1000 TL civarı Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
her duyduğuna inanma dostum o kıyaslama sitesine bakarak telefon alma çok yanlış bilgi var lumia 820 ile 920 aynı donanımı kullanıyor 21 aralık ta avea da bekle inceleme yap ondan sonra karar ver derim
vatan computer'a geldi zaten gidip incelmek lazım bakalım ancak fiyatı biraz daha düşse iyi olur bildiginiz bir kampanya yapan bir yer falan varmı acaba

- - - Eklendi - - -

Oyun sıkıntısı var mağaza yeni.Onun dışında Lumia 920 , S III'ten üstün bir cihaz kim ne derse desin.
telefonu oyun için almıyorum zaten o yüzden o konu pek ilğim yok

- - - Eklendi - - -

Hız , kamera , stabilite , ekran kalitesi , City Lens , Ses.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca artık böyle boş muhabbetlerden sıkıldım şimdi yok S III'ün şurası iyi burası iyi yazma hep aynı mevzular uzatma.
ben görsellik olarak sormuyorum işlem yaparken takılma varmı sistemde falan veya bir tarafında çatlak falan sağlam mı falan böyle şöyler yani onun dışında o kadar detaya girmiyorum zaten telefon alırken bunlara dikket etmek yeterli bence gerisi kullan kişiye kalmış şeyler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
vatan computer'a geldi zaten gidip incelmek lazım bakalım ancak fiyatı biraz daha düşse iyi olur bildiginiz bir kampanya yapan bir yer falan varmı acaba

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben görsellik olarak sormuyorum işlem yaparken takılma varmı sistemde falan veya bir tarafında çatlak falan sağlam mı falan böyle şöyler yani onun dışında o kadar detaya girmiyorum zaten telefon alırken bunlara dikket etmek yeterli bence gerisi kullan kişiye kalmış şeyler

Farkındaysan benim anlattığım şeyleri görsellikle ilgisi yoktu ve senin aradığın şeyler.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica:

m_kan

m_kan

Üye
xperia p ya da lumia 820 öneririm o paraya

serserim_1907

Üye
galaxy s3 mini

dedereis123

dedereis123

Üye
gencler sakin olun olay ne bilmiyorum ama l920 android olsa ve ona uygun islemci olsa dusunmeden nokia alirim bu bir gercek samsungun yuzume bakmam , android olmagi icin belli basli seylerde l920 ustun ama diger turlu s3 ve ya onex+ derim , olay 820 dersen o seviyede uyguluma cok takmazsan 820

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
gencler sakin olun olay ne bilmiyorum ama l920 android olsa ve ona uygun islemci olsa dusunmeden nokia alirim bu bir gercek samsungun yuzume bakmam , android olmagi icin belli basli seylerde l920 ustun ama diger turlu s3 ve ya onex+ derim , olay 820 dersen o seviyede uyguluma cok takmazsan 820
ben yine 820 kayıyorum neyse o zaman ben onu biraz daha araştırıp kampanyalı şekilde buldum alayım o beni baya idare eder

dedereis123

dedereis123

Üye
uyguluma dışında pişman etcek birşeyi yok oda gelişen bişe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aslında uygulama sıkıntısı değil de oyun sıkıntısı var.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
2. El yurtdışı 4s çekebilirsin çok az bi miktar daha ekleyip

gkcll

gkcll

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

avea da 1249 tl den satılacak bence çok uygun fiyatı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
2. El yurtdışı 4s çekebilirsin çok az bi miktar daha ekleyip
aslında kanada dan gelen bir kişi varda oda 4s getirecek arkadaşa ona rica edip bende getittirsemde ıphone daha önce hiç kullanmaıdgım için değişik geliyor bu arada kanada 900tl civarındamıymış ne arkadaş öyle söylemişti

HakaN-06

HakaN-06

Üye
iphone kullanması en kolay cihazlardan ve oyun,uygulama olarakta çok zengin bir marketi var jb(hack) yaptınmıda paralı uygulamaları bedava indirirsin bence 3.5'' ekran işimi görür dersen kesinlikle al bir artısıda elinden çıkarmak istediğinde fazla zarar etmeden satarsın

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Android istersen mediamark 889 tl ye nexus veriyor tavsiye ederim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım biraz bekle. Nokia Lumia 620 gelecek piyasaya. Fiyat / performans cihazı olmaya aday. Benim de hedefimde o cihaz olacak :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım biraz bekle. Nokia Lumia 620 gelecek piyasaya. Fiyat / performans cihazı olmaya aday. Benim de hedefimde o cihaz olacak :)
özellikleri hakkında detaylı bilgi varmı varsa paylaşırmısın

- - - Eklendi - - -

Android istersen mediamark 889 tl ye nexus veriyor tavsiye ederim.
memlekete gidince bakıcam zaten heryeri dolaşacam bakalım 1 ay sonra piyasalarda ucuzlar biraz olsun

53cc

53cc

Üye
Samsung GalaxyS-III mini :cool:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Xperia P vatanda 894 tl kacirmamani oneririm