[ROM][4.0.4]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü *09/12/2012*

Sponsorlu Bağlantılar

windsson

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.0.4]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü *09/12/2012*
Merhaba arkadaşlarPiyasadaki birçok romu takip etmekteyim ve hemen hemen hepsini denedim çoğu iyi olsada şarjı çok çabuk tüketiyor...işte dün gece ikisi bir arada bir rom buldum ve tavsiye açısından burada paylaşıyorumdaha önce verildiyse affola
  • cm9 beta 4 üzerine kurulu
  • SIII zil sesleri alarm ve mesaj tonları
  • SIII duvar kağıtları
  • SIII arama ekranı
  • Düzenlenmiş mesaj ve rehber görünümü ve daha birsürü şey...
​Ve kendi çekmiş olduğum birkaç ekran görüntüsü Yakın bir zamanda 1.8 versiyonu çıkacaktır heyecanla bekliyoruzBuradan indriniz: Google Uygulamalarını yüklemek için aşağıdaki dosyayı da rom yükler gibi flashlayınız... Yükleme adımları:NOT: Bu romu yüklemek tamamen kendi insiyatifinizdedi herşeyin sorunsuz gideceği garanti edilmez...
  • 1.recovery bölümünden wipe data,cache,dalvik cache ve format system yapınız

• 2. romu yükleyiniz

• 4. advanced kısmından dalvik cache ve FIX PERMISSIONS yapınız

• 5. Sistemi yeniden başlatınız

• 6. Cihaz boot olana kadar bekleyiniz...
MD5 Sum: 5097507fdd936309e6ac1df322036458not:yapımcının konusundan (xda)alıntıdır...

• Beğen
Tepkiler: KordonCeLiL-dG- ve Zenji

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Çoğu romu denedim demişsiniz bu romu eğer sade cm9b4 ile kıyaslarsak nasıl bir performansı var?Genelde s3 arayüzü,sesleri vs performansı düşüren romlar gördüm.Eğer bu rom onlardan biri değilse denicem.

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
bu na benzer birkaç room daha buldum ben gayet guzel stabil çalışıyor denemekte fayda var

Zenji

Üye
bende yükledim bayaği hoşüma gitti vallah eline sağlik buldun ettin koydun sağol varol

erdi_s

erdi_s

Üye
Oyun performansi nasil

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
Oyun performansi gayet güzel kasma yok bende

erdi_s

erdi_s

Üye
Wifi ile nete girince indireyim bari ya merak ettim bak :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şuan yükledim görünüm olarak hoş öyle s3'ün görünümü kullanılmış ama kasma yok şuan uygulamaları felan yükleyince ne hal alıcak bakalım sonuçları yazıcam :)
+
Oyun performansı aynı çok farklı birşey yok.
cm9 stabil sürümü gelene kadar idareten (2-3 hafta sonra nightly sürümü gelicek zaten ) kullanılabilir :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Şuan yükledim görünüm olarak hoş öyle s3'ün görünümü kullanılmış ama kasma yok şuan uygulamaları felan yükleyince ne hal alıcak bakalım sonuçları yazıcam :)
+
Oyun performansı aynı çok farklı birşey yok.
cm9 stabil sürümü gelene kadar idareten (2-3 hafta sonra nightly sürümü gelicek zaten ) kullanılabilir :)

Kesinlesti mi nigtly surumun tarihi :D

erdi_s

erdi_s

Üye
İnsallah gelir ya. Gelsin ama yaaaa en buyuk hediye olur bizim icin :-)

erdi_s

erdi_s

Üye
Ama bence bi beta daha gelcek. Yeni kernelin deneme surumu olcak. Sonra nightly gelcek diye tahmin ediyorum ama insallah yanilirim :D

windsson

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler.Çoğu romu denedim demişsiniz bu romu eğer sade cm9b4 ile kıyaslarsak nasıl bir performansı var?Genelde s3 arayüzü,sesleri vs performansı düşüren romlar gördüm.Eğer bu rom onlardan biri değilse denicem.
yaklaşık 4 gün oluyor deneyeli ancak hiçbir uygulamanın crash verdiğini görmedim.çof fazla eklenti bulunmadığı için sistem biraz daha rahat ve launcher bana apex launchere göre daha başarılı ve hafif geldi ben sevdim ha ayrıca üzerinde gelen kamera programı yerine camera360 adlı programı öneririm playstoreden ücretsiz indirebilirsiniz...

Kerim.

Kerim.

Üye
O s3 widgeti var mi icinde?

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Tesekkurler

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

fuathan

Üye
Arkadaslar aslinda 1.8 surumu paylasilmis ben. İndirdim ama acilis ekraninda takiliyodu galiba tam olmamis linki paylasirim suanda telden girdigim icin paylasamiyorum dead trigger highte kasmiyo bende 1.7 surumde

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Arkadaslar aslinda 1.8 surumu paylasilmis ben. İndirdim ama acilis ekraninda takiliyodu galiba tam olmamis linki paylasirim suanda telden girdigim icin paylasamiyorum dead trigger highte kasmiyo bende 1.7 surumde

Evet 1.8 surumu cikmisti fakat sorulu bir romdu fiyaskoydu.Bu nedenle 1.7 kullaniliyor su an

Üst Alt