1000 TL civarı Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL civarı Telefon önerisi
bu gibi konular çok açıldı biliyorum ancak sizden yardım istiyorum ben bin tl civarı marka farketmez 1-dokunmatik 2-400*800 civarında 3-kamerası yüksek min. 8 megapiksel 4-andorid veya windows oalbilir 5-nokia luminia 820 yi dünüyordum fiyatı hem pahalı o paraya daha iyi telefonlar alınabilir bence bu yüzden sizdem yardım istiyorum telenun özelliklerinide söylersek çok güzel olur şimdiden teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Galaxy S II

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40 ve MertcaN9
Dumbledore

Dumbledore

Üye
O paraya daha iyi telefon alınır demişsin.Lumia'nın neyi eksik ki ?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Kerim.

Kerim.

Üye
s2:oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yani eğer 2.el alacaksan çok iyi bir alet.

480*800 ekran çözünürlüğü
1 gb Ram
Super Amoled Ekran
8 megapixel 1080 p kamera
1 Ghz Çift çekirdek Cortex A9

Bu özellikler sana çok uygun.

Hem Jely Bean güncellemesini de alıyor bence çok ideal.
Ama sıfır alacaksan bu fiyatın üzerine biraz daha koyup S III almak daha iyi olur.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi

1 gb Ram
Super Amoled Ekran

Ama sıfır alacaksan bu fiyatın üzerine biraz daha koyup S III almak daha iyi olur.
sıfırı ve ikinci eli hakkında hiç bilgin varmı kardeş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim sıfırları bin tl civarı 2.el fiyatları ise
700-900 arası değişiyor temizliğine ve kullanma süresine bağlı olarak.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi

1 gb Ram
Super Amoled Ekran

teşekkürler ben araştırıcam s2 yi başka önerileri olan varmı

ka_za

ka_za

Üye
Nexus bakabilirsin

ka_za

ka_za

Üye
hangi modelini acaba nexus hakkında sıfır bilgim varda

Samsung galaxy nexus. Kamerası 5 mp ama fena da deil. İlk güncellemeler bizde zaten 4.2.1 geldi kimsede yok.ekran 4.65 olmasi lazim.ram 1 gb falan oyun performansıda iyi intenetten ayrıntili bakabilirsin incelersen hosuna gidecegini düşünüyorum. Media markt dada 1000 liraya düşmüstu gecen simdi bilgim yokda bulursun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy nexus. Kamerası 5 mp ama fena da deil. İlk güncellemeler bizde zaten 4.2.1 geldi kimsede yok.ekran 4.65 olmasi lazim.ram 1 gb falan oyun performansıda iyi intenetten ayrıntili bakabilirsin incelersen hosuna gidecegini düşünüyorum. Media markt dada 1000 liraya düşmüstu gecen simdi bilgim yokda bulursun
teşekkürler inceleme yapıcağım

gkcll

gkcll

Üye
demin kıyaslama yaptım luminia 820 ile 920 arasında birbirlerinden çok farklı telefonlar 820 ii de 920 ye göre çok eksik gibi geldi bilmiyorum kafam karıştı biraz

- - - Eklendi - - -

kardeş s2 hakkında biraz bilgi verebilirmisin kullanıcı yönünden falan naısl bir tel

Sen o kıyaslama sitesine gerçekten mi inanıyorsun orda lumia 920 de gorilla glass yok denmiş ve tek çekirdek gösterilmiş artı lumia 820 minin donanımı 920 ile aynı üstünlük kamera ve ve ekran gerisi hep aynı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Galaxy S3 mini veya Galaxy S2

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Sen o kıyaslama sitesine gerçekten mi inanıyorsun orda lumia 920 de gorilla glass yok denmiş ve tek çekirdek gösterilmiş artı lumia 820 minin donanımı 920 ile aynı üstünlük kamera ve ve ekran gerisi hep aynı
bende öyle biliyordum açıkçasıda bir tane site buldum kıyaslama sitesi ne bileyim ona göre bakarsak luminia 820 ile 920 arasında çok fark var s3 de bunlar arasında en iyi gibi gösterilmiş anlamaıdm pek

- - - Eklendi - - -

Galaxy S3 mini veya Galaxy S2
s3 mini fena degil ancak s3 mini ile s2 arasında kıyaslama yaparsak s2 daha üstün gelmez mi bana öyle geliyor

gkcll

gkcll

Üye
bende öyle biliyordum açıkçasıda bir tane site buldum kıyaslama sitesi ne bileyim ona göre bakarsak luminia 820 ile 920 arasında çok fark var s3 de bunlar arasında en iyi gibi gösterilmiş anlamaıdm pek

- - - Eklendi - - -

s3 mini fena degil ancak s3 mini ile s2 arasında kıyaslama yaparsak s2 daha üstün gelmez mi bana öyle geliyor

her duyduğuna inanma dostum o kıyaslama sitesine bakarak telefon alma çok yanlış bilgi var lumia 820 ile 920 aynı donanımı kullanıyor 21 aralık ta avea da bekle inceleme yap ondan sonra karar ver derim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oyun sıkıntısı var mağaza yeni.Onun dışında Lumia 920 , S III'ten üstün bir cihaz kim ne derse desin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hız , kamera , stabilite , ekran kalitesi , City Lens , Ses.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca artık böyle boş muhabbetlerden sıkıldım şimdi yok S III'ün şurası iyi burası iyi yazma hep aynı mevzular uzatma.