanıyamıyor çünkü biz eski w7 yi kurmaya çalışıyoruz :) W8 de şuan piyasadaki %90-95 civarı board ve ethernet kartlarını tanıyordur.
seninde imzan bi hazırlanamadı gitti be abi :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
tatanga1453

tatanga1453

Üye
Windows 8 kullanmayi sabirsizlikla bekliyorum tek eksigim magazaya gidip Win8 pro dvd almak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt