[ROM] [Online] Esin v3.4 [SM-T210 / R] [4.1.2] [2014/09/03]

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] [Online] Esin v3.4 [SM-T210 / R] [4.1.2] [2014/09/03]
Merhaba Samsung Galaxy Tab 3 Aşıklar!


İşte sekme 3 7 inç için sana Inspire rom sunmak! Bu benim gözünde bu tablet için bulabilirsiniz büyük ve en iyi rom olduğunu! Bu rom birkaç mods, xposed modülleri, tweaks ve uygulamalar vardır! Bu rom devam eden bir kalkınma projesi olduğunu ve günlük güncellemeleri var çalışacağız ve rom her güncelleme ile yeni şeyler yer alacak. Bu rom çünkü android bize getiriyor ilham Inspire denir. Android çok ilham verici ve biz geliştiriciler ve elektronik severler paylaşmayı seviyorum gibi birçok anılar oluşturur inanıyorum! Bu benim hayatımda ilk rom ve ben sana bunun gibi adamlar umut ve onunla eğlenin. Ben Durun size belki olabilir en iyi rom vermek istiyorum ve bu hedefe ulaşmak istiyoruz. Ben tüm özelliklerini en beğeneceğinizi umuyoruz! Bu Rom ilginç rom ve sadece daha ilham verici ve ilginç almak için gidiyor oluyor! Tüm özellikleri bir göz atın ve kendiniz için rom denemek ve bunu gibi olmadığını görmek! Rom ile eğlenin ve büyük bir ilham duygusu var!



v3.4 Özellikler:




Son Değişiklikler:





Sıkça Sorulan Sorular:




Rom Sorunlar / Hatalar:


Ben v3.4 bulunan tek hata app oyun deposundan youtube app indirmek ve açmak eğer bir bağlantı hata mesajı görüntüleniyor tutmasıdır. Ben bu neden oluyor emin değilim ama gelecekte bunu düzeltmek için çalışacağız.Başka sorun varsa bu rom parçacığı ya herkes için destek parçacığı üzerinde geribildirim bırakın lütfen!

Uyarı:

Eğer rom bulmak yüklemek ve app çekmece bulunan LMT başlatıcısı uygulaması açın ve hemen sonra bulduğunuz hizmeti etkinleştirmek ve kapatın. Uygulaması her reboot başlamazsa böylece Sonra otomatik başlatma hizmeti devre dışı! Bu şekilde size tarafını ve ekranın altlarını dokunduğunuzda bu pasta veya menü görünümlü pop-up gelip yok. Bunu kullanmak istediğiniz zaman sonra normal o kadar ayarlayabilirsiniz!

ROM Eklentileri / Eklentiler Bölüm:





Rom Yükleme Kılavuzu






Ekran:


İşte ekran görüntüleri içeren bir google sürücü klasör. Bu şekilde iplik kısa yapar ve birçok ekranlar vardır! Ekran şu an için en son rom sürümü v3.4 vardır!




Son Rom İndirme:


Burada v3.4 İndirme: v3.4 MD5 Sum: C47E9375A99C93664A176FA5A09A4EC3


Herkes İçin Konu Destek:


Eğer genel bir soru varsa veya burada bu konuya git sen bu ROM gelişme iplik göndermek için yapamıyorsanız:



Kredisi:
 


Üst Alt