Bence sacma nur anket, cünkü isteyen istedigi kadar oy verebiliyor. Ben mesela tam bes defa oyumu lumia 920 ye verdim bugün
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Bfnin amacını değiştir başlat sabaha 50 binki yapmış olamızmılar? Ayrıca lumia 920 uçtuğu falan yok siz havaya atıyonuz.Fiyatdaşları daha iyi özellikle 4 işlemciyle satılıyor.Marketpalace gelişmedikçe bir işe yaramaz.Bir oyun olsun bir program olsun iosa kesin çıkıyor androide nadir çıkmıyor s3 wp ise bize çıkarmı acaba diye bekler anca.batarya konusunu okudum yok koyu renk tema kullanın arayüzü boş olsun aynı anda program kullanmayın wifi kullanın buda şu soruyu getiriyor Konuşabiliyormuyuz peki ?lumia 920de lumia 920 iphoneden farkı yok tek amaç hava atmak ama iphonea yukardada belirttiğim gibi her uygulama çıkıyor.
Burayıda lumia 920 fanına döndürdünüz fifa 13 çıkarken hangi lig anketinde bırakun türkiyeyi desteklemeyi öyle bir anket olduğunu bilmiyorsunuz.5000 oldu 6000 oldu sanki sayana telefonu veriyorlar.

Bfnin amacını değiştir başlat sabaha 50 binki yapmış olamızmılar? Ayrıca lumia 920 uçtuğu falan yok siz havaya atıyonuz.Fiyatdaşları daha iyi özellikle 4 işlemciyle satılıyor.Marketpalace gelişmedikçe bir işe yaramaz.Bir oyun olsun bir program olsun iosa kesin çıkıyor androide nadir çıkmıyor s3 wp ise bize çıkarmı acaba diye bekler anca.batarya konusunu okudum yok koyu renk tema kullanın arayüzü boş olsun aynı anda program kullanmayın wifi kullanın buda şu soruyu getiriyor Konuşabiliyormuyuz peki ?lumia 920de lumia 920 iphoneden farkı yok tek amaç hava atmak ama iphonea yukardada belirttiğim gibi her uygulama çıkıyor.
Burayıda lumia 920 fanına döndürdünüz fifa 13 çıkarken hangi lig anketinde bırakın türkiyeyi desteklemeyi öyle bir anket olduğunu bilmiyorsunuz.5000 oldu 6000 oldu sanki sayana telefonu veriyorlar.

benim icinde yaz
Epic fail.
Yarın seni muhattaba alıp uzun bir yazı yazacağım.
Bence gerek yok...
Epic fail.
Yarın seni muhattaba alıp uzun bir yazı yazacağım.
Burayıda lumia 920 fanına döndürdünüz fifa 13 çıkarken hangi lig anketinde bırakın türkiyeyi desteklemeyi öyle bir anket olduğunu bilmiyorsunuz.5000 oldu 6000 oldu sanki sayana telefonu veriyorlar.
E tamam sen o zaman Android al iphone al.Ben Allah'ın izniyle WP8li bir üst seviye cihaz alıcam.Ayrıca dört işlemci demişssin.Bir kere o cihazlrda bir yonga var.O yonganın içinde dört çekirdekli bir işlemci var.Gerçi konuyla alakası yok.Ama asıl sorun bağnazlık.Sadece donaımla olsaydı bu işler...Lumia 920 tek eksiği GPU'su bence.Ki o da şuan için fazlasıyla yeterli..
Alın beyler bu da başka bir telefon yarışması ve içlerinde iPhone 5 var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız