Samsung Galaxy SL I9003 ''TheFrankenstainMod Rom '' ** Hızlı ** ve ** Mükemmel Giden Şarj **

Sponsorlu Bağlantılar

bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SL I9003 ''TheFrankenstainMod Rom '' ** Hızlı ** ve ** Mükemmel Giden Şarj **
Arkadaşlar merhaba.Xda forumunda TheFrankenstain adlı kullanıcının yapmış olduğu Romu tanıtacam sizlere.
Öncelikle batarya süresinin çok iyi olduğunun altını çizmek istiyorum.Benim şarjım normalde offical JVKPE sürümü ve CM9-10 Romlarında 1 günü zor kurtarıyordum...

Diğer özelliklere gelecek olursak.Romda Go launcher gömülü olarak geliyor.Herhangi bir takılma yok.Şuana kadar gördüğüm en ''Stabil'' Romdur arkadaşlar.

Yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Eğer ki yüklerseniz burada yazdıklarımın samimi ve gerçek ifadeler olduğunu göreceksiniz...

Romun indirme linki :
Eğer ki isterseniz S3 tarzı durum ve bildirim çubuğu :
Diğer tarzda ki durum ve bildirim çubuğu :

Romun Özelliklerini Ayrıntılı İncelemek İsteyenler için link :

Not : SS ekleyemiyorum kusura bakmayın başka bir rom deniyorum 1-2 gündür...İyi forumlar...

devilmy

devilmy

Üye
kardeş bende 4-1-2 var panandroid bunu nasıl yuklemem gerek CM 10 yuklu bunuda panandroidi yukledığım gıbımı yuklıyım bırde bunun versıyonu kaç caps atarsan fena olmaz :)

bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende 4-1-2 var panandroid bunu nasıl yuklemem gerek CM 10 yuklu bunuda panandroidi yukledığım gıbımı yuklıyım bırde bunun versıyonu kaç caps atarsan fena olmaz :)

Kardeşim Rom DDLF2 tabanlı olduğu için eğer şuan ddlf2 romu üzerine cm10 kurulu ise direk bunu indir wipeleri yap kur eğer ki cm10 ddlf2 üzerine kurulu değilse önce Ddlf2 2.3.6 sürümünü yükle wipe filan yapmadan direk yükle.Caps atamıyorum çünkü şuan bu romda deilim k.bakma :)

devilmy

devilmy

Üye
yukleyeceğim romun lınkını koyarmısın kurum bırde sen bu roomdan memnunmuydun video kaydı nasıl

bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
yukleyeceğim romun lınkını koyarmısın kurum bırde sen bu roomdan memnunmuydun video kaydı nasıl

Rom linki :
Rom 2.3.6 tabanlı.Evet çok memnundum romdan.Video kaydı aynı offical 2.3.6 romda ki gibi.Ben tavsiye ederim bence yükle bir dene derim :)

devilmy

devilmy

Üye
bu romda türkçe destek varmı acaba bırde kardeş ben panandroidden buna geçiş yapacam sorun olmaz herhalde cw10 dan önce 9 vardı oda panandroiddi bu 4-1-2 de video kaydı berbat bırde yavas kalıyor telefon

bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
bu romda türkçe destek varmı acaba bırde kardeş ben panandroidden buna geçiş yapacam sorun olmaz herhalde cw10 dan önce 9 vardı oda panandroiddi bu 4-1-2 de video kaydı berbat bırde yavas kalıyor telefon

Türkçe dil mevcut.Tek dikkat etmen gereken nokta DDLF2 üzerine kurman gidipte JVKPE üzerine kurarsan sorun olur.Cm10 dan buna geçiş yapabilirsin sorun olmaz..İkinci ifademi tekrarlıyorum :)

devilmy

devilmy

Üye
yukledim roomu gayet güzel bu roomda epey kalırım diğer romlar beşpara etmez çok yavas kalıyor dokunmatık bıle anormal işliyordu :)) teşekkurler yardımın için

flamedamage

Üye
Türkçe dil mevcut.Tek dikkat etmen gereken nokta DDLF2 üzerine kurman gidipte JVKPE üzerine kurarsan sorun olur.Cm10 dan buna geçiş yapabilirsin sorun olmaz..İkinci ifademi tekrarlıyorum :)
DDLF2 nasıl kuruluruluyor odin den mi?

mec0587

mec0587

Üye
yukledim roomu gayet güzel bu roomda epey kalırım diğer romlar beşpara etmez çok yavas kalıyor dokunmatık bıle anormal işliyordu :)) teşekkurler yardımın için

dostum nasıl yüklendiğini ayrıntılı anlatabilir misiniz ilk defa root işlemini yapacağım da

flamedamage

Üye
nasıl yükleceğimi ayrıntılı şekilde anlabilir misin?

bosnags

bosnags

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yükleceğimi ayrıntılı şekilde anlabilir misin?
İlk önce linkini verdiğim romu sd karta atın
Odin programını ve stock ddlf2 romunu indirin
Odini açın ve indirdiğiniz stock romu zipten çıkarın (uzantısı .tar olmalı)
Odinde PDA bölümüne .tar uzantılı dosyayı göstertin.
Telefonu 3 tuş kombinasyonu ile Download moda alın.
Starta basın yüklenmesini bekleyin.
Daha sonra pili çıkartın.
Sıra root yapmakta.Burdaki dosyayı indirip yukarıda anlatılanlar gibi yapın(aynısını)
Daha sonra yükleme bitip telefon açılınca Recorvery Moda girip sd karta attığınız romu bulup flaslayın daha sonra telefon kendiliğinden açılacaktır..

Ne kadar ayrıntılı anlattım bilemiyorum ama eğer ki hiç yükleme bilginiz yok ise ayrıntılı bir biçimde Recorvery ve Odin programının kullanımlarına bir göz atın derim.Kolay gelsin :)

flamedamage

Üye
İlk önce linkini verdiğim romu sd karta atın
Odin programını ve stock ddlf2 romunu indirin
Odini açın ve indirdiğiniz stock romu zipten çıkarın (uzantısı .tar olmalı)
Odinde PDA bölümüne .tar uzantılı dosyayı göstertin.
Telefonu 3 tuş kombinasyonu ile Download moda alın.
Starta basın yüklenmesini bekleyin.
Daha sonra pili çıkartın.
Sıra root yapmakta.Burdaki dosyayı indirip yukarıda anlatılanlar gibi yapın(aynısını)
Daha sonra yükleme bitip telefon açılınca Recorvery Moda girip sd karta attığınız romu bulup flaslayın daha sonra telefon kendiliğinden açılacaktır..

Ne kadar ayrıntılı anlattım bilemiyorum ama eğer ki hiç yükleme bilginiz yok ise ayrıntılı bir biçimde Recorvery ve Odin programının kullanımlarına bir göz atın derim.Kolay gelsin :)
kardeşim çok soru sordum ama ddlf2 nin indirebileceğim link var mı bide s3 arayüzünü nasıl yüklüyoruz

flamedamage

Üye
romu yükledim kasılma falan yok ama bazı yerler türçe değil ve s3 tarzı bildirim çubuğunu nasıl yükliycez?

devilmy

devilmy

Üye
Evet romu yukle sonra diger surum cubugunu yukle