android 4.0.3 kurulu onyo powerpad tablet pcye WİNOWS 8 nasıl kurarız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s60 king

s60 king

Üye
    Konu Sahibi
android 4.0.3 kurulu onyo powerpad tablet pcye WİNOWS 8 nasıl kurarız ?
arkadaşlar recory moddan başlattığımda usb içinde olan setup.exe dosyasını görmüyor. sc card tan denedim yine aynı. tablet pc ye windows 8 kuran varsa bunu bi anlatsın nasıl çalışlıyo bu setup.exe androidde ?? :/

furkey

Üye
Kuramazsin.

Peocawe

Peocawe

Üye
exe mi? bi an aykut tekrar döndü foruma sandım... (aykut mevzusunu eskiler iyi bilir) :ehe

Bu arada dediğin şey imkansız...

djsalih91

djsalih91

Üye
: ben pes 2012 yi kuramadım adam exe kurmaya çalışıyor şaka gibi

aleranol

aleranol

Üye
Hmm bilinmeden alınmış sanki.

suat1111

suat1111

Üye
halla halla y

Ali58_58

Ali58_58

Üye
malesef kusura bakmayın windows 8 açık kaynaklı olmadığı için yüklemeniz imkasnsızdır

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hoşgeldin Aykut Uzun Zamandır Uğramıyorsun Foruma?

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Aykut sen bizim herseyimizsin

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

emrelives2

Üye
bunlar hangi gezegende yadiyolar :)...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
gercekten saka gibi bir soru ve konu
Soru windows 7.5 yuklu Telefona (Htc nin var) 8 yuklenirmi Guncellenirmi olsa tamam da.
Android=Açık kod= .Apk dosya formatını biliyor kuruyor. .exe çalıştırması imkansız veya ara belki windows8.apk diye bulursun :)

s60 king

s60 king

Üye
    Konu Sahibi
:kotu:

b_turker

Üye
Nasıl pes2012 kuramazsınız?
Ben rf2013 kurdum sıkıntısız oynuyor.
Bilmiyorum cok fark varmıdır?
149 tl ye aldım ve gercekten bu paraya alınacak en iyi cihaz gibi duruyor.

hc500

hc500

Üye
Merhaba arkadaşlar bende piranha gps business 7 inc aldım ve 4.0.3 sürümü kurulu bunu 4.0.4 e nasıl güncellerim, Tableti bilgisayara bağlayınca driverlerı yüküyor ama android driverinı yüklemiyor ve kurulum başarısız diyor o yüzden LiveSuit programıda cihazı görmüyor kısaca sanırım bana bunun android driver nı bulmak kalıyor :):)

simaros

simaros

Üye
Beyler dalga gecmeyin adamla bilmiyor iste sanki hepiniz besikte ogrendiniz.

Kardesim w8 acik kodlu degil bu yuzden cmwden yukleyemezsin. Ama bu yukleyemecegin anlamina gelmez cok az kisi bilir ama tabletlerde arka kapagin icinde cok ince bir dvd okuyucu vardir bu tam brick olan tabletlerde tamir icin vardir malum anakart cok pahaliya geliyorsimdi yapacagin is basit ugun bir sekilde acip dvd yi gerlestireceksin otamatik olarak kurulum ekrani gelir ordan key mey girersin zaten...

ka_za

ka_za

Üye
Beyler dalga gecmeyin adamla bilmiyor iste sanki hepiniz besikte ogrendiniz.

Kardesim w8 acik kodlu degil bu yuzden cmwden yukleyemezsin. Ama bu yukleyemecegin anlamina gelmez cok az kisi bilir ama tabletlerde arka kapagin icinde cok ince bir dvd okuyucu vardir bu tam brick olan tabletlerde tamir icin vardir malum anakart cok pahaliya geliyorsimdi yapacagin is basit ugun bir sekilde acip dvd yi gerlestireceksin otamatik olarak kurulum ekrani gelir ordan key mey girersin zaten...

Ama önce gidip orjinal bir wp8 cdsi alman lazım.Bu yöntemle yükledim ben bir haftadır kullanıyorum çok memnunum :)

mert_tr_tr

mert_tr_tr

Üye
Şu DVD okuyucu mevzusuna pek inandığım söylenemez. Ama varsa da bilmiyorum tabii. Ben de aynı tabletten aldım ve sorunsuz bir şekilde Windows 3.1 yükledim. Windows 98 SE yüklemeye çalıştım ama "Kurulum cihazınızı tarıyor" bölümünde çok uzun durdu. Ben de "Dondu herhalde." dedim. Ve ayrıca diğer uygulamalarda biraz kasmıştı ve Windows 3.1 ' in pek de hızlı çalıştığı söylenemezdi. Ben de sildim. Nasıl mı yaptım? Önce Google Play ' den aDosBox ' u indirmiştim. Sonra Windows 3.1 dosyalarını SD kartta bir yere atmıştım. (extsd değil sdcard bölümüne) Sonra aDosBox ' u çalıştırdım. Aynı MS-DOS ' tu. Sonra C:> nin sağına dosyaları attığım dizindeki SETUP.EXE ' yi yazdım. (Şöyle: C:>windowsdosya\setup.exe - sdcard ' ı C: diye görüyor) Ardından kuruluma başladı. Açmak için aDosBox ' u açıp C:>WINDOWS\win komutunu verince açıldı. Windows 8 dosyalarını bulursan bu yöntemle yapabilirsin. Ancak çok fazla kasabilir. Ha, sakın kurulum sırasında tabletinin alt menüsündeki ev logosuna dokunma. Yeniden uygulamaya dönünce ekran gidiyor. Tablet 512MB RAM ' lı ama bir bölümü sistem dosyalarına gittiğinden sana 300MB kalıyor. Öncelikle Windows 8 ' in sistem gereksinimlerini bir araştır. Karşılamıyorsa daha eski bir Windows sürümü kurmayı deneyebilirsin. Bol şans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt