[ROM][4.0.4]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü *09/12/2012*

Sponsorlu Bağlantılar

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Arkadaslar aslinda 1.8 surumu paylasilmis ben. İndirdim ama acilis ekraninda takiliyodu galiba tam olmamis linki paylasirim suanda telden girdigim icin paylasamiyorum dead trigger highte kasmiyo bende 1.7 surumde

Evet 1.8 surumu cikmisti fakat sorunlu bir romdu fiyaskoydu.Bu nedenle 1.7 kullaniliyor su an

Dejavuex

Dejavuex

Üye
hayır yok .

doganhu

doganhu

Üye
Romu az once deneme sansım oldu dil secenegini turkce secmeme ragmen bircok yerde ingilizce menulerle karsılastım. Ana ekrana uzun sure basılı tutup widget eklemek istedim ancak ana ekran launcheri hata verdi. Bunun dısında ram kullanımı yuksek ancak cok fazla takılma yasamadım. Sonuc olarak birazdaha geliştirilmesi lazım diye dusunuyorum.

windsson

Üye
    Konu Sahibi
Romu az once deneme sansım oldu dil secenegini turkce secmeme ragmen bircok yerde ingilizce menulerle karsılastım. Ana ekrana uzun sure basılı tutup widget eklemek istedim ancak ana ekran launcheri hata verdi. Bunun dısında ram kullanımı yuksek ancak cok fazla takılma yasamadım. Sonuc olarak birazdaha geliştirilmesi lazım diye dusunuyorum.
flashlamadan önce format system yaptınızmı?

fuathan

Üye
Ama guzel bir rom herkese tavsiye eserim ama suan da ben ehndroix romu kullabiyorum gayet oda guzel dun yeni surum cikti paylasirsiniz isterseniz ben telden girdigim icin paylasamiyom

slvestre-99

Üye
arkadaslar uyari bu rom beta 4 tabanli degil tabani beta 3 xda da 1.8 remics var konunun en basinda yok.

bu adresde en ust yoruma bakin orada download dio ordan indirin

- - - Eklendi - - -

yani 1.7 beta 3 tabanli size verdigim link beta 4 uzerine kurulu

- - - Eklendi - - -

sorunlu demisler 1.8 ama ben kullandim cok hizli sorun cikmadi

windsson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar uyari bu rom beta 4 tabanli degil tabani beta 3 xda da 1.8 remics var konunun en basinda yok.

bu adresde en ust yoruma bakin orada download dio ordan indirin

- - - Eklendi - - -

yani 1.7 beta 3 tabanli size verdigim link beta 4 uzerine kurulu

- - - Eklendi - - -

sorunlu demisler 1.8 ama ben kullandim cok hizli sorun cikmadi

v1.8 de devamlı resetleme sorunuyla kaşılaşıılmış bu yüzden yapımcısı tarafından kaldırılmış ve yeni v1.8 cm9 rc1 üzerine portlanacagı söyleniyor...

Kerim.

Kerim.

Üye
v1.8 de devamlı resetleme sorunuyla kaşılaşıılmış bu yüzden yapımcısı tarafından kaldırılmış ve yeni v1.8 cm9 rc1 üzerine portlanacagı söyleniyor...

Rc1 sorunlu yalniz:hmmm

engincan13

Üye
Ben romu yükledim ama wifi internet paylaşımı ile internete girmeye çalışıyorum fakat girmiyor sınırlı erişim diyor bağlanmiyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar romu yükledim telefondan internete rahat girebiliyrken modem olarak kullandığımda bilgisayarda sınırlı erişim diyo ve bağlantı başarısız diyo neyden kaynaklanıyor olabilir ve birde kernel attığımda hafıza kartını okumuyor rom çok güzel tam istediğim gibi ama bu eksiklikler dezavantaj bunlar giderilirse çok iyi olur sorunu nasıl çözebilirim bilen varsa cevaplayın lütfennn

hakan572123

Üye
goruntulu konusma yapiliyormu

hakan572123

Üye
neden custom romlarda görüntülü konuşma ve orjinal fm radyo kullanılamıyor

hakan572123

Üye
arkadaşlar bu rom hafıza kartını göstermiyo yardımcı olurmusunuz

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Bu romun xda konusu kapandı galiba uzun zamandır ses cıkmıyor

windsson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu rom hafıza kartını göstermiyo yardımcı olurmusunuz
bu tür bir sorunla karşılaşmadım ama file browserle ilgili bir sorun olabilr astro file mangerde sorunsuz çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Bu romun xda konusu kapandı galiba uzun zamandır ses cıkmıyor
evet maalesef birbaşkası bütün romları ele almış hepsini o yayınlıyor bunun yeni versiyonu olarak bir rom yayınladı ancak çok kötü ram yönetimi uzun süredir yeni bir rom çıkmadı :(

engincan13

Üye
bu rom üstüne kernel yüklediysen hafıza kartını göstermez bende çözümünü bulamadım kernel kullanmadan yükledim bende o zaman skıntı çıkarmıyor

Görkem Köseoğlu

Üye
dün arkadaşın wonder'a yükledim çok süper inanılmaz oldu telefon kesinlikle öneririm sırf bu rom için ace ı satıp wonder araştırmaya başladım bile o derece :) ayrıca hiç bi sorunda yok kamera vs vs çok süper stabil çalışıyor oyun performasıda iyi ram kullanımıda normal

Üst Alt