Gizmodo 2012 yilinin akilli telefonunu seciyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Nokia Lumia 920 84.83% (8.109 oy)

gkcll

gkcll

Üye
Bence sacma nur anket, cünkü isteyen istedigi kadar oy verebiliyor. Ben mesela tam bes defa oyumu lumia 920 ye verdim bugün

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

senin dediğinin alakası yok ben denedim olmadı ki olsa bile bir kişi 5 yapsa üşenir ve diğer telefon larada aynısını yaparlar kimsenin işi yokmu uğraşsın hem anket böyle dir yapacak bişey yok mahsuz olsa diğer telefon lara da yaparlar

IVI-Elia

Üye
Lumia 920 84,86 ile zafere koşuyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
An itibarı ile.

Nokia Lumia 920 84.67% (9,871 votes)
Samsung Galaxy Note II 1.2% (140 votes)
Samsung Galaxy S III 1.9% (222 votes)

Samsung Galaxy S III 4G 0.69% (81 votes)

Anlamak isteyen istediği gibi anlasın :) Açık ara NOKIA

ecel54

ecel54

Üye
nedense androidçiler gelmedi :ehe

Türe

Türe

Üye
Ah şu anketler :)

CanRYZ

Üye
Bfnin amacını değiştir başlat sabaha 50 binki yapmış olamızmılar? Ayrıca lumia 920 uçtuğu falan yok siz havaya atıyonuz.Fiyatdaşları daha iyi özellikle 4 işlemciyle satılıyor.Marketpalace gelişmedikçe bir işe yaramaz.Bir oyun olsun bir program olsun iosa kesin çıkıyor androide nadir çıkmıyor s3 wp ise bize çıkarmı acaba diye bekler anca.batarya konusunu okudum yok koyu renk tema kullanın arayüzü boş olsun aynı anda program kullanmayın wifi kullanın buda şu soruyu getiriyor Konuşabiliyormuyuz peki ?lumia 920de lumia 920 iphoneden farkı yok tek amaç hava atmak ama iphonea yukardada belirttiğim gibi her uygulama çıkıyor.
Burayıda lumia 920 fanına döndürdünüz fifa 13 çıkarken hangi lig anketinde bırakın türkiyeyi desteklemeyi öyle bir anket olduğunu bilmiyorsunuz.5000 oldu 6000 oldu sanki sayana telefonu veriyorlar.

ecel54

ecel54

Üye
Bfnin amacını değiştir başlat sabaha 50 binki yapmış olamızmılar? Ayrıca lumia 920 uçtuğu falan yok siz havaya atıyonuz.Fiyatdaşları daha iyi özellikle 4 işlemciyle satılıyor.Marketpalace gelişmedikçe bir işe yaramaz.Bir oyun olsun bir program olsun iosa kesin çıkıyor androide nadir çıkmıyor s3 wp ise bize çıkarmı acaba diye bekler anca.batarya konusunu okudum yok koyu renk tema kullanın arayüzü boş olsun aynı anda program kullanmayın wifi kullanın buda şu soruyu getiriyor Konuşabiliyormuyuz peki ?lumia 920de lumia 920 iphoneden farkı yok tek amaç hava atmak ama iphonea yukardada belirttiğim gibi her uygulama çıkıyor.
Burayıda lumia 920 fanına döndürdünüz fifa 13 çıkarken hangi lig anketinde bırakun türkiyeyi desteklemeyi öyle bir anket olduğunu bilmiyorsunuz.5000 oldu 6000 oldu sanki sayana telefonu veriyorlar.

:ah

Placebo-

Placebo-

Üye
Burayıda lumia 920 fanına döndürdünüz fifa 13 çıkarken hangi lig anketinde bırakın türkiyeyi desteklemeyi öyle bir anket olduğunu bilmiyorsunuz.5000 oldu 6000 oldu sanki sayana telefonu veriyorlar.

Epic fail. :)

Yarın seni muhattaba alıp uzun bir yazı yazacağım.

IVI-Elia

Üye

E tamam sen o zaman Android al iphone al.Ben Allah'ın izniyle WP8li bir üst seviye cihaz alıcam.Ayrıca dört işlemci demişssin.Bir kere o cihazlrda bir yonga var.O yonganın içinde dört çekirdekli bir işlemci var.Gerçi konuyla alakası yok.Ama asıl sorun bağnazlık.Sadece donaımla olsaydı bu işler...Lumia 920 tek eksiği GPU'su bence.Ki o da şuan için fazlasıyla yeterli..

komando04

komando04

Üye
cpusuda iyi kardeşim

Türe

Türe

Üye
E tamam sen o zaman Android al iphone al.Ben Allah'ın izniyle WP8li bir üst seviye cihaz alıcam.Ayrıca dört işlemci demişssin.Bir kere o cihazlrda bir yonga var.O yonganın içinde dört çekirdekli bir işlemci var.Gerçi konuyla alakası yok.Ama asıl sorun bağnazlık.Sadece donaımla olsaydı bu işler...Lumia 920 tek eksiği GPU'su bence.Ki o da şuan için fazlasıyla yeterli..

gpu+marketi

NUD

NUD

Üye
Şu an ne GPU ne de market ten sıkıntımız yok kullanıcı olarak tabi marketten 7 yaşında bi çocuksanız ve abaküs uygulaması istiyorsanız iş değişir :ehe

Lumiance

Lumiance

Üye
Beyler anket sonuçlanmış. Nokia Lumia 920 %49'luk oy oranıyla 2012nin en iyi telefonu seçilmiş.

Lumiayı %13,5 ile iPhone5 ve %8,97 ile Google Nexus 4 takip ediyor.

Bu arada Google Nexus 4 ise Editörün Seçimi ödülüne layık görülmüş.

Ayrıntılar için:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonuç pek sürpriz olmamış:kıskıs:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Alın beyler bu da başka bir telefon yarışması ve içlerinde iPhone 5 var.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Güzel cihaz özellik olsun tasarım olsun tutuldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt