Galaxy s3 güncelleme sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur_77

onur_77

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 güncelleme sorunu!
Öncelikle konuya göz attığınız için teşekkür ederim. sorun şu kiese bağlayıp güncelleme yapamıyorum jb ye geçemiyorum 4.0.4te kalıyor. sonra internette biraz araştırdıktan sonra bunu buldum '' *#272* imei numaranız# '' yazınca sales code thr yazıyor bunu tur a çevirirsem garanti gider mi? telefon paralel ithalat. çok teşekkür ederim şimdiden

onur_77

onur_77

Üye
    Konu Sahibi
yani sorum şu türkiye romuna geçersem garantiden çıkarmı ?

hakan_710

hakan_710

Üye
yani sorum şu türkiye romuna geçersem garantiden çıkarmı ?
telefon paralel ithalat olunca yetkili servisin bakacağını sanmıyorum. benim bildiğim paralel ithalat yoluyla satılan teller için teknik servisler var ( yetkili servisle karıştırma. yetkili servisin yerini tutar mı orası da ayrı bir sorun) o kodu değiştirsende bir şey olmaz merak etme. yalnız kodu değiştirince tüm ayarların gider. yapmadan önce rehberini falan yedeklemeyi unutma.son bir şey daha kies ile güncelleme yaparsan 4.1.1 sürümünü görür. istersen sammobile dan 4.1.2 polonya romunu indirip odin ile yükleme yap. ayrıca yapacağın işlemlerde sorumluluğun sende olduğunu unutma ve ona göre iyice araştırıp başla bu işe

onur_77

onur_77

Üye
    Konu Sahibi
telefon paralel ithalat olunca yetkili servisin bakacağını sanmıyorum. benim bildiğim paralel ithalat yoluyla satılan teller için teknik servisler var ( yetkili servisle karıştırma. yetkili servisin yerini tutar mı orası da ayrı bir sorun) o kodu değiştirsende bir şey olmaz merak etme. yalnız kodu değiştirince tüm ayarların gider. yapmadan önce rehberini falan yedeklemeyi unutma.son bir şey daha kies ile güncelleme yaparsan 4.1.1 sürümünü görür. istersen sammobile dan 4.1.2 polonya romunu indirip odin ile yükleme yap. ayrıca yapacağın işlemlerde sorumluluğun sende olduğunu unutma ve ona göre iyice araştırıp başla bu işe

Allah razı olsun kardeş kimse cevap yazmadi diye umudu kesmistim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim sagolasin

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...