Hafıza kartı class i sadece ilk açılışta dosyaların ram üzerine önbelleklenmesinde hız artışı sağlar.Onun haricinde pek etkisi olmaz.Bu yüzden class6 yada 4 oldukça yeterli olur.Tabi sanal ram olarak kullanırsanız başka.
) gingerbread midir nedir amma kasinti bi sistemmis yaw nasil kendine gelsi telefon. HOCAM Bİ SORUNUM VAR BULAMADİM Bİ YARDİMCİ OLRSAN COK MAKBULE GECER. MOBİL AGLARDAN SEBEKE MODUNU BULAMİYORUM. YANİ SENEKE MODUNU.SADECE 3G YE ALMAK İSTİYORUM YAPAMADİM Bİ EL AT HELE. HERKEZE İYİ FORUMLARkonuyu bugün okudum ve en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah.
bir sorum olacak:
şu anda telefonumda swype klavyeyi çok kullanıyorum. yeni romla beraber bu özellik etkilenecek mi
Yaw kafayi yedim yaaa deli olacam bu rromda sebeke modu mu yok ben mi bulamiyrm fittircam........ bi yardim edin hele.arkadaslar sebeke modu varmi yokmu bunda yoksa ne yapmamiz gerek!!!????
Ayarlara gir veri kullaniminin altinda diger secenegi var tikla mobil aglara tikla sebeke modu orda
Google hesabınıza bilgisayardan girin orada gmail kısmından rehber kısmına ulaşabilirsiniz.Daha sonra dışa aktar seçeneği ile kartvizitleri pc ye kaydedip hafıza kartına atabilir ve rehberde depolama biriminden içe aktar seçerek rehberinize kavuşabilirsiniz.Yada daha kısa bir yöntem olarak senkronizasyon ayarlarına girip şimdi senkronize et diyerek rehberi senkronize etmesini sağlayabilirsiniz.

Kardes ozaman ayarlara gir temanin altinda sisteme tikla ordan bildirim ekranina tikla ordan gosterilecek dugmelere tikla enalta in sebeke ve parlaklik modlari varTesekkurler sadik bey rehberi kuttardim
ok saol. Ama bana asil olan 3g moduna alma lazim
Ayarlarda yok sebeke modu diye bisey...
Halletmem lazim yoksa gingerbread e donerim
Mecburen![]()
)) cok saol yaw oh beee
) hani benim gibi sikinti ceken arkadaslar olrsa sistem ayarlarina girip bildirim dugmelerini ayarla yapsin en altta sebeke modu varmis 2g+3g sadece 3g vs secenekler varmis. Kuloglu arkadasimiz saolsn sayesinde buldum tekrar tesekkurler uzun bi süre daha beklicez demekYeni kerneldeki kamera sorunu düzeltilince..