bosnags
Üye
Samsung Galaxy SL I9003 ''TheFrankenstainMod Rom '' ** Hızlı ** ve ** Mükemmel Giden Şarj **
Arkadaşlar merhaba.Xda forumunda TheFrankenstain adlı kullanıcının yapmış olduğu Romu tanıtacam sizlere.
Öncelikle batarya süresinin çok iyi olduğunun altını çizmek istiyorum.Benim şarjım normalde offical JVKPE sürümü ve CM9-10 Romlarında 1 günü zor kurtarıyordum...
Diğer özelliklere gelecek olursak.Romda Go launcher gömülü olarak geliyor.Herhangi bir takılma yok.Şuana kadar gördüğüm en ''Stabil'' Romdur arkadaşlar.
Yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Eğer ki yüklerseniz burada yazdıklarımın samimi ve gerçek ifadeler olduğunu göreceksiniz...
Romun indirme linki :
Eğer ki isterseniz S3 tarzı durum ve bildirim çubuğu :
Diğer tarzda ki durum ve bildirim çubuğu :
Romun Özelliklerini Ayrıntılı İncelemek İsteyenler için link :
Not : SS ekleyemiyorum kusura bakmayın başka bir rom deniyorum 1-2 gündür...İyi forumlar...
Öncelikle batarya süresinin çok iyi olduğunun altını çizmek istiyorum.Benim şarjım normalde offical JVKPE sürümü ve CM9-10 Romlarında 1 günü zor kurtarıyordum...
Diğer özelliklere gelecek olursak.Romda Go launcher gömülü olarak geliyor.Herhangi bir takılma yok.Şuana kadar gördüğüm en ''Stabil'' Romdur arkadaşlar.
Yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Eğer ki yüklerseniz burada yazdıklarımın samimi ve gerçek ifadeler olduğunu göreceksiniz...
Romun indirme linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer ki isterseniz S3 tarzı durum ve bildirim çubuğu :
Diğer tarzda ki durum ve bildirim çubuğu :
Romun Özelliklerini Ayrıntılı İncelemek İsteyenler için link :
Not : SS ekleyemiyorum kusura bakmayın başka bir rom deniyorum 1-2 gündür...İyi forumlar...