Samsung Galaxy SL I9003 ''TheFrankenstainMod Rom '' ** Hızlı ** ve ** Mükemmel Giden Şarj **

Sponsorlu Bağlantılar

freefloat

Üye
arkadaslar birsey sorucam ben bu r
omu kullandim sizdede soyle bir sorun varmi.forsquar uygulqmasinda yer bildirimi yaparken hata veriyor birde akbank direkt uygulamasini acmiyor oda hata veriyor

devilmy

devilmy

Üye
Bende banjoda ayni hatayi aldim

tihame

Üye
bu.romu yukledim arkadsin tele coktu yeniden ddlf2ye dondukte kurtardik yuklemeyin arkadaslar

5ne1ka

Üye
Arkadaşlar SL i9003 için yüklemediğim ve denemediğim nerdeyse hiçbir Rom Kalmadı, hiçbiride tam çalışmadı.
GalaxySL-TheFrankenstain ROM en iyisi gerçekten. Hem hızlı hem şarj problemi çözülmüş hemde wireless, bloutooth, gps vs vs çok iyi çalışıyor. Şiddetle tavsiye ederim

erkanae

Üye
Ben yükledim gerçekten çok beğendim fakat wireless i çalışmadı hata verdi sebebi nedir acaba bilen varsa söylesin lütfen çünkü bu romu silmek istemiyorum

devilmy

devilmy

Üye
Ben yükledim gerçekten çok beğendim fakat wireless i çalışmadı hata verdi sebebi nedir acaba bilen varsa söylesin lütfen çünkü bu romu silmek istemiyorum

romu tekrardan yukle düzelir ben ilk çıktığından beri kullanıyorum romu sorunsuz sekilde yeni versiyon çıkar yakında onuda yuklerım ama suanda kernel 3 çıkmıs durumda bunun sayesinde sorunsuz 4.1.2 kullanabılırız tabı zamanla

clevered

Üye
Bende deneme yanılma sonucu bu romda karar kıldım kesinlikle stabil ellerine sağlık...

aleddin12

Üye
yükledim hersey güzel hos ama google play hizmetlerini kapamaya zorla diyor nedeni ne acaba sizde de oluyormuydu ?

ertreee

Üye
merhaba bu romu birçok sitede önermişler teli rootladım ilk defa romu da ilk defa kuracağım yalnız stoc romum jvkpe bundan direk ben bu romu yükleyebilir miyim arkadaşlar ddlf2 romunu yükle demiş direk jvkpe nin üzerine ddlf2 yi yüklersem sıkıntı olur mu pek bilgim olmadığı için soruyorum şimdiden cevap için teşekkürler